Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já bych se naopak nemámila vůbec - myšlenka, že by se tedy něco stalo a já měla zpomalené reakce, by mě děsila daleko víc. ![]()
@broskvová zmrzlina píše:
Já bych se naopak nemámila vůbec - myšlenka, že by se tedy něco stalo a já měla zpomalené reakce, by mě děsila daleko víc.
Taky nechápu, jak někdo může radit, že se má do letadla omamit
A ještě ideálně léky zapít alkoholem ![]()
@Pitaya1 píše:
Taky nechápu, jak někdo může radit, že se má do letadla omamitA ještě ideálně léky zapít alkoholem
Pokud by se něco mělo stát, tak je to konečná -tak nevim, čemu by to vadilo. A když si člověk dá lexaurin a na to skleničku vina nebo sampusu, tak je naprosto normálně při smyslech, jen proste nema strach. Zvládla jsem naprosto na pohodu přestup na jednom z největších letišť na světě a vše kolem:-). Pro lidi, co ten strach nechápou, je to strašně jednoduchý;-).
@NicknackEK píše:Četla jsi příbalový leták? Asi těžko.
Pokud by se něco mělo stát, tak je to konečná -tak nevim, čemu by to vadilo. A když si člověk dá lexaurin a na to skleničku vina nebo sampusu, tak je naprosto normálně při smyslech, jen proste nema strach. Zvládla jsem naprosto na pohodu přestup na jednom z největších letišť na světě a vše kolem:-). Pro lidi, co ten strach nechápou, je to strašně jednoduchý;-).
@NicknackEK píše:
Lexaurin zapít vínem nebo sampusem..když už mas děti tak, ze by je zvládl i jen manzel, tak se lehce omamit můžeš
To je super rada, krom toho se ještě pozvrací nebo zkolabuje.
@NicknackEK píše:
Na strach bohatě stačí neurol, ten je přímo proti úzkosti. Ten alkohol tomu fakt nepomůže a ani se na tyhle léky nesmí.
@aiwwa píše: Více
Oživuji diskusi - je nějaká alternativa k neurolu? Třeba přírodní? Beru ještě imunosupresiva.
Nebo nějaké další tipy, jak překonat strach? Dívám se na videa, kde piloti vysvětlují, jak co v letadle funguje, ale stejně jsem ve stresu.