Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
no hele, týden zpět byl úplněk a to u malých dětí má na spaní a vstávání docela velký vliv..tak asi se zklidnily ![]()
my dneska taky spaly dokonce do 7:20
nechápala jsem…sice se v 5 probudila a už jse myslela, že jako konec…ale pak po 20 min kraválu sel přísála a u prsu usla na další 2 hod…
éž by ji to vydrželo ![]()
U nás erupce dneska nebyly..budíček v 5:02
mezitím v noci byla asi milionkrát vzhůru, ale rostou jí zoubky ![]()
Ja posunula spani z 19 na 20 a na doporuceni kamaradky zakoupila bylinkove kapky PediaKid a dnes se spalo do sedmi
takze mam i dokonce trosku uklizeno
no taky jsme měli strašnou noc…budila se snad každou hodinu, zase i brečela ze spaní… jsem jak přejetá parním válcem. a ráno chtěla vstát v 4:45 ale nakonec zase po 20 min usla u prsu ale jenom na hodinu…do 6:30. ale aspoň něco…kdyby spala krásně přetím celou noc tak si pískám ![]()
U nás byl dneska spánek „až“ do 6
ale mezitím milionrkát vzhůru na dudlík
od 6ti do 7mi si hraje a pak zas usla až do 9 ![]()
tak u nás dneska taky slušný, v noci vstával jen dvakrát - 12.40 a pak 2.17 a potom spal až do půl sedmé, kdy jsem spíš vzbudila já, když jsem vzplašeně vylítla, protože jsem měla jít na odběry ![]()
holky, fakt to budou ty zuby, u nás se prořízly dva a je to hned lepší…tak už jen 16 a jsme za vodou ![]()
@domecekPJVS na jednu stranu kéž by,ale ani to není moc uklidňující,našim už budou dva roky a Sára má 9 zubů,takže nás čeká ještě běh na dlouhou trať
![]()
Neděs mě
jako já dneska byla na pokraji sil, fakt se mi dostavila neskutečná únava těla i hlavy…navíc jsem to dostala, tak to bude asi i tím…ale musím se nějak dát dohromady…tak klidnou noc přeji…a máš můj obdiv…tří děti…
Moje malá sice spí hodně dlouho, ale já chodím spát pozdě, takže potřebuji ráno spát déle než ona. Po jejím probuzení jí v polospánku nakrmím, přebalím a obě se přesouváme do naší megaohrádky ve které já spím a ona si hraje, aniž bych jí musela hlídat, aby si neublížila. Spokojenost na obou stranách ![]()
No tak dneska zase v 5 a už se uspat nedala…a spala od 7 a v noci vstala jen jednou…tak aspon ze tak…
Hmmm, tak u nás děs běs, vstával v noci několikrát, ale ráno teda v šest
U nás dneska luxusní noc…Vzbudila se v 5:20 na mlíko a pak ještě usla do 6:45
zub je venku, tak snad bude chvíli líp než polezou další ![]()