Stévie pro miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72
6.2.19 11:28

Šlo mi o to,aby měl vůbec někdy potřebu pít i v létě vodu, když budu pořád kojit,aby neplakal třeba v krámě.zkusime ještě ten hrníček s brčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75517
6.2.19 11:29
@Lama Lama píše:
no, právě… tydle asociace, že co je přírodní, musí být přeci zdravé… :roll: To je rulík, břečtan a plísen taky čistě přírodní.

Sakráá, bylas rychlejší. :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13965
6.2.19 11:34

Super je netekouci hrníček od muchkin, opravdu funguje a dcera se s ním naučila pít i ze skleničky ten od agentů stojí za prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.2.19 11:36

@Zabatko když není vhodná pro děti,tak mu ji dávat nebudu,vím že by ho to nezabilo, :) ale je vás víc, vlastně všechny co jsou proti, chtěla jsem jen zkusit,jestli by ten čaj vypil kdyby byl trochu sladký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16928
6.2.19 11:36
@Salina12 píše:
Ahoj maminky, chci se zeptat, mužů přidat pár kapek Stévie do bylinkového čajíku nebo jiného pití, abych naučila malého pít? bude mu šest měsíců, kojim a má už na oběd masozeleninove příkrmy, na svačinu pár lžiček ovoce. nechce pít nic, nevypadá že by to neuměl, ale spíš mu to nechutná, zkoušela jsem i tu vodu z jablek když dělám přesnídávky. tu teda trochu cucne, ale spíš si s tím hraje :roll:.nebudu mu určitě dávat žádné sladké granulované čaje nebo cukr, koupila jsem jednou na ochutnávku švestkovou přesnídávku od hippu a ta šla, z toho se kroutila pusa i mě :lol: ta stevie je přírodní. pořád hodně kojim i přez den, tak asi nemá tolik potřebu, ale jde mi o to až začnou tepla, aby byl schopen se napít z flašky i něčeho jiného a nechtěl každou půl hodiny prso, doma mi to nevadí, ale venku to pokaždé nejde :think: děkuji za názory :mavam:

Ahoj,

na to není sebemenší důvod cpát mu jakékoli cukry. Věř, že s tím pak budeš bojovat ze všech stran, všude pak ty děti motivují sladkostma a jak jsem v tomto docela free a nějak mě to žíly nedrásá, tak i na mě je to moc.

Vyměnila bych savičku, třeba mu ta vadí, nebo prostě nemá potřebu :nevim: Zkus více značek čajů pro děti do 9m - od 9m jsou i ovocné čaje. Nepřislazovala bych :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.2.19 11:47

@Pidulka1991 jeden netekouci doma máme,ale z toho to mám problém vytáhnout i já :) podívám se na něj, děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
6.2.19 11:48

Myslím že si zbytečně zvyká na sladkou chut pití. Co se zdravotních učinků tyče nevím.. nejsem bio chemik.-

• Citovat
  • Upravit
Janli
6.2.19 11:50

stevie působí na hormonální systém a indiáni jí používali jako antikoncepci. Ta je fakt vhodná jen pro dospělé a ještě pro ty, co neplánují děti.

• Citovat
  • Upravit
4622
6.2.19 12:02

Ted jsem s dcerou taky bojovala, davala jsem ji i tekutiny lzickou, ted uz zvladne i flasku a rozpila se po hippu stava z cervenych plodu a sipkova caj. Nevim kde chodite na napady, davat miminku stevii. A jeste je tak hnusna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.2.19 12:13

@scentini byl to jen nápad,jestli se napije, když to bude mít sladkou chuť,nedávala bych mu to pořád.ten šípkový čaj je od kolika měsíců?dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
6.2.19 13:11
@sirikit píše:
@Salina12
https://www.vitalia.cz/…mnozi-mysli/Stévia není schválená pro děti, šestiměsíčnímu prďolovi by mě nenapadlo ji dávat ani v horečkovým snu. :roll:

To co tam pisou, je prave naopak, prave ta prvni studie, ktera hanila stevii byla vysledkem intervence vyrobce jineho sladidla, ktery tusil , ze je ohrozen jeho kseft. Prislo se na to. Stevie neni doporucena detem, protoze to proste neni potvrzene…nejsou jaksi data deti, ktere tu stevii uzivaly dost dlouho. Na druhou stranu v takove Brazilii se uziva stevie stovky let, predpokladam, ze to davaji i detem…

Ja bych ji ale take nedavala, proc zvykat male dite na sladkou chut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75517
6.2.19 13:45

@Lenka_Hal Jasně, studie jednoho výrobce se přetlačuje se studií jiného, o tom žádná.
Ani nemusí jít zrovna o sladidla, stačí vyzivova doporučení jen za cca posledních 30 let.
Ztuzene pokrmove tuky jsou něco výtečného - živočišné jsou fuj, jen rostlinné tuky nás zachrání - a jo vlastně, tak ne, ony ty živočišné vlastně nejsou zase tak špatné. :think: :nevim:
Mlíko hleni/nehleni, ovoce je nutné v 5ti porcich denně/ jablko je cukrova koule a sacharidy jsou fuj. :cert:
Osobně jsem stará konzerva používající selský rozum „všeho s mírou“ a držící se stravovacích zvyklostí běžných v těchto zeměpisných šířkách (s náklonnosti ke stredomorske kuchyni). Co je dobré pro běžného Brazilce, Japonce, Číňana nebo Laponce, nemusí být nutně dobré i pro mě - a už vůbec s tím nebudu experimentovat na dětech. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
6.2.19 13:52
@sirikit píše:
@Lenka_Hal Jasně, studie jednoho výrobce se přetlačuje se studií jiného, o tom žádná.
Ani nemusí jít zrovna o sladidla, stačí vyzivova doporučení jen za cca posledních 30 let.
Ztuzene pokrmove tuky jsou něco výtečného - živočišné jsou fuj, jen rostlinné tuky nás zachrání - a jo vlastně, tak ne, ony ty živočišné vlastně nejsou zase tak špatné. :think: :nevim:
Mlíko hleni/nehleni, ovoce je nutné v 5ti porcich denně/ jablko je cukrova koule a sacharidy jsou fuj. :cert:
Osobně jsem stará konzerva používající selský rozum „všeho s mírou“ a držící se stravovacích zvyklostí běžných v těchto zeměpisných šířkách (s náklonnosti ke stredomorske kuchyni). Co je dobré pro běžného Brazilce, Japonce, Číňana nebo Laponce, nemusí být nutně dobré i pro mě - a už vůbec s tím nebudu experimentovat na dětech. 8)

Aby se v tom cert vyznal…uznavam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko