Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky
Je to muj prvni prispevek a moc nevim jak presne to funguje ale snad to vyjde.
Mela bych taky dotaz jaky mate nazor na zivot ve francii. Mame se tam stehovat s manzelem, ktery se v podstate vraci domu protoze konecne nasel praci ve svem oboru. Budeme bydlet v Lyonu. Musim priznat ze se trosku bojim a taky vaham jestli si vubec zvyknu. Ja osobne uz skoro 15 let ziju v anglii a manzela jsem tady i poznala. Prace v jeho oboru v UK byla nemozna najit. Mame uz 20mesicni dceru ktera je i v anglii narozena. Ale co bych rada chtela vedet je co si myslite o zivote ve francii a take zdravotnictvi, jelikoz bych chtela jeste tento rok otehotnet. Rada bych taky treba chtela udrzovat s nekym kontakt kdo proziva podobnou situaci a nebo si ji prozil. predem vam moc dekuji a snad se nekdo ozve.
Uz jsem cetla tvuj prispevek, ktery jsi psala do nejake starsi diskuse o Francii. Nejspis ti nikdo neodpovedel, tak bude asi nejlepsi, kdyz tem dotycnym napises soukromou zpravu. Mas vetsi pravdepodobnost, ze ti nekdo odepise…
Diky moc ale nemuzu protoze jsem nova tak me to nechtelo odepsat. zacala jsem toto puzivat teprve vcela tak se dotoho musim dostat a uvidim jak se to pouziva. ale dekuju moc jsi hodna
Tak bez do nejake hloupe diskuse jako treba - mam opustit pritele, ani tam nemusis nic psat, jen tam hod par zprav se smailikama a hned budes moct posilat SZ ![]()
@kar-maa to me nenapadlo, rikam neznam to tady a krome fb na jine chaty nechodim zkusim to pozdeji diky.
Klidne mi napis soukromou zpravu. Tehotenstvi a porod ve Francii mam za sebou a ted se peru s materstvim
![]()