Strepsil?

1424
12.12.12 11:12

Strepsil ?

Ahoj můžu se zeptat jaké máte zkušenosti se Strepsils… Nebo znáte něáké jiné super věci na bolest v krku?
Nemůžu skoro ani pít jak to bolí :zed: :pocitac: (beru tantumverde v podobě kloktadla)
Díky za odpovědi. :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ikyki
12.12.12 11:14

Jestli tě v krku bolí tak, že nemůžeš ani pít místo do lékárny pro strepsil bych zašla k doktorovi, při takový bolesti málo co pomůže ale pokud nechceš k doktorovi zkus stříkadlo stopangin nebo jodisol

• Citovat
  • Upravit
3419
12.12.12 11:19

Kloktání slané vody každé dvě až tři hodiny (slaná voda narušuje bakterie v krku), teplé zábaly na krk (např. uvařit brambor ve slupce, ten pak rozmačkat i se slupkou, zabalit do pleny, či utěrky, dát co nejvíce teplé na krk a přes ještě šálu)
Zahřát čerstvou vylisovanou šťávu z jablek s medem a to vypít.
Čaj z květu bezinky- lžíce sušeného květu s 1/4l vroucí vody, nechat 5min. louhovat pít po malých doušcích.
Nechat každou hodinku až dvě rozpustit vzadu na patře přirozený vit. C (250 nebo 500mg v tabletě), takto po dobu apoň 6ti hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
12.12.12 11:20

Doktor… Jinak mé oblíbené: česnek (cumlat), propolki a zmíněný tantum verde. Plus doping vitamínem c.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
12.12.12 11:24

Mě pomáhá stopangin a septolete, ale pokud tě až takhle bolí šla bych k dr.Dala by ti antibiotika, může to být angína :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
12.12.12 11:25

Určitě k doktorovi :) jinak mi vždycky zabrali pastilky drill.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
12.12.12 11:26

Mě na silnou bolest v krku pomůže jedině Ibalgin. Je to sračka, ale v nouzi nejvyšší je na něj spoleh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
12.12.12 11:26

Díky moc… u dr. jsem byla když mi to začínalo a ta říkala že výtěr a pak se uvidí a volala že by to mělo být OK to jsem si do dnešní noci myslela taky ale potom to vypuklo :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9997
12.12.12 11:27
@Paoloska píše:
Mě na silnou bolest v krku pomůže jedině Ibalgin. Je to sračka, ale v nouzi nejvyšší je na něj spoleh.

Jé, teď koukám, že jsi těhotná, tak to jsem ti poradila blbost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
12.12.12 11:30
@Paoloska píše:
Jé, teď koukám, že jsi těhotná, tak to jsem ti poradila blbost :oops:

V pohodě ;)… ale rozhodně zkusím tu slanou vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
12.12.12 11:30

Tak já na Strepsils nebo Neoangin nedám dopustit, doma vždy nějaký je a jak začne bolet krk, už cucám :-) většinou do tří dnů je bolest bud skoro pryc nebo výrazně menší.
Jako podporu někdy stříkám sprej Tantum Verde, když je bolest větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
12.12.12 11:43

Strepsil je podle mě předražená Hašlerka. Já nedám dopustit na Vincentku, každý má své placebo. Kloktám, stříkám do nosu, piju, inhaluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
12.12.12 11:47
@Clementine píše:
Tak já na Strepsils nebo Neoangin nedám dopustit, doma vždy nějaký je a jak začne bolet krk, už cucám :-) většinou do tří dnů je bolest bud skoro pryc nebo výrazně menší.
Jako podporu někdy stříkám sprej Tantum Verde, když je bolest větší.

Uvidíme co manžel z města přiveze ale řikala jsem mu at se poradí a kdyby nevěděl at ten strepsils vezme protože jsem ho zrovna viděla v reklamě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1424
12.12.12 11:52

Jo slanou vodu jsem si ted byla udělat a trošku cítím že je to mírnější… budu určitě pokračovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.12.12 12:20

Ježiš ty si těhotná tak to sem ti poradila blbě i já…hele já měla angínu akorát minulý týden…jsem taky těhotná a doktorka říkala, že mi dá radši penicilínový atb než abych polykala nebo stříkala nějaký srajdy to se totiž v těhotenství nesmí…jediný co tak septisan ale ten jek ničemu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex