Strava, a režim dítěte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15504
4.1.20 14:32
@Anonymní píše:
@flicek18 děkuju za normální komentář, má oslabenou imunitu a na krevních testech zjistili že mu chybí bílkoviny, železo a vápník má na hraně zatím to řešej nějakýma doplňkama stravy

I kdyby… :roll:
Tak ti do toho nic není. :roll: Možná bys tu práci taky potřebovala. Aspoň by jsi pak neměla čas řešit ostatní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.1.20 14:33

Ne, taky nedrzis dceru zkratka, Jogobella zrovna neni jogurt, kterym bych se chlubila u tak malyho ditete :roll: nevim taky treba z ceho soudis, ze coko Pribinak je horsi, nez vanilka. Podle mne ji taky cpes plno srac**.
Neplet se segre do toho, tobe by se taky nelibilo, kdyby to delala ona tobe.

• Citovat
  • Upravit
22511
4.1.20 14:34

Jestli chcete davat opravdu zdrave jogurty, tak je lepsi selsky nebo recky jogurt. Jinak urcite ma vase dite zdravejsi stravu, ale tohle je na zodpovednosti kazdeho rodice. S prvnim ditetem jsem stravu resila hodne a s druhym uz o dost mene. Na rezim dne ma taky kazdy jiny nazor. Presne casy se mohou ukazat jako bic na rodice, ale jsou lidi, kteri na to nedaji dopustit. Kazdy si to udela, jak mu prijde spravne. U nas jsou casy jidel priblizne a prispusobuji se programu. Vecer deti jdou spat mezi pul osmou, osmou. Muzete jit sestre prikladem nebo obcas na neco citlive upozornit a to je tak vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
4.1.20 14:36

1. motáš se do něčeho, po čem ti je totální nic, být moje sestra a dozvědět se, že mě takhle rozbíráš, dost dlouho s tebou nepromluvím. 2. tvoje sestra je normální matka se svým vlastním přístupem. Moje děti mají občas podobný jídelníček a fakt nemám pocit, že je zanedbávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.1.20 14:38

@sakota Ja si ani nedokazu predstavit, ze bych segru takhle nekde rozebirala, chudak zenska, ta bude srovnavana cely detstvi synka :roll:

• Citovat
  • Upravit
15504
4.1.20 14:39
@shadowbabe píše:
@sakota Ja si ani nedokazu predstavit, ze bych segru takhle nekde rozebirala, chudak zenska, ta bude srovnavana cely detstvi synka :roll:

Málo práce. Válí si šunky na mateřské a nudí se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76675
@Anonymní píše:
@flicek18 děkuju za normální komentář, má oslabenou imunitu a na krevních testech zjistili že mu chybí bílkoviny, železo a vápník má na hraně zatím to řešej nějakýma doplňkama stravy

zajímavé, že toto píšeš honem, až když jsi zjistila, že většina komentářů je k tobě negativních, nechápu, proč to tady řešíš a znovu, co je ti do toho? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
@Anonymní píše:

Jestli má zdravotní problémy tak je mi ho líto. Ale fakt jedine co můžeš je segre říct svůj názor když se o tom budete bavit a to je vše. Je to jejich věc.
Je fakt, že kdyby se takhle každý staral o to jak ostatní vychovávají/krmi své děti tak by se řešilo jen to. Každý děláme to co věříme, že je pro naše děti nejlepší. Buď ráda, že se nesnaží ona změnit Tvůj styl výchovy dítěte a necpe tvé dceři párky atd a respektuj to, že ona to svému dává ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20897
@Anonymní píše:
Já hlavně nechápu proč se do mě navážíte tím stylem že jsem dokonalá a že moje dítě je dokonalé, to jsem vůbec nenapsala, ty příklady jsem psala kvůli tomu aby jste věděli podle čeho soudím, že jsem si to nevycucala někde z palce že mám srovnání, jinak je v ničem nesrovnavam, třeba že jeden má víc zubů, nebo že druhej začal dřív chodit

Nikdo nepíše, že jste dokonalá, to ani omylem nejste a vaše dítě už vůbec ne. Jen to píšete tak, že vaše dítě je prostě to „lepší“ a její je to „horší“ a srovnáváte je podle toho. Celej váš příspěvek je jenom o popsání, jak vy jste lepší matka a máte lepší stravu a lepší dítě a ona to má přesně naopak.

Takže znova. Máte asi spoustu volnýho času, když můžete toto řešit. Ale doporučuju jej věnovat něčemu smysluplnějšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.1.20 14:43
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.1.20 14:46

Ne nečekala jsem že mě tady bude někdo klepat po rameni jak jsem skvělá, ne ségry se nebojím, bojím se toho že se na mě naštve protože se naštvala už jen kvůli tomu spaní, o to mě poprosil její manžel z důvodu toho že malej usne nejdřív až v 10 a ségra jde spát s ním protože je logicky unavená což znamená že na sebe s manželem nemají čas jen oni dva když jí to řekl on naštvala se a ignorovala ho tak mě poprosil, já to vzala z té stránky že by to bylo lepší i pro ní že by si odpočinula o jejich soukromí jsem vůbec nemluvila a stejně se naštvala, vážně mě mrzí vaše reakce jsem tu nová a nečekala jsem že jste až takový když jsem se normálně zeptala, každopádně tu diskuzi smažu aby jste měli klid na srdci, ale jsem ráda že mi někdo řekl že jogobela je tak hrozna už jí nebudu kupovat za to jediný děkuju

• Citovat
  • Upravit
PaníKadrnožková
4.1.20 14:48

Ja bych teda rekla, ze zakladatelka je lepsi nez jeji segra a jeji dite lepsi nez to segrino. Timto pozdravuju segru, rikala to nejaka Kadrnozkova z internetu! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
292
4.1.20 14:50
@Anonymní píše:
Já hlavně nechápu proč se do mě navážíte tím stylem že jsem dokonalá a že moje dítě je dokonalé, to jsem vůbec nenapsala, ty příklady jsem psala kvůli tomu aby jste věděli podle čeho soudím, že jsem si to nevycucala někde z palce že mám srovnání, jinak je v ničem nesrovnavam, třeba že jeden má víc zubů, nebo že druhej začal dřív chodit

Ja u sveho syna vsechno resim jak nejvice to jde. Od zdrave pestre stravy varene doma z domacich veci, po rezim, ktery na 100% dodrzujeme. Zastavam nazor, ze do tri let je to nejdulezitejsi obdobi a chci dat tak svemu synovi co nejlepsi zaklad ve vsem, co mohu ovlivnit. Kdyz byl malicky resila jsem a studovala ruzne odborne publikace ohledne manipulace s nim, apod. Jak se stykam s maminkami v okoli, jsem v jejich ocich extrem, mne se ale zase nelibi jejich pristup. No, myslim si svoje, maximalne se doma o tom pobavim s manzelem. Delej to stejne, protoze i kdyz to myslis dobre, otoci se to proti tobe. Razim heslo, at se kazdy stara o svoje dite :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15504
4.1.20 14:51
@Anonymní píše:
Ne nečekala jsem že mě tady bude někdo klepat po rameni jak jsem skvělá, ne ségry se nebojím, bojím se toho že se na mě naštve protože se naštvala už jen kvůli tomu spaní, o to mě poprosil její manžel z důvodu toho že malej usne nejdřív až v 10 a ségra jde spát s ním protože je logicky unavená což znamená že na sebe s manželem nemají čas jen oni dva když jí to řekl on naštvala se a ignorovala ho tak mě poprosil, já to vzala z té stránky že by to bylo lepší i pro ní že by si odpočinula o jejich soukromí jsem vůbec nemluvila a stejně se naštvala, vážně mě mrzí vaše reakce jsem tu nová a nečekala jsem že jste až takový když jsem se normálně zeptala, každopádně tu diskuzi smažu aby jste měli klid na srdci, ale jsem ráda že mi někdo řekl že jogobela je tak hrozna už jí nebudu kupovat za to jediný děkuju

Napiš to prosím tak, aby se to dalo přečíst. :roll: Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
4.1.20 14:54

Režim a strava dítěte tvé sestry opravdu není zrovna ukázková, nicméně je to jejich věc. Nic špatného se tomu dítěti neděje a maximálně škodí sami sobě tím, že dítě nemá režim a chodí pozdě spát. Ničí si tím vztah mezi sebou, když nemají čas jen jeden na druhého. Co se týče tebe a tvého dítěte, myslím, že v tomhle věku už nemusíš stravu tolik,,hrotit".
Btw opravdu není extra rozdíl ve vanilkovem a čokoládovém lipankovi a jogobella není extra výhra a i tak je dítě ok, ne? Tak jsi ji povolila řetěz, aniž bys o tom věděla :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí