Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Kfětoslava píše:
Jak radí Čičorečka anebo na seznamce
to je vtip s tou seznamkou, že? ![]()
@Gabi375 píše:
to je vtip s tou seznamkou, že?
proč, příště už ho nikdy nebudeš muset hledat, bude vedle tebe ![]()
@stinga píše:
proč, příště už ho nikdy nebudeš muset hledat, bude vedle tebe
hm, nemám zájem.
Jen mě zajímalo jak lidé na internetu vyhledávají tuto pracovní činnost, nic víc.
Max jestli hledají na seznamu nebo Google.
Začala jsem studovat internetový marketing, tak mě to zajímá, jak se uživatelé chovají v reálném světě a ne podle marketingových příruček.
@Gabi375 píše:no tak to nás potěš koště, jestli budeš v té svojí metodě pokračovat
hm, nemám zájem.
Jen mě zajímalo jak lidé na internetu vyhledávají tuto pracovní činnost, nic víc.
Max jestli hledají na seznamu nebo Google.
Začala jsem studovat internetový marketing, tak mě to zajímá, jak se uživatelé chovají v reálném světě a ne podle marketingových příruček.
@Gabi375 tak se příště možná neptej tak hloupě. Získáš lepší vzorek. Tohle je ti úplně k houbelesu.
@Čičorečka píše:
@Gabi375 tak se příště možná neptej tak hloupě. Získáš lepší vzorek. Tohle je ti úplně k houbelesu.
a poradíš jak tedy?
@Gabi375 to asi neporadím. Musela bych nejdřív pochopit, proč to děláš, za jakým účelem, co od toho očekáváš, jakou to má souvislost apod. Rozhodně ale není cesta, zeptat se v dnešní době, jak najít něco na internetu. Jako jestli ti jde například o to, kolik procent lidí hledá na seznamu a kolik na googlu, tak si udělej dotazník, ne? Můžeš si vygůglit, jak na to ![]()