Strepsil?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1424
12.12.12 11:52

Jo slanou vodu jsem si ted byla udělat a trošku cítím že je to mírnější… budu určitě pokračovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
12.12.12 12:20

Ježiš ty si těhotná tak to sem ti poradila blbě i já…hele já měla angínu akorát minulý týden…jsem taky těhotná a doktorka říkala, že mi dá radši penicilínový atb než abych polykala nebo stříkala nějaký srajdy to se totiž v těhotenství nesmí…jediný co tak septisan ale ten jek ničemu…

• Citovat
  • Upravit
191
12.12.12 12:34

Za mě jedine NeoseptoleteDuo Spray. Fajně obstříkne celý krk a má v sobě lokální anestetikum pro utlumení bolesti. Nějaké septoforty a stopanginy mají už zastaralé látky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
12.12.12 13:01

Me pomaha Stopangin nebo Jox… oboje je naprosto bezkonkurencni v mem pripade.. ;)

• Citovat
  • Upravit
2673
12.12.12 13:03
@Ema N. píše:
Me pomaha Stopangin nebo Jox… oboje je naprosto bezkonkurencni v mem pripade.. ;)

Ale ten Jox je teda hustej, já si ho jednou stříkla do krku a tekly mě slzy, jak to šťípalo :lol: Ale asi mě to vyžralo, protože bylo po bolesti.Ale víckrát jsem si netroufla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
12.12.12 13:21
@Liduš88 píše:
Ale ten Jox je teda hustej, já si ho jednou stříkla do krku a tekly mě slzy, jak to šťípalo :lol: Ale asi mě to vyžralo, protože bylo po bolesti.Ale víckrát jsem si netroufla :lol:

ja tedy Jox mam rada (ale v tehu se podle me nemuze, to jsem jeste nezkousela, ale Stopangin ano), protoze prave zabira rychle.. :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1424
13.12.12 10:17

Tak jsem zůstala na Strepfenu a slané vodě… je to mnohem lepší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
23.5.13 19:19

Noo, já si dnes koupila jox v lékárně, ještě v autě za jízdy jsem si ho stříkla do krku a myslela jsem že to napálím do nejbližšího sloupu, už nikdy víc, navíc jsem se z něj doma :poblion:, pamatuju si ho z dob kdy jsem byla malá, ale dnešní verze je teda vážně masakr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.9.13 21:53

Nevíte někdo, jestli si můžu vzít strepsils, když jsem těhotná? Manžel dotáhl něco z práce, chytla jsem to od něj, bolí mě v krku a nic jiného teď doma nemáme. V příbalovém letáku se píše poraďte se s doktorem/lékárníkem :zed: Tak co myslíte? Je tu někdo, kdo ho v těhotenství měl? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
11.9.13 21:56

Jedna určitě nevadí. Jinak nevím :nevim: Poradit se s lékařem píšou snad všude. Já užívala vždy septisan :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
11.9.13 22:21

@Nainuva Mně Septisan nepomáhá. Dávala jsem si Tantum Verde, i když by se to asi taky ideálně nemělo, ale mně zabírá a na malé se to teda neprojevilo ;) Samozřejmě to nesmíš jíst dlouhodobě a po kilech…

PS: Koupila jsem si i nějakej sprej, co je pro těhule, Faringo sprej. Nejenže to nepomohlo, ale je to tak hnusný, že teda nic hnusnějšího jsem si do pusy nikdy nedala (zlatý žaludeční nebo žlučníkový kapky). Ale zkusit to můžeš :mrgreen:

Příspěvek upraven 11.09.13 v 22:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26833
11.9.13 22:26

Tak díky, na etapy tu cucám první pastilku, je to pěkně hnusný :mrgreen: Ale alespoň to na chvíli pomůže…napořád asi taky ne, nikdy mi nepomohlo, taky mi vždy zabralo Tantum verde :pankac: :mrgreen: Ale ať mám alespoň klidný usínání a zítra zkusím lékárnu..v minulým těhotenství jsem cucala Orofar, ten mi pomáhá, malej je v rámci možností normální :mrgreen: ale teď tu fakt nic jinýho nemáme.. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí