Stévie pro miminko?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3348
6.2.19 11:03

Ne nedavala bych. Neni duvod proc. Z bude mit zizen, tak se napije. Ted proste nema potrebu. Ma mliko, zeleninovy prikrm, ovoce. To je sama voda. Az bude mit duvod (pecivo, suche prilohy) tak bude pot. Neni duvod ho nutit ted. Nabidni, nenut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2271
6.2.19 11:05

To bych snad radši dala ten cukr, než stevii, ta má takovou divnou pachuť. Jinak pokud kojis, tak tekutiny nejsou potřeba. Spíš bych zkusila dat trochu vody do malého kelímku, třeba od medely babycup, nebo prostě z panákové skleničky, než láhev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
6.2.19 11:07

@Salina12
https://www.vitalia.cz/…mnozi-mysli/

Stévia není schválená pro děti, šestiměsíčnímu prďolovi by mě nenapadlo ji dávat ani v horečkovým snu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.2.19 11:09

@Alyss1 určitě nenutím,jen to každý den zkouším,on začne řvát když chce prso a já mu nabízím místo toho lahvičku s vodou :lol: jinak zkouším dávat i přez den a to spíš jen kouše savičku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.2.19 11:09

@Adelka951 zkusím koupit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
6.2.19 11:12

Proc zbytecne ucit mimino na sladkou chuť? Ne nedavala bych…

Příspěvek upraven 06.02.19 v 11:12

• Citovat
  • Upravit
72
6.2.19 11:12

@sirikit tak to určitě nedám,a já myslela jak to není zdravé když je to čistě přírodní 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
6.2.19 11:14

Nedávala bych. Pokud jo, tak bych třeba nechala ve vodě vyvayřit plátky jablka a tak. Nebo už raději obyč cukr. Já nevim, co je to s tou stevií za hit. :roll: Miminko hubnout nepotřebuje. Sacharid ve stevii rozhodně není pro tělo nijak přirozeným zdrojem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81477
6.2.19 11:15
@Salina12 píše:
@sirikit tak to určitě nedám,a já myslela jak to není zdravé když je to čistě přírodní 8o

no, právě… tydle asociace, že co je přírodní, musí být přeci zdravé… :roll: To je rulík, břečtan a plísen taky čistě přírodní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.2.19 11:18

@Lama Lama nedám cukr ani Stévii,myslela jsem fakt že je zdravá,nebo určitě lepší než cukr. :oops: tu vodu z jablek zkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
6.2.19 11:21
@Salina12 píše:
@sirikit tak to určitě nedám,a já myslela jak to není zdravé když je to čistě přírodní 8o

Nedávala bych to, ani ne tak kvůli tomu, že je to stévie, ale spíš že to asi ani nemá smysl, doplňovat tekutiny. Jinak zase se neděs, nejhorší je smrt z vyděšení, přečteš si jeden článek a hned otáčíš. Kdybys mu to jednou, 2× dala do čaje, tak se jisto jistě nic nestane. Setkává se s daleko horšími sajrajty a naší civilizované společnosti. Takže rozumně a hlavně s chladnou hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
6.2.19 11:23

Urcite nedavat…az bude mit zizen, napije se…nasi male trvalo, nez se to naucila, z klasicke flasky s dudlikem nechtela, max okusovala dudlik, az z „cucaku“ pije, ale taky to nebylo hned ;) pokud hodne kojis, tekutiny mu nechybi…a pokud pribira, prospiva, neresila bych to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
6.2.19 11:27
@Salina12 píše:

To třeba vraní oko, kokain a kobří jed taky, ono ne všecko, co je přírodní, musí být nutně i zdravé. ;)
Nic proti stévii, já ji svého času jenom zkusila a nezaujalo, protože má takový fujkyblejky „ocas“. Pokud někomu chutná, při dietě je určitě lepší, než klasické sachry.
Ale miminu bych ji vážně necpala. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13951
6.2.19 11:27

Naše malá začala pořádně pít až, když jsem prestala kojit… Pije čistou vodu, nic jiného nechce. (jsou ji 2 roky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
6.2.19 11:28

Šlo mi o to,aby měl vůbec někdy potřebu pít i v létě vodu, když budu pořád kojit,aby neplakal třeba v krámě.zkusime ještě ten hrníček s brčkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí