Stimulace Pergoveris

837
24.9.19 14:08

Ahoj,

zacinam s Pergoverisem pristi tyden, mam mit davku 300. Muzu ti pak dat vedet, jak to snasim a jestli z toho neco vzeslo. Take jsem nikde nenasla zadne osobni zkusenosti… :nevim:

Jdu na 1. IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
305
30.9.19 11:36

Ahoj holky, take hledam zkusenosti. Taky ho beru po 300. Dnes 6 ty den UZ a mam jen 4 foliky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
30.9.19 17:46

Ahoj holky, ja z něj měla strach tak jsem šla do gonalu :oops:.

@Luciena2×1 víš jaké máš AMH? A to je tvá první stimulace nebo už máš nějaké zkušenosti?

Ten pergoveris by měl být gonal a luveris. A z kombinace těchto preparátů měla o polovinu míň vajíček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
1.10.19 09:58

Ahoj Kveetko, myslim, ze mi rikal, ze jsem mela nizkou AMH. Je to prvni stimulace. Hledala jsem na netu nejake info, na ceskych strankach nic neni, ale co jsem cetla o tom leku, ma byt na to aby vzniklo jedno vajicko, tak tomu moc nerozumim. Zitra jdu na UZ tak se doktora zeptam proc tento lek a jestli 4 folici jsou ocekavany vysledek. Dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
1.10.19 20:24

Luciela2×1 at ti vse dopadne podle predstav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
2.10.19 09:22

Dekuji, to be taky.
Dnes jsem mela dalsi UZ a mam 6 velkych folikulu a doktor me uklidnil, ze nezalezi na poctu ale kvalite. Co jsem se docetla na netu, tak je to docela novy pripravek a obsahuje Gonal plus jeste neco a je to kvuli tomu, ze jsem mela nizke hladiny dvou hormonu a celkove mam asi malou zasobu vajicek, tak bych rekla, ze kvuli tomu ten Pergoveris. Jinak nemam skoro zadne reakce, jen malinko citim prsa. V pondeli jdu na odber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
2.10.19 20:03

Tak super, to máš krásný výsledek :palec:. Já mám kontrolu až v pátek. A počítám, že buď v úterý nebo ve středu budu punkce.

Kolikátý den cyklu nebo stimulace bude mít tu punkci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
3.10.19 10:39

Vyslo mi to na vikend, takze az v pondeli a to je 13. Tak snad nebudou prezrale. Dej vedet, jak jsi dopadla. Take drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
4.10.19 20:25

Ahoj, tak kontrola byla ok, nejak presne ty folikuly nepocitala, ale odhadem rikala, ze asi kolem 20. Coz by odpovidalo dvama predchozim stimulacim, mela jsem to tak vzdy po gonalu. Mela bych mit punkci ve stredu, ty chodis taky do repromedy? Nebo do jakeho centra chodis?

A co vse budes priplacet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.10.19 08:23

Ahoj, tak jsem byla vcera na punkci, mela jsem 7 foliku a z toho 3 vajicka. Takze nic mic, ted se modlim, aby neco vydrzelo. Chodim do Prontalu v Koline. Zatim jsem platila za leky 2k a ted 8k. Doktor tam toho zaskrtl hodne na co bych mela proplacet, ale neukazal mi to… Takze ty jdes ted na 3 IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.10.19 08:28

Ahoj, já teď podstupuju 4.ivf a na poslední kontrole bylo asi kolem 30 folikulu :? :roll:…trochu mi to nahání strach. Nakonec mě dr ukecala, že mám jít na punkci až ve čtvrtek. To je 14.den cyklu (13.den stimulace), ale dává mi to už teď zabrat…

Aspoň to máš za sebou. Hodně center razí heslo, raději míň a kvalitních. Takže snad ten počet ti vynahradi ta kvalita :palec:

Budou ti volat průběžné jak se vyvíjí? A jak ti bylo po punkci? Bylo vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.10.19 08:35

Mam si volat dnes v 9pro dalsi info. Vcera me bolelo bricho a motala se hlava, dnes to bricho jeste trochu citim, ale muzu chodit. Mam jeste neschopenku, ale zitra uz pracuji. Ted je to spis o psychice… 4IVF mas protze se to nechytlo? Myslim, ze je to hodne narocne na hlavu se s tim vsim vyrovnat. Ja mam pocit, ze uz to moje telo nejak vzadlo a nekdy pochybuji, jestli se mam fakt jeste snazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.10.19 10:28

Jj, ať mám co zavádět…už mi totiž nic nezbylo a ze třetího 0 zdravých embryi. Takže teď čerpam 4. a poslední pokus na pojišťovnu.

Tak co ti řekli? Dovolala ses tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
8.10.19 12:15

Dovolala rekli jedno zatim ok a ty dve ze nevi, ze mi jeste odpoledne zavola. Doufam, ze aspon to jedno do patku vydrzi. Jeste dam vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
8.10.19 12:31

A pujdes hned na ET? Aspon ze ti davaji vedet, to me daji vedet az 5. - 6. den… jinak vubec nebudou volat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí