Stěhovavá bolest kloubů dítě 8 let.

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27751
1.6.24 20:35
@Kajcs píše: Více

proč revma? proč ne klíštovka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K92
2038
1.6.24 20:35

Pátá nemoc? Pár lidí v mém okolí přesně takový problém popisovalo při téhle nemoci, ale to byly většinou dospěláci. U nás teď dost řádí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.6.24 20:36

@stinga
Má od úterý klid na lůžku, což znamená, že celý den leží, musíme nosit i na záchod a bolesti má pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27751
1.6.24 20:37
@stinga píše: Více

no já syna zaparkuju a prostě musí vydržet než ho to přejde, ono to teda trvá několik dní jak se mu to postupně různě stěhuje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27751
1.6.24 20:38

na co všechno ho vyšetřovali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77497
1.6.24 20:49

aha, tak to asi opravdu bolí hodně, a to CRP když má zvýšené, dali mu třeba antibiotika? a od bolesti užívá něco?
no je to teda divné, jak tady píšou ta 5. dětská nemoc nebo borelióza by to být nemohla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.6.24 21:12

Antibiotika nám nedali. Jen léky na bolest, první dny mu je nosili pravidelně a pak na vyžádání. O té páté nemoci taky mluvili, ale prý bývá i vyrážka a tu syn nemá. A na boreliózu jsem se ptala hned, ale podle krve nic. Právě mi podle příznaků ta borelióza přijde nejvíc pravděpodobná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77497
1.6.24 21:18

tak snad nějak pochodíte u té obvodní doktorky, třeba ji napadne něco dalšího vyšetřit, nebo se to začne zlepšovat,
pořád ho to bolí stejně moc? a když ho musíte nosit na wc - to už je asi také problém, ne? 8letý už je dost velký i těžký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
1.6.24 21:22

No je to záhul, to teda přiznávám… Určitě se jí znovu zmíním o té borelióze a taky doufám, že ji ještě něco napadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9762
2.6.24 13:32

Borrelie dělali asi jen ELISA, pro jistotu bych udělal i wester-blot. Pokud nebyla vyšetřena sérologie na chlamydie, mykoplasmata, tak určitě dodělat, pak widalova reakce na detekci salmonel. Kreatinkináza a myoglobin v normě? Nurofen pravidelně po 8 hodinách zabral?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.6.24 14:49
@Doctus píše: Více

Brali mu ještě výtěr z krku to bylo v pořádku a ještě výtěr ze zadku a vzorek stolice. Bohužel tyto výsledky budou až ve středu. Jinak prášky po 8 hodinách zabíraly. I poté co jsme je měli jen na vyžádání, tak cca do hodiny zabraly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
2.6.24 22:03

Me od malicka bolely klouby a v dospelosti jsem zjistila, ze je to lepkem, po vysazeni to zmizelo.
Me tedy bolest prichazela nahle, bodave, do vsemoznych kloubu. Pri a po namaze me bolely vic dni, napriklad zapesti.
Nejcasteji me bolely prave zapesti, celisti, kycle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
2.6.24 22:28

@JezinkaBezinka
Tyo to by mě nenapadlo :think: Ale děkuji za tip, určitě se o tom zmíním doktorce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27751
3.6.24 09:26

@Kajcs pořád ho to bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
3.6.24 16:06

@ka2ka
Bohužel. Teď nejčastěji prsty a kyčel. Dnes jsme byli u doktorky, tak pokud bolesti nebudou ustávat, tak nás odešle na dětskou revmatologii. A nasadila mu zpátky léky proti bolesti 3× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí