Stimulace Pergoveris

Napsat příspěvek
Velikost písma:
305
8.10.19 14:48

Tak mi volali, ze ty dve se nezacali delit. Zbyva tedy jen jedno, snad nad nim bude :andel:
Ptala jsem se jestli muzu jeste zavolat do patku, ale doktorka rikala, ze je to zbytecne, ze by kdyztak volali oni… budu se modlit at nevolaji. Jj v patek na ET.
Zitra ti drzim palecky a dej vedet jak to slo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.10.19 15:08

Tak drzim taky palce at je to ten nejvetsi bojovnik ze vsech :andel: :pankac: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
10.10.19 16:34

Ahoj Kveetko, tak nakonec vyslo jen jedno a to mi dnes zavedli. Mam si pichnout Ovitrelle za 3 dny abych pry mela vetsi sanci. Njeradsi bych si ted dala nohy nahoru a zustala tak 14 dni… Co ty jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
10.10.19 17:22

Juuu, tak to ti držím palce :hug:. Ať je to bojovnicek :srdce:.
Já dneska punkce a čekání kolik jich zůstane. Vajíček bylo 12, ale spermio nemile překvapil, takže se můžu max modlit :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
11.10.19 08:03

Ty jo, pekna uroda :palec: :potlesk: Tak at ti jich co nejvice vydrzi :andel: Dej vedet jak pokracujes :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
12.10.19 06:36

Děkuji, zatím se oplodnilo 9. Budou mi volat zase v pondělí. A co ty? Jak se cítíš? Jsi doma nebo chodíš do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
14.10.19 09:53

Tak drzim palce, at jich co nejvice prezije. Ja pracuji z domova, ale na prvni dva dny mi dali neschopenku, tak sem hodne odpocivala. Dneska se citem uz v pohode, ale mozna az moc, vubec necitim tehotenske priznaky :( Kdy mas ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
15.10.19 21:32

Ahoj, já na ET nepůjdu. Půjdu až si tělo odpočine na KET. To bude asi před vánoci. Ale ještě nevím zda bude co zavádět…dneska je pátý den kultivace a embrya ještě nebyly ve stádiu kdy mohli vzít vzorek. Tak snad zítra se už rozhodně kolik jich opravdu bude zamrazeni.

Na příznaky kašli. Někdo je ma a někdo vůbec…je to normální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
23.11.19 09:16

@Luciena2×1 @frbol Ahoj holky, já dnes zacinam stimulovat Pergoveris 300IU. Kolik dni jste stimulovaly? Dostala jsem 2 pera a v patek jdu na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.11.19 16:12

@Biedronka13 Ahoj, ja si to moc nepamatuji ale asi 8dni, no skoncila jsem 2 dny pred Ovitrelle. Moc mi to nezabiralo, tak jsem mela celou dobu davku 300. Bohuzel se embrio neudrzelo, tak zkusim znova v lednu, ale rekla jsem ze chci jine leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.19 09:46

Ahoj holky hledám taky něco o pergoverise.Od 27.11 pichám pergoveris. V pátek 29.11 jsem byla na kontrolní utz a bylo 15 folikulov. Mám k tomu ještě cetrotide ten jsem začala píchat o 2 dny dřív. První utz 7dc bylo 5 folikulov a 10 den už 15.Bohuzel jsem reagovala asi slabé tak mi dali ještě jeden pergoveris. Kontrolní utz je zítra a snad ve středu odběr. Doufám že nějaké vajíčka budou moje AMH je 0,65.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
1.12.19 10:20

@Kristibobik ahoj, 15 folikulu je krásná úroda..vajíčka urcite budou, držím palce!!! Ja jsem taky měla pergoveris a odebráno 24 vajíček.. nemám tedy srovnání s jinými léky protože je toto moje 1IVF..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
1.12.19 10:40

@Kristibobik Ahoj, já aplikuji od 23.11. 300IU, v pátek byl kontrolní ultrazvuk a mám 4 folik. a 3 male. Vcera byla posledni aplikace a v úterý odber. V caru mi bylo řečeno, že už mi pojišťovna nepřispívá na poslední 8. dávku a mela bych si pero cele hradit sama, cca 5-6 tis. Nakonec jsem se s lékařem domluvila a poslední 2 dávky jsme ponizili, abych nemusela platit cele pero. K tomu aplikuji Orgalutran. Je mi 37 a neznam své AMH.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.19 15:21

@Kater90 moje je to taky 1ivf a verím ze nám to vyjde. Mám už dceru přirozeně ma 10 ale sourozence bohužel už prirozene nešlo takže snad se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.19 15:24

@Biedronka13 ja si taky pichám 300iu dostala jsem jedno pero na 3 dávky bohužel jsem musela dostat ještě jedno abych pichla 3 dávky. Cenu kterou mi řekli že už mi to nejde na pojišťovnu jsem skoro omdlela. Bylo to 11 000 nakonec sme se domluvili a dostala jsem ho za 6700.Taky pálka ale nechtěla jsem už něco pokazit. Takže doufám že zítra bude vše ok a ve středu odběr. Pak napiš jak to dopadlo já se taky ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí