Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mi volali, ze ty dve se nezacali delit. Zbyva tedy jen jedno, snad nad nim bude ![]()
Ptala jsem se jestli muzu jeste zavolat do patku, ale doktorka rikala, ze je to zbytecne, ze by kdyztak volali oni… budu se modlit at nevolaji. Jj v patek na ET.
Zitra ti drzim palecky a dej vedet jak to slo.
Tak drzim taky palce at je to ten nejvetsi bojovnik ze vsech
![]()
Ahoj Kveetko, tak nakonec vyslo jen jedno a to mi dnes zavedli. Mam si pichnout Ovitrelle za 3 dny abych pry mela vetsi sanci. Njeradsi bych si ted dala nohy nahoru a zustala tak 14 dni… Co ty jak jsi na tom?
Juuu, tak to ti držím palce
. Ať je to bojovnicek
.
Já dneska punkce a čekání kolik jich zůstane. Vajíček bylo 12, ale spermio nemile překvapil, takže se můžu max modlit ![]()
Ty jo, pekna uroda
Tak at ti jich co nejvice vydrzi
Dej vedet jak pokracujes ![]()
Děkuji, zatím se oplodnilo 9. Budou mi volat zase v pondělí. A co ty? Jak se cítíš? Jsi doma nebo chodíš do práce?
Tak drzim palce, at jich co nejvice prezije. Ja pracuji z domova, ale na prvni dva dny mi dali neschopenku, tak sem hodne odpocivala. Dneska se citem uz v pohode, ale mozna az moc, vubec necitim tehotenske priznaky
Kdy mas ET?
Ahoj, já na ET nepůjdu. Půjdu až si tělo odpočine na KET. To bude asi před vánoci. Ale ještě nevím zda bude co zavádět…dneska je pátý den kultivace a embrya ještě nebyly ve stádiu kdy mohli vzít vzorek. Tak snad zítra se už rozhodně kolik jich opravdu bude zamrazeni.
Na příznaky kašli. Někdo je ma a někdo vůbec…je to normální ![]()
@Luciena2×1 @frbol Ahoj holky, já dnes zacinam stimulovat Pergoveris 300IU. Kolik dni jste stimulovaly? Dostala jsem 2 pera a v patek jdu na kontrolu.
@Biedronka13 Ahoj, ja si to moc nepamatuji ale asi 8dni, no skoncila jsem 2 dny pred Ovitrelle. Moc mi to nezabiralo, tak jsem mela celou dobu davku 300. Bohuzel se embrio neudrzelo, tak zkusim znova v lednu, ale rekla jsem ze chci jine leky.
Ahoj holky hledám taky něco o pergoverise.Od 27.11 pichám pergoveris. V pátek 29.11 jsem byla na kontrolní utz a bylo 15 folikulov. Mám k tomu ještě cetrotide ten jsem začala píchat o 2 dny dřív. První utz 7dc bylo 5 folikulov a 10 den už 15.Bohuzel jsem reagovala asi slabé tak mi dali ještě jeden pergoveris. Kontrolní utz je zítra a snad ve středu odběr. Doufám že nějaké vajíčka budou moje AMH je 0,65.
@Kristibobik ahoj, 15 folikulu je krásná úroda..vajíčka urcite budou, držím palce!!! Ja jsem taky měla pergoveris a odebráno 24 vajíček.. nemám tedy srovnání s jinými léky protože je toto moje 1IVF..
@Kristibobik Ahoj, já aplikuji od 23.11. 300IU, v pátek byl kontrolní ultrazvuk a mám 4 folik. a 3 male. Vcera byla posledni aplikace a v úterý odber. V caru mi bylo řečeno, že už mi pojišťovna nepřispívá na poslední 8. dávku a mela bych si pero cele hradit sama, cca 5-6 tis. Nakonec jsem se s lékařem domluvila a poslední 2 dávky jsme ponizili, abych nemusela platit cele pero. K tomu aplikuji Orgalutran. Je mi 37 a neznam své AMH.
@Kater90 moje je to taky 1ivf a verím ze nám to vyjde. Mám už dceru přirozeně ma 10 ale sourozence bohužel už prirozene nešlo takže snad se to povede.
@Biedronka13 ja si taky pichám 300iu dostala jsem jedno pero na 3 dávky bohužel jsem musela dostat ještě jedno abych pichla 3 dávky. Cenu kterou mi řekli že už mi to nejde na pojišťovnu jsem skoro omdlela. Bylo to 11 000 nakonec sme se domluvili a dostala jsem ho za 6700.Taky pálka ale nechtěla jsem už něco pokazit. Takže doufám že zítra bude vše ok a ve středu odběr. Pak napiš jak to dopadlo já se taky ozvu.