Stesk a úzkost - syn je u dědečka

1998
20.8.13 09:24

Stesk a úzkost

Ahoj maminy, nevim kam to zaradit. Pro nekoho bude muj,,problem,, asi banalita, pro me je to fakt strasne psychicky narocny a nevim jak si poradit.
Syn jezdi uz dlouho na vikendy k dedovi, styskalo se mi, ale zvladla jsem to, byly to preci jen dva dny.Ted tam jel na tyden, odjel vcera, to jsem byla uplne v pohode, ale ted jak mi dochazi, ze vlastne prijede az na konci tydne, tak je mi sileny smutno a vevnitr se ve me vse sevre.Kdyz neco delam, nebo jsem s malou venku, je to lepsi, ale jakmile mala usne a ja sedim u pc, je ticho, malej nepobiha, ja ho nenapominam, at nejeci.Je to proste strasny prazdno. A ja nevim, jak se uklidnit v ty chvile, kdy mala spi a ja si vlastne muzu delat co chci.Kdyz jsou doma oba, tak ten cas venuju malymu a ucime se, nebo si hrajem..A ja ted nevim, co s tim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
515
20.8.13 09:27

Tak jeď na návštěvu, nebo si ho privez zpatky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
20.8.13 09:30

To je prave to, co nechci, malej tohle neproziva, on je v pohode a ja mu preci nemuzu zkazit prazdniny, bylo by to ode me sobecke.Vim,ze se mu tam nic nestane, ze dodrzuji nase pravidla (vcelku).Nemam mit z ceho takovou uzkost, asi si budu muset zvyknout, ze uz malej neni malej a nebude se mnou travit tolik casu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
515
20.8.13 09:32
@Mauzik2 píše:
To je prave to, co nechci, malej tohle neproziva, on je v pohode a ja mu preci nemuzu zkazit prazdniny, bylo by to ode me sobecke.Vim,ze se mu tam nic nestane, ze dodrzuji nase pravidla (vcelku).Nemam mit z ceho takovou uzkost, asi si budu muset zvyknout, ze uz malej neni malej a nebude se mnou travit tolik casu.

Prosím te hlavně ze je v pohodě. To je to hlavní, buď rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
20.8.13 09:34

@Mauzik2 Prožívám něco podobného. Syn včera odjel s mými rodiči na chalupu, včera jeli do termálů na Slovensko, celý den jsem protrpěla, zda dojedou v pořádku, zda se vrátí. Navíc jsem se nemohla dovolat, vyplý telefon :evil: Večer jen stručný telefon, dojeli jsme na chalupu a nic víc, ani jsem s ním nemluvila, no celou noc jsem nespala :,(. Ráno volám - nic vyplý telefon, jsem na nervy :zed: Navíc je mi strašně líto, že berou jen syna a dceru ne. Takže jsem se zařekla, že pokud ho budou chtít příště, tak i s dcerou. Další věc co mě nakrkla, že jsem se dozvěděla, že v termálech byla s nimi i má sestra s dětmi, takže dceru klidně mohli vzít, a bude i celý týden na chalupě, jsem z toho úpkně v pr… a mám chuť sednout do auta a odvézt ho domu :?

Jinak, pocity mám úplně stejné jako ty, nic z toho nemám, pořád myslím na to, jak se má, jsem jak chodící mrtvola, tohle prostě nezvládám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
20.8.13 09:34

Ale to ja jsem jsem rada, to je jasny, jen nevim, jak se poprat se sebou. Tesila jsem se, ze si ten tyden,,uziju,, Ale zatim to teda nevypada :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
20.8.13 09:37
@Mauzik2 píše:
To je prave to, co nechci, malej tohle neproziva, on je v pohode a ja mu preci nemuzu zkazit prazdniny, bylo by to ode me sobecke.Vim,ze se mu tam nic nestane, ze dodrzuji nase pravidla (vcelku).Nemam mit z ceho takovou uzkost, asi si budu muset zvyknout, ze uz malej neni malej a nebude se mnou travit tolik casu.

