Štědrý den o samotě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
394
23.12.19 20:34

Kdybych to tak chtěla dobrovolně, proč ne… Pokud jsi v tom nedobrovolně, tak je mi to moc líto a drž se… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10134
23.12.19 20:41

Já bych to celkem i uvítala.. Poslední dobou mě to vůbec nebere, nebere mě dost věcí… Ani nevím proc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
23.12.19 20:47

Nikdy jsem to nezazila, nebot mam od vzdycky svou rodinu, ale neni vsem dnum konec :nevim: clovek nikdy nevi, co ho potka… podle me treba narozky o samote kdy si nikdo nevzpomene jsou mnohem horsi nez vanoce… tam je to opravdu bez stresu, clovek je sam sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.12.19 20:48
@xsaleen píše:
Já bych to celkem i uvítala.. Poslední dobou mě to vůbec nebere, nebere mě dost věcí… Ani nevím proc :think:

Asi tak. Všechny ty společenské povinnosti mě neuvěřitelně vysilují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
23.12.19 23:03

Já letos poprvé, dcera je u svého otce a já mám dnes a zítra noční směnu.. Myslela jsem, že to zvládnu ok, ale přece jen trošku smutná depka na mě padá, protože přes den jsem sama doma - přítel je taktéž v práci a já odjíždím do práce na noc dřív než skončí, takže jsem sama úplně. Ale zas se těším, protože 25 dopoledne si vyzvednu dcerku, jedeme k mojí rodině oslavit vánoce o den později (moje sestra se svagrem jsou taky v práci, takže se to tak sešlo, že jsme prostě vánoce celá rodina odlozily o den), užijeme si krásný den, večer uložíme malou, otevřeme víno, zapneme pohádky, 26. Pojedeme po obědě domu, kde se sejdeme s přítelem a jeho synem a oslavíme vánoce na druhý způsob. Zase děti si to užijí, protože budou mít vánoce tři dny po sobě :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová