Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
u hořčíku trvá až půl roku než zabere,a vyšetření ti udělají takže nechápu vyjádření že tě nikam neposlali a neudělali žádné vyšetření ![]()
@ka2ka myslela jsem spíš jiné vysetreni nez EMG, například CT nebo rezonanci ![]()
@lejzyyyy tak musí postupovat po pořadě neudělají ti všechno najednou až udělají emg uvidí se co dál , jaký a kolik horčíku bereš?
@ka2ka právě mě vyděsila ta slabost nohou a točení hlavy
Magnerot co mi predepsal doktor, 2× denne většinou 2 tabletky ![]()
@lejzyyyy u tetánie to je normální mě se točí tak že se třeba netrefím do dveří, znám paní co padá ze schodů protože je prostě nevidí.
jak máš silný ten magnerot? mě nejvíc zabírá magnosolv plus pridávám ještě hořčík z lékárny co nejsilnější
@ka2ka 500mg.. a vraci se ti obtíže i kdyz beres horcik pravidelne?
@lejzyyyy píše:
@ka2ka Tyjo a jak to zvladas nebo co ti pomaha?
no držet se když se točí hlava stoupnu a počkám až se dotočí, když jdu do futer a vím že mám narážecí den držím ruce před sebou popřípadě porazím futra ![]()
jo a mě se ještě stahuje krk a mám pocit že se dusím taky lahůdka
@ka2ka Tak takove problemy zatim nemam a snad ani mit nebudu ![]()
@lejzyyyy píše:
@ka2ka 500mg.. a vraci se ti obtíže i kdyz beres horcik pravidelne?
horčíku se už nezbavíš beru ho sedm měsíců a trošku se to zmírnilo ale nezmizelo
@lejzyyyy píše:
@ka2ka nebylo by lepsi spis doplňovat jídlem?
jakým? nějak si neumím představit že ho doplníš , já beru čtyřnásobek denní dávky, navíc si nastuduj co tetanie přesně je to, je to nedostatek hořčíku ve svalech a neumí to dobře zpracovat
@ka2ka prave jsem si o tom četla, ale stejne se nejvic bojim te RS kdyz mam tak slabe nohy ted.. lékařka mi rekla ze točení hlavy mam od patere ale nic vic k tomu nerekla..