Strava ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5532
7.11.11 14:18
Katka86 píše:
Paoloska píše:
No to je příšerný. Nějak nechápu, že ostatní rodiče to neřeší. Určitě se ozvi, dřív než budou děti na Nově se salmonelou, nebo bůhví s čím. Držím palce, ať to dobře dopadne a nemusíš kvůli tomu měnit školku.Terrko, zaujala mě ve vašem jídelníčku krtečková pomazánka. Co to je?
Koukám ted na jídelníček z naší školky a zítra je taky krtečkova pomazánka a nemám vůbec páru,co to je :think: A dneska mají pomazánku kapitána Hooka :mrgreen:

Krtečkova pomazánka je z jemně strouhané mrkve, celeru, trošky křenu a tvarohu - vše smíchat a namazat :lol: (může se přidat i troška ramy, případně i kousky ovoce - kiwi, banán, rozinky…) Zdobí se to kouskem pomeranče.
A naší malé to moc chutná :palec:

A pomazánka kapitána Hooka je tuňáková :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
7.11.11 15:52
tterka píše:
Katka86 píše:
Paoloska píše:
No to je příšerný. Nějak nechápu, že ostatní rodiče to neřeší. Určitě se ozvi, dřív než budou děti na Nově se salmonelou, nebo bůhví s čím. Držím palce, ať to dobře dopadne a nemusíš kvůli tomu měnit školku.Terrko, zaujala mě ve vašem jídelníčku krtečková pomazánka. Co to je?
Koukám ted na jídelníček z naší školky a zítra je taky krtečkova pomazánka a nemám vůbec páru,co to je :think: A dneska mají pomazánku kapitána Hooka :mrgreen:

Krtečkova pomazánka je z jemně strouhané mrkve, celeru, trošky křenu a tvarohu - vše smíchat a namazat :lol: (může se přidat i troška ramy, případně i kousky ovoce - kiwi, banán, rozinky…) Zdobí se to kouskem pomeranče.

Jé ten krteček je úžasnej, to je vidět, že jim ve školce na zdraví dětí záleží. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
7.11.11 19:14
tterka píše:
Katka86 píše:
Paoloska píše:

Jééé tak to by mě fakt nenapadlo,že je to z tuňáka :mrgreen: Díky za info :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
7.11.11 19:26

Tak jsem odpoledne debatovala stou učitelkou co dělá svačiny,řekla mi že z jejího jídla určitě nemá kluk srajdu.Že se máme jako rodina nechat vyšetřit,že to máme doma.A k obědům mi řekla,že jsou slaný,že to ví ale nemůže stím nic dělat.
A prej ona všechny normy dodržuje.No nebude řeč asi ani s ředitelkou.Dneska jsem vzala z nástěnky jídelák domů,okopíruju ho a asi to budu řešit někde na hygieně aby je šla zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
7.11.11 19:38
Liduš88 píše:
Tak jsem odpoledne debatovala stou učitelkou co dělá svačiny,řekla mi že z jejího jídla určitě nemá kluk srajdu.Že se máme jako rodina nechat vyšetřit,že to máme doma.A k obědům mi řekla,že jsou slaný,že to ví ale nemůže stím nic dělat.
A prej ona všechny normy dodržuje.No nebude řeč asi ani s ředitelkou.Dneska jsem vzala z nástěnky jídelák domů,okopíruju ho a asi to budu řešit někde na hygieně aby je šla zkontrolovat.

Pokud se k tomu ve školce staví takhle, tak bych to určitě nechala prověřit hygienou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
7.11.11 22:03
Paoloska píše:
No to je příšerný. Nějak nechápu, že ostatní rodiče to neřeší.

Víš proč to rodiče neřeší?Protože to jedí sami a ještě to cpou dětem!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
7.11.11 22:05
Paoloska píše:
tterka píše:
Katka86 píše:
Paoloska píše:

Jé ten krteček je úžasnej, to je vidět, že jim ve školce na zdraví dětí záleží. :lol:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
8.11.11 09:07
Liduš88 píše:

No jasně, to je logika :roll: . Víš proč jí samotné to jídlo nic nedělá? Protože to jí pořád a má už tak zanesený žaludek a střeva, že tyhle hnusy jen prolítnou a nestačí napáchat žádnou škodu, ale ani užitek.
S hygienou souhlasím! Když není přístupná rozumné domluvě, tak oficiální přístup nemůže odmítnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
8.11.11 09:11
Milli píše:
Liduš88 píše:
No jasně, to je logika :roll: . Víš proč jí samotné to jídlo nic nedělá? Protože to jí pořád a má už tak zanesený žaludek a střeva, že tyhle hnusy jen prolítnou a nestačí napáchat žádnou škodu, ale ani užitek.
S hygienou souhlasím! Když není přístupná rozumné domluvě, tak oficiální přístup nemůže odmítnout.

To nechápu. Máma ve školce vaří a ta má z hygieny strach jak zoombie z česneku … :nevim: :nevim: Té někdo pohrozit, že vaří špatně a že jestli se to nezlepší, ta na ní hygienu zavolá (kromě toho inspekce chodí vcelku pravidelně a máma z toho nespí), tak ta se z toho sesype … :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
8.11.11 10:59
Liduš88 píše:

Já fakt koukám jak vrána 8-o :roll: , co je v dnešní době ještě možný. A tobě tleskám :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.11.11 13:15

Že nemůžou dělat nic s tím, že je jídlo slané? 8-o :roll: Co třeba míň solit? :lol: Zakladatelko, dej vědět, jak jsi dopadla, to jsem fakt zvědavá. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
8.11.11 14:00
Nelisa píše: Že nemůžou dělat nic s tím, že je jídlo slané? 8-o :roll: Co třeba míň solit? :lol: Zakladatelko, dej vědět, jak jsi dopadla, to jsem fakt zvědavá. :think:

Já to pochopila tak, že to řekla ta svačinářka, že s tím nemůžou nic dělat. Protože ty obědy jim vozí z jiné jídelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
8.11.11 14:09
Milli píše:
Nelisa píše: Že nemůžou dělat nic s tím, že je jídlo slané? 8-o :roll: Co třeba míň solit? :lol: Zakladatelko, dej vědět, jak jsi dopadla, to jsem fakt zvědavá. :think:
Já to pochopila tak, že to řekla ta svačinářka, že s tím nemůžou nic dělat. Protože ty obědy jim vozí z jiné jídelny.

Jo jo svačinářka mi to řekla.Dneska jsem mluvila s vedoucí učitelkou ráno(bývala to ředitelka školky než jsme spadli pod ZŠ).Ta mi řekla,že když byly minulý týden topinky,bylo to proto,že bylo 5 dětí a školka by prodělala když budou dělat třeba pomazánku 8-o No pohádali jsme se,já platím dítěti stravu tak chci aby to podle toho vypadalo.Jsem vytočená až na půdu.Pár rodičů se ke mě přidala a v pátek budeme mít scůzku s ředitelem ŽŠ,který by měl nějak zakročit.Jinak jsem o tom mluvila s naší doktorkou,že děti věčně maj srajdu a zvrací.Ta říkala,že už nárust nemocí z naší školky zaznamenala a pošle tam hygienu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4222
8.11.11 14:20

Teda nestačím se divit,co se taky dá ve školce podávat za jídla 8-o 8-o 8-o

Když si vzpomenu na včerejšek,že mi nadzvedl buřtguláš s chlebem,tak ten je oproti tomu jednička s hvězdičkou 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
8.11.11 15:41
Milli píše:

No tak to můžou řešit s tím, kdo pro ně ty obědy vaří nebo začít brát odjinud, pokud by nepochodili. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin