Strach v domě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
79767
28.2.23 14:17

@Dadda8 Ano, když splachnes pavouka do vany nebo umyvadla, klidně se vrátí přes přepad. I z toho vysavače může vylézt. Nejlepší je ho prostě zabít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
28.2.23 14:18
@Silverine247 píše:
Hele a vy vsichni, co ty zalakovane pavouky luxujete, nemate strach, ze ten pavouk prijde k sobe a z toho luxu vam zase vyleze? S timhle jsem vzdy bojovala ja, totez kdyz jsem pavouka splachla treba do vany, ze vyleze zpet mi to vratit i s uroky. :lol: Tak jsem se radsi naucila pavouka nabrat do sklinky a odnest nekam daleko, ani z okna to pro jistotu nehazu. :lol:

To jsem zrovna včera luxovala pavouky a napadlo mě to na vteřinu, ale už vidím, jak se vyhrabává z toho smětí - u nás kočičí chlupy a hledá otvor, kterým je proražena hadice a leze ty dva metry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6169
28.2.23 14:19
@inkakřivák píše:
@Dadda8 Ano, když splachnes pavouka do vany nebo umyvadla, klidně se vrátí přes přepad. I z toho vysavače může vylézt. Nejlepší je ho prostě zabít.

já když splachuji, tak horkou vodou no, je většinou mrtvý už tím spařením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.2.23 14:20
@nikitice píše:
To jsem zrovna včera luxovala pavouky a napadlo mě to na vteřinu, ale už vidím, jak se vyhrabává z toho smětí - u nás kočičí chlupy a hledá otvor, kterým je proražena hadice a leze ty dva metry :lol:

Ja bych je nepodcenovala. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6169
28.2.23 14:22
@Silverine247 píše:

možná je to těma chlupama, ale i když dám skoro nový pytlík a otevřu po vyluxování, tak v tom otvoru po hadicije chuchvalec chlupů, že by neprolezl. Jinak když jsem luxovala hnízdo, tak jsem pytlík vynesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.2.23 14:25
@inkakřivák píše:
@Dadda8 Ano, když splachnes pavouka do vany nebo umyvadla, klidně se vrátí přes přepad. I z toho vysavače může vylézt. Nejlepší je ho prostě zabít.

Ja jsem to vedela! Ja tedy nezabijim, pokud nemusim. Je mi jich lito. Ja jsem taky oskliva a nekteri lide se me boji. Z vysavace nebo z odpadu bych teda asi ale nevylezla.

• Citovat
  • Upravit
Silverine247
28.2.23 14:29
@nikitice píše:
možná je to těma chlupama, ale i když dám skoro nový pytlík a otevřu po vyluxování, tak v tom otvoru po hadicije chuchvalec chlupů, že by neprolezl. Jinak když jsem luxovala hnízdo, tak jsem pytlík vynesla.

No nevim, mys pry proleze cimkoliv, co ma sirku SIRKY. :think:

• Citovat
  • Upravit
6169
28.2.23 14:34
@Silverine247 píše:
No nevim, mys pry proleze cimkoliv, co ma sirku SIRKY. :think:

ale pavouk nneí myš :-) mylsím, že se zamotá do toho prachu, hlavně ty typu sekáč a spol. Vidím kolikrát pod topením takový ten smotek vlasů a chlupů a v tom pavouček, který se nemůže vymotat. Zrovna kočka už má jaro a luxuji každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.2.23 14:42
@nikitice píše:
ale pavouk nneí myš :-) mylsím, že se zamotá do toho prachu, hlavně ty typu sekáč a spol. Vidím kolikrát pod topením takový ten smotek vlasů a chlupů a v tom pavouček, který se nemůže vymotat. Zrovna kočka už má jaro a luxuji každý den.

Tak snad mas pravdu. Ja si jeste jako decko pamatuju, ze pokazde, jak mamka vysala pavouka, ucpala tu trubku od vysavace kusem novin, kdyby se vzpamatoval a chtel se vratit. Mozna se na to mela vykaslat a radsi poridit tu kocku, ja bych to teda zcela jiste uprednostnila. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
28.2.23 14:54

Jdu v pološeru chodbou a zvedám jakýsi chuchvalec, myslela jsem, že je to suchá tráva. V koupelně na světle jsem zjistila, že držím nějakého střevlíka nebo co. On byl takový přiospalý, tak jsem ho hodila do vany a chtěla spláchnout. Nedal se!!! Tak jsem mu dala svobodu a nepřišel za mnou do ložnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.23 15:01

Koukám že nejhorší věc která se může pavoukovi v životě stát je potkat ženu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silverine247
28.2.23 15:04
@Russet píše:
Jdu v pološeru chodbou a zvedám jakýsi chuchvalec, myslela jsem, že je to suchá tráva. V koupelně na světle jsem zjistila, že držím nějakého střevlíka nebo co. On byl takový přiospalý, tak jsem ho hodila do vany a chtěla spláchnout. Nedal se!!! Tak jsem mu dala svobodu a nepřišel za mnou do ložnice.

Ja takhle chytila hysterak, ze jsem doma nasla velkeho svaba (nikdy jsem svaba predtim nevidela a zrovna jsem se prestehovala do noveho najmu). A on to byl nejaky zatoulany strevlik (Google identifikoval). Taky byl jakysi priospaly, tak jsem ho pod sklenkou odnesla ven na zahradu. Tam se dospal a pokud ho nekdo nesezral, tak sel domu nebo strasit nekoho jineho. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
28.2.23 15:10
@Silverine247 píše:
Ja takhle chytila hysterak, ze jsem doma nasla velkeho svaba (nikdy jsem svaba predtim nevidela a zrovna jsem se prestehovala do noveho najmu). A on to byl nejaky zatoulany strevlik (Google identifikoval). Taky byl jakysi priospaly, tak jsem ho pod sklenkou odnesla ven na zahradu. Tam se dospal a pokud ho nekdo nesezral, tak sel domu nebo strasit nekoho jineho. :mrgreen:

Já se zběžně mrkla a možná to byl spíš tesařík nebo nějaká ta ploštice. Ale přišlo mi to podlouhlé. Ploštice je víc širší. Radši příště smetáček a lopatku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10841
28.2.23 15:33
@Silverine247 píše:

Přesně! Vysatej pavouk rovná se pořád pavouk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.2.23 15:37
@sirikit píše:
To strašlivě smrdí a měla jsem z toho asi dvacetiminutový záchvat kašle, plíce v dlaních. Podruhé bez plynové masky nerisknu. :cert:
Shodím babouka koštětem, pokud na něj na první dobrou nedosáhnu, a na zemi ho umlátím tupým předmětem, tedy pantoflí nebo plácačkou.
Mám komplet štít domu porostlý cca 25 cm tlustou vrstvou břečťanu a rozlézá se dál po fasádě, což se mi jednak líbí, jednak to izoluje a tahá vodu od základů.
Ale drží se v tom takoví ti statní pavouci a občas se některý zajde ohřát dovnitř. 8o :pocitac: :pocitac:
Greenpeace to vidí jinak, ale na vsi má člověk plný ruce práce s tím, udržet přírodu za plotem pozemku, nebo alespoň vykopat zvířátka z obytných prostor. :roll:

No já mám silnou fobii a nějaké shazování koštětem u mě nepřichází v úvahu :lol: ale jsi dobrá… I v tom zabíjení i v tom, že si tam dobrovolně necháváš břečťan, kde jsou potenciální osminohé potvory… To já bych to buď hned vyrvala, nebo bych se stěhovala pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný