Stopnutí autoškoly v 17

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
13.11.24 14:58

Stopnutí autoškoly v 17 let

Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat. Je mi 17 let, jsme na soukromé škole a do toho pracuju(brigáda). Na soukromé škole máme přísně podmínky aby jsme prošli do dalších ročníků. A do toho jsem začala dělat autoškolu. Myslela jsme si že to zvládnu ale úplně moc to teda nezvládám. Můj instruktor na autoškole úplně moc mě nic nenaučí. Už v první den co jsem sedla za volant (předtím jsem ještě ani Jendou neřídila) začal po mě křičet, nevysvětluje věci co jsme udělal špatně, křičí při každé chybě. A je celkem i dost hnusný. Těšila jsem se na jízdy až je budu dělat ale ten pán mi je totožné znechutil. Že jsme začala pochybovat jestli ti Budeč teďka chci dělat když je toho tak moc a jestli ti vůbec zvládnu. Tak moje otázka zní jestli bych mohla stopnout autoškolu a jestli není blbý nápad vyměnit instruktora. Autosku dělám od července. Jízdy jsme začala dělat v listopadu. Přes prázdniny brigáda a i teďka. A mám za sebou 2 jízdy a už to fakt nedávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Asta135
13.11.24 15:13

Změň autoškolu, dosud odjeté jízdy se normálně uznají.

• Citovat
  • Upravit
16917
13.11.24 15:53

@Nat69

Ahoj,

instruktora můžeš vyměnit, zkus to. Ale já jsem třeba taky měla strach, taky jsem se bála, taky jsem měla respekt z instruktora. První jízdu mě hnal hned na pražský okruh, celou cestu se mi chtělo brečet, hned první jízdu mě vytroubilo auto. A víš co? Po skoro 15ti letech mu za to děkuji. Protože měl pravdu - pokud se hned nerozjezdíš a budeš jezdit 30tkou, tak tě ostatní účastníci provozu sežerou. Čili byl hnusnej, byl drsnej, já byla ráda, že jsem ráda a on mi brzdil u přechodů a já dupala na plyn co to šlo a polomrtvá strachy, že to auto nejede a že jsem ho pokazila a on s úsměvem, že na přechodu byla babička a proč jsem nezastavila - já byla ráda, že se držím ve svém pruhu :lol:

A taky sis možná na sebe nabalila prostě moc. Ale chápu to, já mám neustále taky hodně naloženo :lol: a z většiny si to dělám sama :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
13.11.24 15:55

Vyměň instruktora nebo celou autoškolu. Taky jsem schytala takového magora a i po x letech mám z řízení fobii. Byla by škoda si to hned ze začátku znechutit. Chodíš tam, aby tě to naučili, ne po tobě řvali, že to neumíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
13.11.24 17:35
@Nat69 píše: Více

Máš 2 možnosti - buď zavolat šéfovi autoškoly, říct mu, že jsi nespokojená s tímto instruktorem a proč (asi to ani neví a bude rád, žes mu to řekla, nikdo nechce zaměstnávat kriply, kteří řvou po žácích), a že ho chceš vyměnit. Pokud jiného nemá nebo tě odpálkuje, nech si vystavit potvrzení o odjetých jízdách a přihlas se do jiné autoškoly. Nic složitého na tom není. Hlavně s ním přestaň jezdit, nebo ti řízení znechutí a budeš se bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák