Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Biedronka13 píše:
@Kristibobik Dobře to dopadne, hlavně žádný stresdrzim palce
Ahoj holky, v pátek začínám stimulovat Pergoverisem. Mohla bych se vás všech zeptat, jak vám to dopadlo? Měly jste dlouhý nebo krátký protokol? Já mám za sebou jedno IVF s Gonalem, měla jsem 6 oplodněných vajíček, zbylo mi jen jedno a to se nechytlo…
Doufám, že Pergoveris bude lepší ![]()
@Margit. Tomanova ahoj, já začala píchat v neděli. V pátek jdu na první ultrazvuk jak na něj reaguji. Info o pergoveris jsou tak půl na půl, někdo reaguje dobře, někdo ne. Tak se musíme modlit aby nám to klaplo. Moje je to první ivf
@Margit. Tomanova @Bobsh Ahoj, jak vam dopadla ta stimulace s Pergoverisem? Take jsem ho dostala, prijde mi, ze ho ted hodne predepisuji, ale nikde moc nevidim zadne vysledky ![]()
@Nicky232 ahoj já měla 14 vajíček, zralých 9,oplodněno 9 a do konce PK jich vydrželo 7.ty dvě to vzdaly poslední den před zamražením.
@Nicky232 Ahojky já měl 14 vajíček, oplodnilo se jich 12 a do 5 dne kultivace zbylo 7
bohužel ET nevyšel, tak se teď chystám na KET ![]()
@Margit. Tomanova tak to i já 7 statečných
, stále čekám na PGD a v březnu snad KET v nativu.
@Margit. Tomanova špatná genetika z manželovy strany
Příspěvek upraven 31.03.20 v 21:35
@Margit. Tomanova už měly být před třemi týdny, bohužel měli špatně nachystané ty testovací sady a teď tedy nevím, snad každým dnem.
Jé, tak to vypadá super! To mi přijde hodně… Většinou všichni mají hodně folikul a pak po prodloužené kultivaci nic moc, tak 2-3. Nám budou také posílat na PGD.
Zdravím
, prosím zda má někdo s daným lékem dobre zkušenosti?
Od zitra začínám druhé IVF s novým lékem, tak jsem lehce nervózní
![]()