Stěhujeme se co mi poradíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
819
18.11.13 19:12

No úpravy jen v tý koupelně zásuvky jsou kuchyn nová časem možná vyměníme dveře ale zatím veškeré úpravy budeme dělat tak aby se to dalo odnést a nebo to nebylo finančně náročný :-D barvičky mám taky ráda takže nad nima přemýšlím poslala byste mi fotku jen ze zvědavosti? klidně jen do sz :lol: děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
19.11.13 19:52

Tak dneska jsme Domiskovi předběžně vybrali do pokojíčku koberec ale vůbec nevím jak ho mám zkombinovat s malbou na zdi určitě někdo máte tenhle koberec jakou máte prosím výmalbu? popřípadě poprosím fotku ať vím jak to vypadá :-)díky moc

http://koberce-a-koberecky.heureka.cz/…raz-sire-4m/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
20.11.13 08:17

@smajlicek90
ahoj, myslím na tebe s fotkama, ale zatím žádné nemám… doma nafotím a snad stihnu včas poslat ;) Jinak k tomu koberci jsem viděla zajímavou kombinaci - 3 stěny světle šedivé (s lehkým nádechem do zelena) a jedna zelenkavá - zní to sice ponuře, ale viděla jsem to naživo a vypadalo to dobře… Jen to bylo u známé, takže fotku nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.11.13 10:10

To zní zajímavě jen bude asi složitý najít šedivou barvu s nádechem do zelena 8o to jsem snad nikdy neviděla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
20.11.13 11:04

@smajlicek90
určitě to namíchají - a podle palety barev, co mají v každém větším (a možná i menším) hobby marketu. Já si nechala namíchat tmavě cihlovou… Na jednu stěnu to stálo asi 400,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.11.13 11:19

Tak to není zas tak moc v tom konečným součtu co nás čeká :-D ted ještě co tomu řekne hlava rodiny :lol: ale moc díky za inspiraci to by mě nenapadlo dát do dětskýho pokojíčku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
20.11.13 11:29

@smajlicek90
no, když mi to známá říkala, tak jsem taky hodila oči v sloup :) Ale pak jsem to viděla naživo a vypadá to dost nadčasově… a v každém hobby marketu mají velké palety barev, takže můžete kombinovat a zkoušet a někde vám možná udělají i vizualizaci. Já bych se třeba trochu bála jít do barev na všechny zdi ve všech pokojích - sestra to tak měla v předchozím bydlení, ale teda při 3. návštěvě už mi to lezlo na mozek :) Krom obýváku, který byl ale fakt tmavý, měli barevně všechno - každý pokoj i chodbu a kuchyň jinou barvou… Teď mám v každém pokoji jen jednu zeď barevnou, zbytek bílý a vypadá to dobře. Pokoje pro hosty, ze kterých snad časem budou dětské, mám celé bílé. A obývák teda světle oranžový s jednou tmavě cihlovou… Ale teda hodně mě to bavilo :D zase bych zařizovala :D Jen bych tentokrát dala radši víc než míň el. zásuvek - třeba na chodbě mi chybí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.11.13 12:12

No doufám že zásuvek tam bude dost do toho zatím zasahovat nebudeme zatím jsme rozhodnutý že ložnice bude mít tři bílé stěny a jednu fialovou s nějakou hezkou tapetou ten pokojíček je v řešení kuchyn je hezky vymalovaná červeno - latté dvě a dvě stěny a obývák je dvě stěny zelené jedna bílá no a ta naproti oknu je žlutá tak uvidíme jestli ji dáme na bílo nebo necháme prý když zasvítí sluníčko tak je skoro bílá a chodbu nevím no ta je zatím oranžová já už zařizuju několikátý byt a pořád to nemám vymakaný vždycky je něco buď kvůli penězům uskroměnný a nebo že mi to dojde až pozdě a pak to nejde opravit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.11.13 12:14

Pokojíček zatím návrh co máme - dole zelený a nahoře oranžový půl na půla udělat mezi tím rozdělení vlnou a že by po tý vlně „jezdili“ mašinky a autíčka - nějaký samolepky ale nevím jestli to už nebude moc k tomu koberci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
1.12.13 09:35

@smajlicek90 Ahoj, do SZ ti posílám pár fotek - neuklízela jsem, protože jsem přišla včera z nemocnice ;) osvětlení bylo blbé, takže ostrost nic moc, ale plus mínus to tam je ;) posílám ložnic (jedna stěna modrá, zbytek bílé, koberec je šedý a závěsy taky modré), kuchyň (jedna stěna vanilková, zbytek bílý, dlažba tmavě hnědá a i nábytek vč. kuch. linky je v imitaci tmavého dřeva - kachličky u kuch. linky máme taky vanilkově žluté) a obývák (jedna strana tmavě cihlová, zbytek světle oranžový). Jo, a kolem každé barevné stěny máme bílé lišty z polystyrenu. Když se to dobře nalepí, tak to vypadá fakt krásně… Tak přeji příjemné zařizování nového bydlení :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný