Okna samá šmouha, jak vyleštit?

Lalelale
11.10.18 15:06

okna samá šmouha, jak vyleštit?

Holky poradíte, jak dobře vyleštit okna? Snažím se vyčistit hodně špinavá okna po rekonstrukci. Umyla jsem je nejdřív čistou vodou, pak jsem vyleštila čističem oken a suchým hadříkem. Po zaschnutí samá šmouha, proces jsem opakovala již 2× a okna stále vypadají, jak kdybych je nasucho drhla špinavým hadrem. Mám si koupit takovou tu speciální stěrku? Třeba na zrcadla jsem to nikdy nepotřebovala :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36720
11.10.18 15:10

@Lalelale kup si hadr na leštění oken v dm.umyješ okna obvyklým způsobem,a tímhle hadrem jen přetřeš(vlhkým). udělá to takový film, který za chvilku zmizí.minulý týden jsem drhla okna po malování a super , žádná čmouha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
11.10.18 15:15

@Lalelale Zkusila bych jarovou vodu-odmastit a umývat když na ně nepaří slunko-rychle to schne a dělají se šmouhy. Jinak já mám vysavač na okn a je to +- v pohodě, ale obyč stěrka má stejný efekt-jen musíš setřít tu vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.10.18 15:19

@BaMaK ááha, tak to jsem nevěděla. Pokaždé jsem myla za slunečného počasí :D

• Citovat
  • Upravit
19981
11.10.18 16:22

používám karcher na okna, po rekonstrukci a na první dobou mám umyto. nebo zkusit nano houbičku od viledy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
11.10.18 16:42

@Mrakotinka2018 po první větě mě to opět začalo nudit. ty jsi snad ten nejsmutnější troll, kterého jsem tu potkala :lol:

• Citovat
  • Upravit
5625
14.10.18 19:49
@Lalelale píše:
Holky poradíte, jak dobře vyleštit okna? Snažím se vyčistit hodně špinavá okna po rekonstrukci. Umyla jsem je nejdřív čistou vodou, pak jsem vyleštila čističem oken a suchým hadříkem. Po zaschnutí samá šmouha, proces jsem opakovala již 2× a okna stále vypadají, jak kdybych je nasucho drhla špinavým hadrem. Mám si koupit takovou tu speciální stěrku? Třeba na zrcadla jsem to nikdy nepotřebovala :oops:

Dokud jsem okna leštidla vším možným, byla samá šmouha. Pak jsem si koupila vysavač na okna Zn. Leifheit za 1100 Kč, okna umyté asi 10× rychleji, žádná dřina a lesk a blesk. Jedna z mých nejlepších investic v životě. Už ho má i sestra, mamka…a ani jedna z nás na něho nedáme dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný