Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Nepořizovat si dítě, když jsem ještě sama dítě a nedopadnout jednou jako máti ![]()
Ano po škole mám a s přítelem jsem nějakou delší dobu tak proč ne
V 18 letech mimi, neblázni… Pokud máš obor maturitní, tak zřejmě ještě studuješ, pokud už nestuduješ, tak si prvně najdi práci a odpracuj si co máš mít ze zákona pro na nárok na mateřskou, během té doby se s přítelem ještě promýšlejte tu možnost dítěte, ono abys nedopadla jako máma - sama s dítětem a ty navíc jen v 18…
Nevím, kolik příteli je a jak dlouho jste spolu, ale valné to asi nebude… Fakt ještě počkej, se stěhováním i s miminkem. ![]()
No, pro mě teda bylo pro pořízení dítěte vždycky důležitější mít nějakou praxi, nějakou finanční rezervu a stabilní bydlení než délka vztahu. A ani spolu nebydlíte, tak jak dobře se asi můžete znát? Ono je rozdíl s někým randit, občas u něj přespat a vidět ho jen když je nám oboum dobře a jsme na sebe natěšení. A žít s tím člověkem, vidět ho každý den, řešit co se uvaří k obědu a žehlit mu trenky. Ale pokud vynechám svůj názor na pořízení dítěte, tak si mamkou normálně o odstěhování promluv, ne?
@Malykajik píše:
Protože máš ještě spoustu času. Nemáš vyřešené zásadní věci, sama seš ještě dítě.
Nejdříve si dodělej školu, máš před sebou ještě jeden ročník (tvá předcházející diskuse). A proč to nemůžeš vydržet?
@Malykajik píše:
Proc lzes? Ve sve diskuzi jsi v srpnu psala, ze mas pred sebou jeste rok.
Co takhle chvili makat?
Co teď? Dospěj. Teprve az budeš sama schopna řešit věci jako dospělá, tak si porid dítě
@jenny.fields píše:
Proc lzes? Ve sve diskuzi jsi v srpnu psala, ze mas pred sebou jeste rok.Co takhle chvili makat?
Prolhaná a nezodpovědná k tomu. Tady je každá rada zbytečná ![]()
@Malykajik píše:
Ukončila jsem studium. A různé hádky neshody
tak to se nedivím, že máš doma dusno, když se vykašleš na školu. A partner už změnil názor na to, kdy by chtěl dítě? ![]()
@Malykajik píše:
Ukončila jsem studium. A různé hádky neshody
Ukončené studium nerovná se ukončená škola. Takže máš s bidou zakladku, žádnou práci, žádné zázemí, žádné úspory, na mateřskou taky nárok mít nebudeš, holou prd.el jak se říká a ty máš tu drzost plánovat dítě? Na zadek bys potřebovala a na 5 let do práce, pak něco plánuj.