Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebovala bych poradit nějaké úkoly, kvízy pro děti. V neděli budeme na čarodějnice dělat dětem z rodiny hledání pokladu. Věk od 6-13 let.
Zatím máme hod míčkem, poskládat rozstříhaný obrázek, nějaké kvízy, hledání předmětů, malování na kamínky a dál mě nic nenapadá a na netu skoro nic nemohu najít 🙂 předem děkuji za jaké kolik nápady ![]()
U nás na čarodějnice děti měly provázek na klacku, na konci provázku nějakého pavouka, nebo něco podobného a měly to co nejrychleji narolovat na ten klacek. A pak nějaký slalom jako na koštěti. 2 koštata, 2 dráhy a závod po dvou. Pak lze taky nějaké přenášení míčku na lžíci.
@Verunka1995 píše:
@Lucka1111 super děkuji 🙂
mě by to taky nenapadlo, to tu měly děti když pořádalo podobnou akci město. Měly takový papír a plnily úkoly. Poslední úkol bylo naleštit boty Luciferovi
Jako Lucifer vypadal vcelku strašidelně a ty menší děti se ho bály ![]()
Vyložit hodně různých drobnosti na zem na satek nebo stolecek, nechat dite určitou dobu koukat, a pak musí vyjmenovat, co tam bylo (nebo několik věci, lze přizpůsobit podle věku).
Nebo pokud bude ukol plnit více děti spolu, mohou dat seznam dohromady i spolecne (ale komplet
)
Příspěvek upraven 26.04.23 v 16:18
@Lucka1111 nebo vajíčko na lžíci
i s nim udělat třeba nějakou štafetu ![]()
Nedávno jsem našla spoustu nápadů na soutěže a plnění úkolů na Pinterestu. Mrkni tam.
My to chystáme pro děti na pátek.
Pro male deti jsme ted delali i takove to dokresli druhou pulku obrazku nebo dopln obrazec do řady.
Poznej kyticky, najdi vec od pismene…
Zatocit se a jit po care
Krizovka pokud pisou
https://barborabecvarova.cz/
Ohledne bojovek se inspiruju vetsinou tady.