Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
zajímalo by mě jestli někdo s dětmi kouká na Štístka a Poupěnku. Posloucháme rádi Červenou karkulku (všude vedená nako červená karkulka 2), ale na konci nerozumým slovům karkulky a už mě to vytáčí
![]()
Nemáte někdo text k této písničce?
Díky H.
Helemese se můj taťka je hajný v lese, a každý se před ním třese ty si vlků nechceš hrát ty máš zkrátka velkej hlad…a pak už jen lála lála lalalala
Teď jsme o tom měli poměrně žhavou debatu mezi rodiči
. Úplně přesně
.
Nakonec jsme to dali dohromady a bylo teda děsivé, kolik toho umíme nazpívat a že jsme se u toho bavili skoro jenom ti dospělí
![]()
Tak to je ta druhá karkulka ![]()
Já myslela tu kde zpívá jak ma velký oči, uši, atd.
Zpívá tam „ale ale ale, děvče malé, máš na mále, ale ale ale,…“ ale tomu dál nerozumím co ta zpívá ![]()
Hajný jde sem, flintu nese a vlk z lesa práší už je v kaši, utíkej.
Vlk se strachy třese, helemese pádu lesem.
Kdyz vlk z lesa prchá, zpívej juchá, hola hej.
Chachacha juchacha 2×
Holala lala hola hej. 2×
@Rusalka1987 píše:
Tak to je ta druhá karkulka
Já myslela tu kde zpívá jak ma velký oči, uši, atd.
Zpívá tam „ale ale ale, děvče malé, máš na mále, ale ale ale,…“ ale tomu dál nerozumím co ta zpívá
Ale ale, ty chvástale,pozor dej.
Míří sem Myslivec, co teď frajere.
To je nemilá věc. Ten mě sežere.
Jde sem i s babičkou, pohádka končí.
Měj se holčičko, navždy se loučím.
A pak už ten zbytek:
@KeckaJ píše:
Hajný jde sem, flintu nese a vlk z lesa práší už je v kaši, utíkej.Vlk se strachy třese, helemese pádí lesem.
Kdyz vlk z lesa prchá, zpívej juchá, hola hej.
Chachacha juchacha 2×
Holala lala hola hej. 2×
Mám podobný problém, v písničce : Čau zajíci : s rysem je :
Hello Parto
Nazdar ryse, jak pak se mas?
Zpívám tuhle??? Píseň???
Jakou píseň 😂 😂 nerozumíme doma
Je, taky u nás frcelo, teď už ne tak půl roku. Kolem toho třetího roku už přestalo bavit.
Stistko a Poupenka a Paci Pac je aspoň trochu chytry
@Rusalka1987 děkuji 😂 myslela jsem si to ale manželovi se to nezdálo, že to tam prý nesedí 😂
Já zase tápu v písničce Československá, kterou nazpívali se Smejkem a Tanculienkou. Jak tam Poupěnka říká, že neumí říct kvapôčka a Tanculienka říká, že neumí říct řeřicha v? Zní to jako v stříkačce, ale to přece nedává smysl. Ví někdo? A nejsou někde dostupné texty ke všem písničkám? Předem děkuji.