Strach v domě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15410
28.2.23 09:22
@inkakřivák píše:
Prosím tě, a ti majitele byli slepí a dementní, že si vůbec, ale vůbec nevšimli, že jim chybí v domě plocha? Že třeba v jedné místnosti je od dveří ke zdi metr, v druhé taky, a dveře jsou od sebe v chodbě pět metrů? Zatahej mě za druhou nohu, na tě mám rolničky :lol:

My jsme třeba koupili 100 let starý barák se sklepem. K domu nebyly žádné plány a až během rekonstrukce jsme zjistili, že sklep má ještě jednu místnost. Vstup do ní byl zazděný, takže průchod vypadal jen jako nika :nevim:. Mrtvoly tam nebyly, jen spousta starých krámů po bývalé hospodě. Proč to kdy kdo zazdil, netušíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
28.2.23 09:30

@stinga Co s pavoukem udělá lak na vlasy? Ja mam tedy problém se přiblížit na metr..fuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
28.2.23 09:34
@citlivaduse píše:
@stinga Co s pavoukem udělá lak na vlasy? Ja mam tedy problém se přiblížit na metr..fuj

No tak měl by pak zatuhnout a nezdrhat tak rychle? Já strikam takové ty malé mouchy, co se s nimi neda rozumne domluvit na změně destinace. Masařky ne, ty vyprovodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
28.2.23 09:35
@Anezka1990 píše:
Smarja, teď jsem si představila, jak někdo pouziva westiky jako hlidaci psy :D Ten nas by lupicovi olizal ruce, šťastné ho poskakal a ukázal mu, kde je zbytek rodiny :)

Třeba by pak měl ten lupič nějaké morální zábrany oloupit své zname a šel by jinam, kde je to furt anonymní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
922
28.2.23 09:46
@Semtex píše:
Třeba by pak měl ten lupič nějaké morální zábrany oloupit své zname a šel by jinam, kde je to furt anonymní :lol:

To je dobra úvaha :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76025
28.2.23 09:58
@citlivaduse píše:

no zalakuje ho, prostě znehybní a pak jsem to vysála, teď nemám ani lak na vlasy ani vysavač, tak jsem ho včera chytla do ubrousku a vyhodila oknem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.23 10:07
@stinga píše:
no zalakuje ho, prostě znehybní a pak jsem to vysála, teď nemám ani lak na vlasy ani vysavač, tak jsem ho včera chytla do ubrousku a vyhodila oknem

Holky, kupte si přímo sprej na pavouky… Něco jak Biolit. Nepamatuji si přesně název, kupovala jsem v Tetě. Velký sprej, černo hnědý tuším, s obrázkem pavouka. V době, kdy jsem žila na baráku, to byla pro mě životně nezbytná věc :lol: nastříkáte na pavouka, začne se kroutit a zabije ho to. Občas mi jich bylo až líto, ale zas… Hodněkrát mě ten sprej zachránil před jistým infarktem :lol:

Teď na to koukám, je to přímo Biolit plus na pavouky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2319
28.2.23 10:33
@stinga píše:
já ho zase nemůžu zabít, měla jsem dřív metodu, že je postříkám lakem na vlasy a vysaju vysavačem :mrgreen:

My na to máme dvě kočky, což je dobře, protože já ani manžel pavoukům fakt nehovíme a dcerka to převzala po nás. Ale bydlíme v bytě, takže tam je to v pohodě. Akorát mladší kočka má poněkud neefektivní způsob zabíjení, místo aby je nejdřív znehybnila packou a pak sežrala, tak se snaží je zhltnout živé při pochodu. :mrgreen: Ale nakonec to vždycky nějak dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75382
28.2.23 10:36
@Anezka1990 píše:
Smarja, teď jsem si představila, jak někdo pouziva westiky jako hlidaci psy :D Ten nas by lupicovi olizal ruce, šťastné ho poskakal a ukázal mu, kde je zbytek rodiny :)