A to je další věc, naši pravidla nedodržují, viz. telefony a reporty o synovi 0,0 prd ;). Vše, co řeknu, že by neměl nebo nesmí, že je nebezpečné, tak stejně se pak dovídám, že dělal. Máti to pak komentuje slovy: Prosím tě, se z toho nezblázni. Prostě je v tomto strašně laxní až nezodpovědná :roll: Nemá s nimi žádný režim a řád, pak dojede kluk domů a je jak divoch z pralesa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
20.8.13 09:38

@Katrinka Ahoj a kolik je tvym detem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
20.8.13 09:38

@Katrinka to je presne ono. Dcerku mam doma, protoze jeste kojim rano a vecer (rok a pul) a ona nechce zadny UM, takze zatim nejezdi.Ja volam vzdycky vecer, malej ma uplne nadsenej hlas, je tam stastnej, ale ja to teda nesu hodne tezce. Nastesti mam ale super tchana a jeho zena je bezvadna babicka (tchyne),takze vim, ze ten muj stres a strach je uplne zbytecnej (muze se mu samozrejme neco stat, ale to se muze ikdyz bude se mnou).Nejradeji bych si pro nej fakt dojela, ale zkusim to vydrzet.Jsem rada, ze tu je nekdo, kdo vi, jak se citim, ze je to fakt tezky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
20.8.13 09:39

@Kamka33 7 let synovi a dcerce bude 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
20.8.13 09:40
@Katrinka píše:
A to je další věc, naši pravidla nedodržují, viz. telefony a reporty o synovi 0,0 prd ;). Vše, co řeknu, že by neměl nebo nesmí, že je nebezpečné, tak stejně se pak dovídám, že dělal. Máti to pak komentuje slovy: Prosím tě, se z toho nezblázni. Prostě je v tomto strašně laxní až nezodpovědná :roll: Nemá s nimi žádný režim a řád, pak dojede kluk domů a je jak divoch z pralesa ;)

Ja jim jen rekla, co s malym musi (cviceni, atd) a jinak, ze nechci snad ani nic vedet, proste zaviram oci, neslysim a neresim, co se u nich deje. Malej taky prijede divokej, ale behem 2-3 dnu je zase v,,normalu,, :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
20.8.13 09:44

Zažívám to samé a to ještě ani neodjel.Syn 6 odjíždí na slovensko do termálu na týden a mě je už ted strašně uzko, je to poprvé kdy ho neuvidim víc než dva dny.
mám uplně stavy že nemohu spát a nebo uzkost že se něco stane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
20.8.13 09:45

@Mauzik2 Manžel je už ze mě na nervy, jak to prožívám :?, nic se mnou není :roll:. Navíc to stranění dcery už chce s mými rodiči taky řešit, je to zvláštní, když jedou děti k tchýni, tak nemá problém je mít oba /tchán už nežije, takže je na ně sama/, ale mí rodiče prostě 2 děti na hlídání nezvládají 8o. Je mi to líto, dcerce vysvětlovat, pro on může a ona ne. Kdybych jí řekla, že byl v termálech, na tobogánech atd. tak by určitě plakala. Takže jsme řekli s manželem STOP, propříště buď oba nebo žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
20.8.13 09:46

Mala doma nebyla skoro cele prazdniny a v nedeli zas odjizdi.
Kdyz odjede tesim se, ze bude klid, ale nebavi me chodit do prace, byt doma, chodit ven s lidmi. Nic me nebavi, ale musim to pretrpet. A to jsou ji dva roky!!! Jsem rada, ze ona si to uziva a tp je dulezity

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
20.8.13 09:49

Ted se nenastvete, ale tady to vypada, ze deti nejezdi pryc, proto, ze jim by bylo smutno, ale proto, zemy mamy nezvladame!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová