Stimulácie pred IUI

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Ika
1679
16.8.05 14:29

Stimulácie pred IUI

Ahojte ženy,

napísala som dotazy do už vytvorených diskusií („Clostilbegyt II“ a „Inseminace“), no neprečítala som zatiaľ žiadnu odpoveď na moju otázku. Asi to bude viditeľnejšie, keď sa opýtam takto.

Potrebujem vedieť o nejakej inej stimulácii vaječníkov pred IUI, no okrem clostilbegytu. Zatiaľ som absolvovala 2 x IUI bez stimulácie, tentokrát to chcem skúsiť s liekmi. Máte niektorá skúsenosti so stimulovaním iným prípravkom ako clostilbegyt (resp. clomhexal) ? Ktorý deň cyklu ste začali stimulovať, ako ste sa cítili a aký bol výsledok ?

Ďakujem

Ika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
16.8.05 16:16

Ika,
pak se ještě stimuluje injekcemi, ty jsou o hodně dražší. Většinou se dávájí u PCO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1930
16.8.05 21:35

Jééé, ahoj Iko Matýskovatá :) , teda doufám, že jsi to ty :wink:

Já jsem stimulovala Fostimonem (jednou Merionalem, ale to je prý to stejný). Jsou to injekce, v ČR ho třikrát hradí pojišťovna (některé dokonce 4×, :wink: ). Pokaždé mi vyrostlo několik folikulů. U nás je problém manželův spermiogram, takže z pěti IUI byly čtyři neůspěšné a jak dopadlo to páte víš… :cry:

S injekcemi jsem začala pokaždé už tak 3 DC.

Držím palce :!
Dadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.8.05 15:44

Iko zlatíčko naše jsi to ty, že jo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak já jsem stimulovala Puregonem, pojišťovna ho hradí částečně, doplatek byl na 1500 jednotek asi 3.200,–Kč. Stačilo mi to na 3 stimulace, ještě mi 300IU zbylo. Zjisti, co ti u vás na Slovensku hradí pojišťovna, jinak se dají léky sehnat levněji na www.neplodnost.cz , každou chvilku někdo prodává, co nespotřeboval za doplatek, nebo alespoň menší cenu.
Teď budu na IVF píchat Gonal, možná se dá na IUI použít taky v menších dávkách.
Hodně štěstí zlato a brzy se ozvi, máme mrtvo v deníčku :-((.
Pajdule

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí