Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No brát steroidy kuli 62 kilum to je fakt něco
zkušenost nemam, nejspíš budeš muset počkat až ty hormony z tvého těla zmizí.
To není tvá chyba, to je chyba tvých rodičů, že neznali pojem antikoncepce.
Stacilo by zmenit jidelnicek. Treba na sacharidove vlny. A mela bys za 2m dole tech 9kg. Pak by sis to jen udrzovala.
Zde o testosteronu:
U mužů se testosteron vytváří ve varlatech. Je nezbytný pro normální růst, vývoj a funkci mužských
pohlavních orgánů a pro mužské sekundární pohlavní znaky. Je nezbytný pro růst ochlupení, vývoj
kostí a svalů a stimuluje produkci červených krvinek. U mužů také prohlubuje hlas.
Sustanon se používá u dospělých mužů jako náhrada testosteronu pro léčbu různých zdravotních
problémů způsobených nedostatkem testosteronu (mužský hypogonadismus). To je třeba potvrdit
dvěma samostatnými měřeními hladiny testosteronu v krvi a přítomností klinických příznaků, jako je
např.:
impotence,
neplodnost,
snížená sexuální apetence, únava,
depresivní nálada, úbytek kosti způsobený nízkými hladinami hormonu
Je tam někde napsáno, že je to na hubnutí? Není!! Přestaň to brát a časem se ti snad hormony srovnají. Nechápu tu logiku, že jsi to brala. Na vlasy kašli, buď ráda, že ti nenarostl šulda. ![]()
@Tiger-lily píše:
Zde o testosteronu:U mužů se testosteron vytváří ve varlatech. Je nezbytný pro normální růst, vývoj a funkci mužských
Je tam někde napsáno, že je to na hubnutí? Není!! Přestaň to brát a časem se ti snad hormony srovnají. Nechápu tu logiku, že jsi to brala. Na vlasy kašli, buď ráda, že ti nenarostl šulda.
pohlavních orgánů a pro mužské sekundární pohlavní znaky. Je nezbytný pro růst ochlupení, vývoj
kostí a svalů a stimuluje produkci červených krvinek. U mužů také prohlubuje hlas.
Sustanon se používá u dospělých mužů jako náhrada testosteronu pro léčbu různých zdravotních
problémů způsobených nedostatkem testosteronu (mužský hypogonadismus). To je třeba potvrdit
dvěma samostatnými měřeními hladiny testosteronu v krvi a přítomností klinických příznaků, jako je
např.:
impotence,
neplodnost,
snížená sexuální apetence, únava,
depresivní nálada, úbytek kosti způsobený nízkými hladinami hormonu
Asi chtela vyrysovat rychleji svaly. To delaji kulturistky. Ale taky to nechapu. Brat to. Asi ji zmohlo vedro.
@Kriss Tina píše:
@Tiger-lily šuldu vem čert, hlavně že bude mít 53 kilo
Tak snad jsou i jiné metody, jak zhubnout. Nevíme ani výšku a další parametry zakladatelky, tak nedokážu posoudit těch 53 kg. Ale zase na druhou stranu s pleškou, šuldou a s chlupatou hrudí díru do světa s 53 kg neudělá.
@Tiger-lily no jasný, já bych takové váhy taky ráda dosáhla, ale ne za cenu že do sebe budu cpát podobné srajdy.
Ahoj maminky predem vam rikam ze vim ze je to moje chyba a ze si za to muzu sama tak prosim tohle mi nepiste. Ted k veci brala jsem Testosteron 250 bohuzel mi po tom zacali padat vlasy a to hroznym zpusobem chtela bych se zeptat nevite co bymi na to pomohlo co s tim brat jsme je prestala a uz s tim zacinat nebudu brala jsme je z toho duvodu ze jsme denne cvicila vysledky videt nebyly tak jsem hacala brat testosteron vysledky se dostavily ale zacaly mi padat vlasy a ted nevim co s tim :/ brala jsem to z toho duvodu ze mi kazdy rikal ty ses tlusta mela bys hubnout ptali se me jestli nejsem tehotna atd koukali po me divne atd zhubla jsem z 62kg na 53kg ale ted nevim co s temi vlasy nemate s tim nekdo zkusenost prosim?