Strašný hysterický pláč v noci

15
6.12.15 07:29

Strašný hysterický pláč v noci

Dobrý den,
mám 6 měsíční holčičku, která když se večer probudí STRAŠNĚ pláče ( je to už spíš hysterický řev). Dělá to už skoro od narození.. ale teď začala extémně.. :( Přez den když se probudí, tak si začne mumlat, hrát si s hračkama v postýlce a když přijdu směje se od ucha k uchu… ale přijde noc, vzbudí se a je řev… Přestane plakat až když jí dám jídlo ( NUTRILON) jinak nepomůže nic… Teď jí rostou dva zoubky, ale jsem přesvědčená, že tím to není…
Už jsme spali v úplné tmě, při lehkém osvětlení a pak jsem nechala i zaplou lampičku, jestli se nebojí tmy… stejně nic nezabralo.. pořád pláče jen v noci.. :/ Moc děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1281
6.12.15 08:01

Jak a kde spinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
6.12.15 08:07

Tak má asi hlad, když ji utiší jen jídlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.15 08:11

..

Příspěvek upraven 06.12.15 v 08:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.15 08:11

@terulína Děkuju to by mně nenapadlo… vždy si jen cucne a pak nechce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.15 08:13

@umea nejdřív spinkala sama v pokojíčku, pak jsem si k ní lehla vedle její postýlky do velke postele, brala jsem si ji i k sobe do postele, ale je to porad stejne :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
6.12.15 08:18

A ty jsi u ni jak se vzbudi? Mozna se boji, ze je sama… Moje holky mely obe takove obdobi, spaly pul hodky a kdyz se vzbudily a ja nikde, dostaly hysterak, delo se to taky jen vecer, ale vetsinou jen jednou, pak uz v noci klid (jako teda pak uz se budily jen na kojeni, ale to uz bylo jine…)..asi nejake obdobi nebo neco, preslo je to nejak samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.15 08:28

@artepka no jak jsem si lehla k ní do pokojíčku, tak jsem u ní poravdu rychle.. ona pláče a pláče ani nekouká.. pak když jí dám lahvičku tak si cucne podívá se na mě a je klid.. chviličku na to zase usne.. ale než udělám ten nutrilon tak to chvilku trvá :/ zkoušela jsem si jí i vzít k sobě, povídat a dávat dudlíka, ale to nechce.. stejně pláče.. normálně spapá 120, ale večer to hladem není udělám 60 a ani to nespapá, snad ani půlku z te 60tky… pak se vzbudí ještě jednou a to už většinou papá normálně.. poslední dobou se mi v noci budí 3× kolem 23hod s brekem, kolem 1rano hladík a pak kolem 4-5 zase brek… potom kolem 7-8 ma zase hlad.. už jsem opravdu zoufalá.. i partner už je na prášky, ten zas nadává, že se pořebuje vyspat do práce… takže to v noci mám ze všech stran :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
6.12.15 08:39

Tak jednak si myslim, ze se boji. Je mi divne, ze ji nepomaha spat s tebou. To casto zabira.

Nema vetriky? To cucnuti ji muze ulevit… davate neco na nadymani?

Hele, male deti placou. Jako je to super od partnera, ze se potrebuje vyspat do prace, ale proste mimina nespi celou noc, jedine vzacne. To bych si dovolila neresit, jste v tom vsichni spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
6.12.15 08:39

Možná potřebuje do náruče, pochovat, pomazlit, dát dudlíka - má-li. Pokud s ní nespíš v místnosti, asi to vnímá.
Můj malý se někdy taky takto budí a potřebuje pochovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
6.12.15 08:41

No tezko radit takhle na dalku, nejde ten nutrilon udelat nejak dopredu a mit ho pripraveny v nejakem termo obalu(pardon jestli se blbe ptam, jak to funguje s um netusim) a predchazet tomu placi.. proste jit spat spolecne, kdyz slysis ze se zacina budit, zacit utesovat, nebo zkusit ponosit, pripadne dat to um nebo treba caj, mozna ma zizen… Nebo si ji vem do nositka nez to um nachystas.. nedavas treba kasi navecer, mozna ji tlaci v brisku, nebo se ji chce jen brknout nebo prdnout, nebo ted i ty zuby, ty boli nejvic v noci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.15 08:54

Jo od partnera je to vazne hezke.. zkusim se zeptat doktorky na neco na to nadymani.. zkusim udelat do termo hrnicku cajik.. u mlicka nam rikali v porodnici, ze se ma do pul hodky spotrebovat.. no ona je mazel, jen je mi divne, ze vecer se ani nekouka.. jen place.. asi to bude nejake obdobi.. a i ty zoubky :(.. dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
6.12.15 08:58

Um jde rychle připravit. Můžeš mít např. ohřívač vody a v tom připravenou lahvičku s vodou a jen přimícháš prášek.
Nebo mít horkou vodu v termosce, studenou v lahvičce a optimálně namíchat.
UM je třeba míchat čerstvé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.15 09:01

@terulína v termosce mam vodu, tak to delam i prez den.. ale i tak nez to pripravim jsou vzhuru vsichni sousedi :D vecer to je fakt narez.. :( jako kdyby se ji neco zdalo a ona plakala ze spani.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
6.12.15 09:23

@katerina93 aha, no právě i proto mám ten ohřívač, to je pak rychlá akce :)

Termosku apod. používám na cesty, ale doma vede ohřívač, i na jídlo.

Zkus teda hned po tom pláči ji vzít do náruče a uklidnit, když to není hladem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí