Stěhování - Příspěvek na bydlení nepřišel

165
9.11.16 14:59

Stěhování - Příspěvek na bydlení nepřišel

Zdravím :mavam:
Minulý měsíc jsem doložila stejně tak jako každé čtvrtletí podklady k příspěvku na bydlení a oznámila jsem paní na sociálce, že se od 1.11. stěhuji do nového bytu. Řekla mi pouze ať během listopadu doložím nájemní smlouvu a, že budu znova žádat o příspěvek na nové adrese. Dnes jsem tam tedy došla a doložila ji vše potřebné.. přijdu domů, kouknu na účet a vidím, že mi přišel jen rodičovský příspěvek. :roll: Nic o pozastavení nebo neschválení příspěvku na bydlení mi neřekla, nevíte co to znamená?
Děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Padme93
9.11.16 15:25

No, kámoška když se stěhovala, tak musela 3 měsíce počkat, než si znova mohla o příspěvek zažádat, pak jí to doplatili zpětně za ty tři měsíce. Ale nejdřív musela mít tři měsíce trvalý bydliště na nový adrese.

• Citovat
  • Upravit
165
9.11.16 15:33

@Padme93 : takže to měla tak, že 3 měsíce jí nepřišlo nic a potom další 3 měsíce jakoby dvojnásobek? To mi nedává smysl, vždyť když doložím to poslední čtvrtletí tak mi mají právěže jakoby zpětně vyplatit náklady na bydlení, které jsem doložila, že jsem uhradila.. Nějak to nechápu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
9.11.16 19:28

Dostala ty peníze až za tři měsíce od nastěhování do nového bytu, nejdřív tam musela tři měsíce bydlet a pak si dát zadost.

• Citovat
  • Upravit
156
9.11.16 19:28

@eNesiss : ještě vydrž, pnb běží normálně dal, navazuje, žádné 3 měsíce už nepotřebuješ k tomu, aby Ti byla dávka vyplacena a zpětně už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat