Strach z létání

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10.4.23 05:01

Já bych se naopak nemámila vůbec - myšlenka, že by se tedy něco stalo a já měla zpomalené reakce, by mě děsila daleko víc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.4.23 05:21
@broskvová zmrzlina píše:
Já bych se naopak nemámila vůbec - myšlenka, že by se tedy něco stalo a já měla zpomalené reakce, by mě děsila daleko víc. :nevim:

Taky nechápu, jak někdo může radit, že se má do letadla omamit :roll: A ještě ideálně léky zapít alkoholem :zed:

• Citovat
  • Upravit
845
10.4.23 11:25
@Pitaya1 píše:
Taky nechápu, jak někdo může radit, že se má do letadla omamit :roll: A ještě ideálně léky zapít alkoholem :zed:

Pokud by se něco mělo stát, tak je to konečná -tak nevim, čemu by to vadilo. A když si člověk dá lexaurin a na to skleničku vina nebo sampusu, tak je naprosto normálně při smyslech, jen proste nema strach. Zvládla jsem naprosto na pohodu přestup na jednom z největších letišť na světě a vše kolem:-). Pro lidi, co ten strach nechápou, je to strašně jednoduchý;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pitaya1
10.4.23 11:35
@NicknackEK píše:
Pokud by se něco mělo stát, tak je to konečná -tak nevim, čemu by to vadilo. A když si člověk dá lexaurin a na to skleničku vina nebo sampusu, tak je naprosto normálně při smyslech, jen proste nema strach. Zvládla jsem naprosto na pohodu přestup na jednom z největších letišť na světě a vše kolem:-). Pro lidi, co ten strach nechápou, je to strašně jednoduchý;-).
Četla jsi příbalový leták? Asi těžko.
A ne všechny nehody letadel nekončí tragicky. Ale je potřeba být při smyslech a adekvátní reagovat.
A já ten strach chápu, lítání se bojím. Ale právě proto bych si nikdy do letadla nedala takovou šílenou kombinaci
  • Citovat
  • Upravit
115918
10.4.23 11:57
@NicknackEK píše:
Lexaurin zapít vínem nebo sampusem..když už mas děti tak, ze by je zvládl i jen manzel, tak se lehce omamit můžeš :-)

To je super rada, krom toho se ještě pozvrací nebo zkolabuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115918
10.4.23 11:59
@NicknackEK píše:

Na strach bohatě stačí neurol, ten je přímo proti úzkosti. Ten alkohol tomu fakt nepomůže a ani se na tyhle léky nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.2.26 00:14
@aiwwa píše: Více

Oživuji diskusi - je nějaká alternativa k neurolu? Třeba přírodní? Beru ještě imunosupresiva.
Nebo nějaké další tipy, jak překonat strach? Dívám se na videa, kde piloti vysvětlují, jak co v letadle funguje, ale stejně jsem ve stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová