Strava pro 8měsíční

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1816
6.3.12 20:30
malá ještě nemá žádnej zub,tak by asi moc housku s žervé nepokousala a větší kousky jí zatím dělají ještě problémy

borůvky jsem taky měla v mrazáku,ale už došli.
acimedaca píše:
Já dávám jogurt bíly choceňský (cca 14 dní už), na svačinu má tak 1/3 k tomu jí namíchám namočené ovesné vločky a nějaké ovoce (většinou povařená jablka),nebo část kupované přesnídávky, včera sem vytáhla z mrazáku borůvky, tak měla borůvky. Taky sem měla dětské sušenky,co byly hrozně tvrdé,tak sem jí je přidávala do toho jogurtu, nebo i do těch jablek.
banán mačkám vidličkou, jablko a hrušky v malém strouhám na tom skleněném struhalde, ale většinou má vařené. k obědu masozeleninu, rýzi,kusus,těstoviny sem zatím nedala mám doma samý velký :mrgreen: jo taky červenou čočku už měla, to jí chutná, se žloudkem a mrkví. Taky hrášek, kukuřici a špenát, tuhle jsem dávala červenou řepu.
K snídani má chleba/housku s máslem/gervaisem/lučinou. K večeři kupovaná kaše, někdy jí vylepším ovocem.

jinak ty jablka vařím stejně jako Fen-fire a když je chci aby vydržely, tak pak tu skleničku ještě zavařím - cca 15 minut do 3/4 postavenou ve vodě

chci se zeptat - daly byste už domácí kompot? třeba do toho jogurtu - máme broskovvý, merunkový,švestky,třešně - to tedka čerstvý neseženu a zmražený to nemám :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
6.3.12 20:36

Kuku je obilnina/těstovina. Určitě ne luštěnina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
6.3.12 20:39

Holky, ale žervé je tvarohový sýr, jakto že ten se může, kdyžto tvaroh ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1816
6.3.12 20:46
Alpaka píše:
Kuku je obilnina/těstovina. Určitě ne luštěnina.

tak to jsem de..l :zed: nevím teda,kde jsem na tom byla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.3.12 21:21
slonikova píše:
malá ještě nemá žádnej zub,tak by asi moc housku s žervé nepokousala a větší kousky jí zatím dělají ještě problémy

borůvky jsem taky měla v mrazáku,ale už došli.
acimedaca píše:
Já dávám jogurt bíly choceňský (cca 14 dní už), na svačinu má tak 1/3 k tomu jí namíchám namočené ovesné vločky a nějaké ovoce (většinou povařená jablka),nebo část kupované přesnídávky, včera sem vytáhla z mrazáku borůvky, tak měla borůvky. Taky sem měla dětské sušenky,co byly hrozně tvrdé,tak sem jí je přidávala do toho jogurtu, nebo i do těch jablek.
banán mačkám vidličkou, jablko a hrušky v malém strouhám na tom skleněném struhalde, ale většinou má vařené. k obědu masozeleninu, rýzi,kusus,těstoviny sem zatím nedala mám doma samý velký :mrgreen: jo taky červenou čočku už měla, to jí chutná, se žloudkem a mrkví. Taky hrášek, kukuřici a špenát, tuhle jsem dávala červenou řepu.
K snídani má chleba/housku s máslem/gervaisem/lučinou. K večeři kupovaná kaše, někdy jí vylepším ovocem.

jinak ty jablka vařím stejně jako Fen-fire a když je chci aby vydržely, tak pak tu skleničku ještě zavařím - cca 15 minut do 3/4 postavenou ve vodě

chci se zeptat - daly byste už domácí kompot? třeba do toho jogurtu - máme broskovvý, merunkový,švestky,třešně - to tedka čerstvý neseženu a zmražený to nemám :nevim:

Syn kousky při obědu taky nechce, zub nemá, ale chleba s Lučinou sní bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
6.3.12 22:03
Lolik píše:
Holky, ale žervé je tvarohový sýr, jakto že ten se může, kdyžto tvaroh ne? :think:

jde o abolutní množtví bílkovin. 100g tvarohu ne, 2 lžičky na pečivo máznout bez problémů. Já to tedy nemazala, protože dítě facinovalo, jak to hezky lepí a lepil ssi ty chleby na hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí