Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lalelale kup si hadr na leštění oken v dm.umyješ okna obvyklým způsobem,a tímhle hadrem jen přetřeš(vlhkým). udělá to takový film, který za chvilku zmizí.minulý týden jsem drhla okna po malování a super , žádná čmouha
@Lalelale Zkusila bych jarovou vodu-odmastit a umývat když na ně nepaří slunko-rychle to schne a dělají se šmouhy. Jinak já mám vysavač na okn a je to +- v pohodě, ale obyč stěrka má stejný efekt-jen musíš setřít tu vodu.
@BaMaK ááha, tak to jsem nevěděla. Pokaždé jsem myla za slunečného počasí ![]()
používám karcher na okna, po rekonstrukci a na první dobou mám umyto. nebo zkusit nano houbičku od viledy
@Mrakotinka2018 po první větě mě to opět začalo nudit. ty jsi snad ten nejsmutnější troll, kterého jsem tu potkala ![]()
@Lalelale píše:
Holky poradíte, jak dobře vyleštit okna? Snažím se vyčistit hodně špinavá okna po rekonstrukci. Umyla jsem je nejdřív čistou vodou, pak jsem vyleštila čističem oken a suchým hadříkem. Po zaschnutí samá šmouha, proces jsem opakovala již 2× a okna stále vypadají, jak kdybych je nasucho drhla špinavým hadrem. Mám si koupit takovou tu speciální stěrku? Třeba na zrcadla jsem to nikdy nepotřebovala
Dokud jsem okna leštidla vším možným, byla samá šmouha. Pak jsem si koupila vysavač na okna Zn. Leifheit za 1100 Kč, okna umyté asi 10× rychleji, žádná dřina a lesk a blesk. Jedna z mých nejlepších investic v životě. Už ho má i sestra, mamka…a ani jedna z nás na něho nedáme dopustit.
Holky poradíte, jak dobře vyleštit okna? Snažím se vyčistit hodně špinavá okna po rekonstrukci. Umyla jsem je nejdřív čistou vodou, pak jsem vyleštila čističem oken a suchým hadříkem. Po zaschnutí samá šmouha, proces jsem opakovala již 2× a okna stále vypadají, jak kdybych je nasucho drhla špinavým hadrem. Mám si koupit takovou tu speciální stěrku? Třeba na zrcadla jsem to nikdy nepotřebovala