Asi tak, no. :mrgreen:
Si kolikrát říkám, jestli jsme to s tou socializací nepřehnali. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75382
28.2.23 10:37
@Semtex píše:
Třeba by pak měl ten lupič nějaké morální zábrany oloupit své zname a šel by jinam, kde je to furt anonymní :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
28.2.23 10:42
@Barevné klubíčko píše:
Holky, kupte si přímo sprej na pavouky… Něco jak Biolit. Nepamatuji si přesně název, kupovala jsem v Tetě. Velký sprej, černo hnědý tuším, s obrázkem pavouka. V době, kdy jsem žila na baráku, to byla pro mě životně nezbytná věc :lol: nastříkáte na pavouka, začne se kroutit a zabije ho to. Občas mi jich bylo až líto, ale zas… Hodněkrát mě ten sprej zachránil před jistým infarktem :lol:Teď na to koukám, je to přímo Biolit plus na pavouky :mrgreen:

Já to mam a když jsme se nastěhovali, používala jsem to dost na takové to prvotní vyčištění prostoru, protože to tady byl fakt masakr. Jenže je to fakt nejtěžší kalibr, hroznej sajrajt, teď už mame od pavouků plus minus vyčištěno a tak vystacim i s vysavacem :lol: ale vždycky ho ještě zasaju prachem odvedle z garaze, čím větší pokoutnik, tím víc prachu na nej :mrgreen: takže v garáži byla jednu dobu podlaha, ze by se z ni dalo jist :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20938
28.2.23 10:48
@sirikit píše:
Asi tak, no. :mrgreen:
Si kolikrát říkám, jestli jsme to s tou socializací nepřehnali. :think:

Myslím, že by každej pes překvapil v určitý situaci.

To už jsme měli jen černýho labradora a měla si u nás něco vyzvednout skautská vedoucí když nikdo nebyl doma. Rupert byl pes co ti leze u televize na klín a když ve mne někdy bouchly saze tak se utek schovat, protože si myslel, že něco proved on.

Ale milé skautské vedoucí dal jasně najevo, že to je jeho zodpovědnost a že se mu po pozemku nikdo courat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75382
28.2.23 11:00
@Barevné klubíčko píše:
Holky, kupte si přímo sprej na pavouky… Něco jak Biolit. Nepamatuji si přesně název, kupovala jsem v Tetě. Velký sprej, černo hnědý tuším, s obrázkem pavouka. V době, kdy jsem žila na baráku, to byla pro mě životně nezbytná věc :lol: nastříkáte na pavouka, začne se kroutit a zabije ho to. Občas mi jich bylo až líto, ale zas… Hodněkrát mě ten sprej zachránil před jistým infarktem :lol:Teď na to koukám, je to přímo Biolit plus na pavouky :mrgreen:

To strašlivě smrdí a měla jsem z toho asi dvacetiminutový záchvat kašle, plíce v dlaních. Podruhé bez plynové masky nerisknu. :cert:
Shodím babouka koštětem, pokud na něj na první dobrou nedosáhnu, a na zemi ho umlátím tupým předmětem, tedy pantoflí nebo plácačkou.
Mám komplet štít domu porostlý cca 25 cm tlustou vrstvou břečťanu a rozlézá se dál po fasádě, což se mi jednak líbí, jednak to izoluje a tahá vodu od základů.
Ale drží se v tom takoví ti statní pavouci a občas se některý zajde ohřát dovnitř. 8o :pocitac: :pocitac:
Greenpeace to vidí jinak, ale na vsi má člověk plný ruce práce s tím, udržet přírodu za plotem pozemku, nebo alespoň vykopat zvířátka z obytných prostor. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1389
28.2.23 11:14
@ivašot. píše:
My jsme třeba koupili 100 let starý barák se sklepem. K domu nebyly žádné plány a až během rekonstrukce jsme zjistili, že sklep má ještě jednu místnost. Vstup do ní byl zazděný, takže průchod vypadal jen jako nika :nevim:. Mrtvoly tam nebyly, jen spousta starých krámů po bývalé hospodě. Proč to kdy kdo zazdil, netušíme.

Mam hodne podobnou zkusenost, dum byvaleho tchana. Podle planu nemel byt dum cely podsklepeny, ale byl, mistnost bez vstupu ze zbytku sklepa, drive byl vstup zvenku. Poklad tam nebyl, ani mrtvoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20938
28.2.23 11:15

@sirikit

Jj. Brouci co přezimujou v kapsách nebo v elektrickým nářadí, ptáci co si furt někde staví hnízda, hadi co lezou za těmi ptáky, samozřejmě myši. Jsme v obležení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný