Stěhování do Vilémova? (okres Olomouc)

485
25.8.15 14:04

Stehování do Vilémova? (okres Olomouc)

Ahoj lidi,

máme možnost koupit si domeček ve Vilémově u Konice. Já to tam vůbec neznám, manžel jen trošku. Bydlíte tam někdo poblíž? Potřebovala bych jen vědět nějaké věci?
1. Jaká je tam školka a škola? Myšleno tím učitelky a jejich přístup.
2. Žije ta vesnice trochu nebo je to spíš na úpadku?
3. Co doktoři, co tam dojíždí? Myslím tím, zda na vše atb. nebo trochu normální přístup?
4. Jak se vám tam žije? Co vadí, nevadí?

Díky moc za názory, strašně nerada bych koupila blbě. Už jsem koupila špatně byt a znovu se nechci splést.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29350
25.8.15 14:35

@loja jej, Vilémov… nebydlím tam, podrobnosti nevím, ale je to taková ta vesnička, kde lišky dávají dobrou noc… Konice je od Olomouce asi 40 km, Konice je takové maličké městečko, spíš taky vesnice… školka i škola tam je… ale je tam krásně, lesy, houby, my jsme mívali kousek odsud tábor… bydlet bych tam bez auta asi nechtěla, do civilizace je to všude daleko… ale je tam fakt krásně, všude kolem… jo a do Litovle je to o něco blíž…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
25.8.15 22:05

Konici znám, manžel tam má rodinu. Tam v životě nechceme ani jeden. Můj kamarád říká, že prostějovský okres má chytrou a hloupou polovinu a Konice patří zrovna do té hloupější. A má podle mě pravdu :-D Tam mě nikdo nedostane ani párem volů. Nějvětší barák na náměstí je ruina a hned ten druhý má pohřební služba a od toho se to vše odvíjí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí