Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, 1. IVF jsem mela Puregon 225 - 8 vajicek.
2. IVF Pergoveris 300 - 5 vajicek
3. IVF Pergoveris 300 - 7 vajicekJe mi 37, zadarilo se u 1. a 3. IVF, takze za mne zadny rozdil, ani pocitove pri stimulaci, jen to injekcni pero mi u Pergoverisu prislo lepsi. Drzim palce
Tak to je skvělý, gratuluji
. Já při prvnim mela pouze Gonal a mela jsem pouze 3 vajíčka a jen jedno dobre kvality pro transfer. Budu věřit, že teď to bude lepší a treba zbyde i do mrazacku na sourozence
![]()
Ahoj holky. Dostala jsem pergoveris a zajímají mě vaše zkušenosti. Chtěla jsem léky s minimálním doplatkem a dr říkal, že to jsou všechny. Potom mi napsal pergoveris 300 jednotek a dal 2 pera. To mi nevyjde na celou stimulaci ne? Jak dlouho jste stimulovaly, kolik spotrebovaly per a kolik jste doplácely?
Ahoj holky. Dostala jsem pergoveris a zajímají mě vaše zkušenosti. Chtěla jsem léky s minimálním doplatkem a dr říkal, že to jsou všechny. Potom mi napsal pergoveris 300 jednotek a dal 2 pera. To mi nevyjde na celou stimulaci ne? Jak dlouho jste stimulovaly, kolik spotrebovaly per a kolik jste doplácely?
@Biedronka13 ahoj, taky mám pergoveris 300 jednotek. Dostala jsem 2 pera. Kolik dní jsi stimulovala, kolik per jsi spotrebovala a kolik si doplácela? A jak to dopadlo?
@bubla000 ahoj, stimulovala jsem s nim 8 dni, 300 IU denně, myslím, ze to byla 3 pera a doplacela jsem asi 4000,– Kč. Bohužel tento pokus byl pro mě neúspěšný, celkem 5 oocytu, bohužel byly nedostatečně zralé a nedošlo k jejich oplodnění. Druhy pokus jiná klinika, dlouhy protokol s Menopurem a jsem v 6. Měsíci, mám zamrazena 3 embrya. Držím palce ať vše vyjde.
@Biedronka13 a jakou jsi měla dávku menopur? Bojím se jestli není těch 300 jednotek moc…
@bubla000 vysoké, na začátku asi 250 a v kombinaci s Elonvou a v druhé polovině 500IU. Stimulovala jsem asi 16 dni, ale vyplatilo se ![]()
Ahoj holky, jdu si pro radu. Dostala jsem Pergoveris, prvni kontrolu mam osmy den stimulace. Ted me napadlo, zda jsem nemela dostat k tomu jeste dalsi injekce, ktere brani folikum, aby praskly…Pichaly jste si k Pergoverisu take jeste neco?
Brala jsem jen pergoveris, druhy lék na to aby nepraskly folikuly jsme dostali při první kontrole a ovitrelle jsme dostali až se vědělo kdy přesně si to píchnout. Myslím že nám to dali při druhé kontrole.
Ahoj holky,
jak jste dopadly po stimulaci? yjake jsou vase zkusenosti s pergoverisem?
@Anonymní píše:
Ahoj holky,jak jste dopadly po stimulaci? yjake jsou vase zkusenosti s pergoverisem?
Na UTZ 10 folikulu z toho 7 zralých vajíček, 5 oplodněno, 3 do ET. ET se nepovedlo - úzké hrdlo a embryjko to nerozdychalo… takže k zamrazeni 2.
Dobrý den, nemáte prosím někdo navíc Pergoveris? ozvěte si kdyžtak prosím do zprávy. Děkuji moc ![]()
Ahooj tak já si píchám 3.den pergoveris a zatím se mi motala hlava vždy ráno a bylo mi na zvracení v útery mám kontrolu.
Ahoj holky, začínám stimulaci s Pergoverisem, 225 IU, máte některá aktuálnější zkušenosti? Nedaří se mi pořádně nic najít, děkuji.
![]()
Ahoj, 1. IVF jsem mela Puregon 225 - 8 vajicek.
2. IVF Pergoveris 300 - 5 vajicek
3. IVF Pergoveris 300 - 7 vajicek
Je mi 37, zadarilo se u 1. a 3. IVF, takze za mne zadny rozdil, ani pocitove pri stimulaci, jen to injekcni pero mi u Pergoverisu prislo lepsi. Drzim palce