Stella nebo Berta

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9318
27.8.20 11:06

@Flyingfrog Eliška nee, Tereza dobrý. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14092
27.8.20 11:06
@Gorlami píše:
A Albert je jako by se dite jmenovalo Lidl, ze :roll: :roll:.Stella je normální jméno s tradicí, že tak někdo pojmenuje nějaký výrobek na tom nic nemění.

A Alex je čistič na podlahy, Dana nitroděložní tělísko atd.
Taky tyhle asociace lidí nechápu. Ještě se těším, až někdo přifrcí s názorem „to je jak pro psa.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
27.8.20 11:11

Ja ti nevim, rada mam obe. Asi moc koukam na serialy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.8.20 11:12

Původně jsem reagovala na asociaci tlustá Berta, tak jsem přihodila moje asociace ke Stelle, která se mi jako jméno nelíbí vůbec. Snad to zakladatelce k výběru pomůže. Že mám k tomu nepěkné asociace, neznamená, že se někomu vysmívám. Zvykla jsem si i na svoje hnusný jméno, patří ke mě, zvyknu si i na hnusný jména lidí v okolí. Moje sympatie k lidem jejich jméno neovlivní, ani jim to neříkám. Tady se můžu vyjádřit, tak to s radostí a pravidelně dělám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2976
27.8.20 11:14

Za mne Stella, líbí se mi víc :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.8.20 11:15

@Flyingfrog no, výběr jména rozhodně vypovídá o rodičích. Je to taky o tom, jak jdou s dobou. A já si fakt myslím, že je doba, kdy se skoro každý považuje za lepší, než ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
27.8.20 11:22
@Takyjedna píše:
@Gorlami Albert se mi líbí. Žádnýho neznám. Stella ne.

Tak nesrovnavej Stellu s Budvarem. Nelíbí se ti ok, urážet nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9073
27.8.20 11:26

Obe hezky, lehce se mi vic libi Stella, ale mozna jsem zaujata. ;)

Kazdopadne Berta byla u nas ve vyberu taky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.20 11:27

Já zastávám názor, že každé jméno je krásné…ale Berta je jedno z mála jmen, které bych jako dospělá nosit nechtěla. Takže za mě Stela. A mmch mi máme psa Stelu :mrgreen: Proto prosím ponechat anonym, mohl by mě podle toho někdo poznat :mrgreen:…ale není to podle mě typické psí jméno, dali jsme ho, protože původní jméno v rodokmenu je podobné, ale pro psa úplně debilní…

• Citovat
  • Upravit
9318
27.8.20 11:27

@Gorlami neurážím, asociuju. A vyvažuju asociaci tlustá Berta. A vůbec, co je na Budvaru urážejícího? Nebuďte tady tak vztahovačné a hyperkorektní. Rozhodnutí okolí o výběru jména nekomentuju, neptaj se na to. Tady jo a prihodim i svoje asociace. Tak si zvykni, dělám to tu celkem často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.20 11:37
@Anonymní píše:
Hlasujte :)

Bertha jako ta germánská bohyně :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
27.8.20 11:46
@Takyjedna píše:
@Gorlami neurážím, asociuju. A vyvažuju asociaci tlustá Berta. A vůbec, co je na Budvaru urážejícího? Nebuďte tady tak vztahovačné a hyperkorektní. Rozhodnutí okolí o výběru jména nekomentuju, neptaj se na to. Tady jo a prihodim i svoje asociace. Tak si zvykni, dělám to tu celkem často

Ale prd asociujes :D. Stella je jak pojmenovat dítě Budvar. U Alberta to není jako pojmenovat dítě Lidl, protože Albert se ti líbí :lol:. Proste se ti to jméno nelíbí, což je mi úplně u zadku, ale porovnávat Stellu k Budvaru je traparna :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1229
27.8.20 11:48

Obě jména jsou hezká. Zkus je vyslovit nahlas i s příjmením a možná ti některé bude znít o trošku líp… Pak se rozhodni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
27.8.20 11:48

@Gorlami Mě je fuk, co si mysíš o tom, co si myslím já. Naše děti jsme pojmenovávali stejně - jméno a pak volný výčet nefiltrovaných asociací. Nejsme jediní, kdo to tak dělá. Kdo to nechce slyšet, ať se neptá na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
27.8.20 11:58

Ani jedno. Stellinek je mraky a Berta je strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze