Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@domecekPJVS My jsme chtěli druhé dítě a třetí jsme měli asi jako bonus na víc ![]()
Naši se dneska taky budili, ale naštěstí stačil dudlík a spali dál a Sára se nám nacpala do postele a taky spala a vstávala teda v šest. Holky ale jinak fakt doporučuju ten Pediakid, je to teda od roka, ale možná vám v lékárně řeknou, že to jde i dřív, u nás jsou ty noci od té doby co to dávám mnohem lepší. Dřív když se vzbudili, tak byli klidně 2-4 hodiny vzhůru, fakt masakr ![]()
@Bella29 píše:
@slonikova to zní sice hezky,ale když máš spavé dítě,tak se režim dělá raz dva.
Ubrat se dá vždycky,ale jak donutit dítě spát na víc,to teda netuším,mlíko mi nepije,zkoušela jsem jí dát do postýlky i hračky,aby nás aspoň nechala spát,ale nic nefunguje,ještě tak když jí vezmu k nám,sice žvaní a dloube do nás,ale aspoň ještě ležíme,ale spát jí prostě nedonutím
U nás je to taky tak ![]()
Bohužel nevydrží si sama ani hrát, takže musím vstát a jít snídat v 5h ![]()
@Yamyna Vydrž Prťka, vydrž
Zkus ten Pediakid. My teď spíme do šesti a už tři noci se nevzbudila ani nestěhovala k nám
Teď jsem to teda zakřikla a bude zase mazec ![]()
@Bella29 Držím, držím ![]()
A kolikrát do měsíce nebo jak často ten sirup dáváš?
Dnes se Tery vzbudila po 01h a plakala do cca 03h, hladila jsem, chovala, dávala napít…prostě plakala…pak usnula a ve 4.50h zase pláč…ale to už se zlobila ![]()
Dala jsem jí 300ml mléka a do 7h si ještě lehla…
Tohle se stává tak jednou do měsíce, ale teď už asi tři dny je v noci ukňouraná a vrtí se…špatně spí
Já nevím, asi jí leze stolička…
Jinak od malička usne sama na noční spinkání sama v postýlce (18-19h) a buď se kroutí míň a nebo víc, ale stejně se ráno vzbudí před pátou ![]()
@Yamyna Na krabičce píšou - Pro dosažení maximální účinnosti podávejte1-2měsíce, v případě nutnosti lze užívat několikrát za rok. Obsahuje i prebiotika přírodního původu.
Sára už měla dobrej režim, spala ve své postýlce a a nebudila se. Ale v březnu jsme byly v nemocnici a ještě k tomu změna času a u nás nastalo peklo. Budila se několikrát za noc, když jsem jí nevzala k nám, ječela jak pardál, když jsem jí k nám vzala, byla klidně tři hodiny vzhůru, třeba od půlnoci do tří, pak na chvilku usnula a ve čtyři, max v pět vstávala. Od začátku června dávám ten sirup a fakt obrovská změna. Občas se vzbudí, to jo, ale proti tomu, co se dělo celý duben květen se to nedá srovnat ![]()
@Bella29 Dík ![]()
Na Terce se taky podepsala změna času
..a to už předtím vydržela i do 6.30h..sice mě ve 4h vzbudila, nějaká její pravidelnost
, ale ona ještě zabrala…
Já furt řeším, jestli jí není zima, horko, nebolí bříško (od malička na to strašně trpěla) a ona má třeba jen hlad
no ale jakmile jí dám flašku, tak je se spánkem ámen ![]()