Štítná žláza - bolí

7
20.2.24 14:50

Štitná žláza bolí

Dobrý den, mám takový dotaz. Včera večer po malém stresu se mi udělalo nevolno v štítné žláze. A do teď mě to bolí, skoro nemůžu polknout, krk nebolí nic, zítra jdu k doktorovi. Jenom mám strach, že bych měla něco závazného.
Děkuju za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7206
20.2.24 15:28

To se ti spíš stáhlo hrdlo a ty potíže s polknutím jsou taky u úzkosti/stresu časté.

Pokud vím tak štítná žláza nebolí, leda by byla tak velká že by ti bránila polykat. Ale to by sis dávno všimla. Jinak se její problémy projevují jinak a to jak funguje se pozná z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.2.24 21:12

@Aletheia děkuju Vám, tak zítra dam vědět jak dopadlo, hodně zdravíčka všem ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
21.2.24 06:42

Mě se takto projevil zánět štítné žlázy. Měla jsem ho snad tři měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
21.2.24 07:32

Štítná žláza může bolet. Tento stav se jmenuje subakutni tyreoiditída. Ale nebývá to v návaznosti na stres, ale na nějaký virový infekt. Obrať se přímo na svého endokrinologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.2.24 13:42

Takže byla jsem, a mám všechno v pořádku, jenom je potřeba pít víc vitamínu, děkuju všem za odpovědi, hodně zdraví všem 😘 🔥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7206
21.2.24 15:11
@viky47 píše:
Takže byla jsem, a mám všechno v pořádku, jenom je potřeba pít víc vitamínu, děkuju všem za odpovědi, hodně zdraví všem 😘 🔥

A vzala ti doktorka krev? Kdyby náhodou fakt něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
21.2.24 15:39

@Aletheia ano vzala 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
14.12.24 18:42

Bolí asi Štítná zlaza

Z ničeho nic mě začala bolet Štítná žláza vpravo, mám sníženou funkcí a najednou se objevila bolest, mám citlivější krk, jakoby mě ten krk pálí v čele délce, měla jsem šílený minulý rok, stres, úmrtí v rodině, operace žlučníku, je možné, že se mohla Štítná žláza zhoršit, je pravda, že vlivem všech okolností jsem vynechala i nějaký čas léky…což je teda pěkná blbost, ale nebyla jsem schopná téměř ničeho…mám sníženou funkcí a beru letrox 125,kontroly pravidelně po roce, teď jdu ve středu, ale hrozně se bojím, co by to mohlo být, je pravda, že mám hodně oslabenou imunitu a pořád bolení v krku, kašel, hnusná rýma…může to být zánět, když ta pravá strana bolí??? Nemáte někdo zkusenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí