Stěhování do Francie

14
16.4.13 16:26

Stehovani do Francie

Ahojte holky

Je to muj prvni prispevek a moc nevim jak presne to funguje ale snad to vyjde.
Mela bych taky dotaz jaky mate nazor na zivot ve francii. Mame se tam stehovat s manzelem, ktery se v podstate vraci domu protoze konecne nasel praci ve svem oboru. Budeme bydlet v Lyonu. Musim priznat ze se trosku bojim a taky vaham jestli si vubec zvyknu. Ja osobne uz skoro 15 let ziju v anglii a manzela jsem tady i poznala. Prace v jeho oboru v UK byla nemozna najit. Mame uz 20mesicni dceru ktera je i v anglii narozena. Ale co bych rada chtela vedet je co si myslite o zivote ve francii a take zdravotnictvi, jelikoz bych chtela jeste tento rok otehotnet. Rada bych taky treba chtela udrzovat s nekym kontakt kdo proziva podobnou situaci a nebo si ji prozil. predem vam moc dekuji a snad se nekdo ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9754
16.4.13 16:30

Uz jsem cetla tvuj prispevek, ktery jsi psala do nejake starsi diskuse o Francii. Nejspis ti nikdo neodpovedel, tak bude asi nejlepsi, kdyz tem dotycnym napises soukromou zpravu. Mas vetsi pravdepodobnost, ze ti nekdo odepise…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.4.13 16:35

Diky moc ale nemuzu protoze jsem nova tak me to nechtelo odepsat. zacala jsem toto puzivat teprve vcela tak se dotoho musim dostat a uvidim jak se to pouziva. ale dekuju moc jsi hodna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
16.4.13 16:44

Tak bez do nejake hloupe diskuse jako treba - mam opustit pritele, ani tam nemusis nic psat, jen tam hod par zprav se smailikama a hned budes moct posilat SZ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
16.4.13 16:49

@kar-maa to me nenapadlo, rikam neznam to tady a krome fb na jine chaty nechodim zkusim to pozdeji diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
16.4.13 21:02

Klidne mi napis soukromou zpravu. Tehotenstvi a porod ve Francii mam za sebou a ted se peru s materstvim ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová