Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Jo slanou vodu jsem si ted byla udělat a trošku cítím že je to mírnější… budu určitě pokračovat ![]()
Ježiš ty si těhotná tak to sem ti poradila blbě i já…hele já měla angínu akorát minulý týden…jsem taky těhotná a doktorka říkala, že mi dá radši penicilínový atb než abych polykala nebo stříkala nějaký srajdy to se totiž v těhotenství nesmí…jediný co tak septisan ale ten jek ničemu…
Za mě jedine NeoseptoleteDuo Spray. Fajně obstříkne celý krk a má v sobě lokální anestetikum pro utlumení bolesti. Nějaké septoforty a stopanginy mají už zastaralé látky. ![]()
Me pomaha Stopangin nebo Jox… oboje je naprosto bezkonkurencni v mem pripade.. ![]()
@Ema N. píše:
Me pomaha Stopangin nebo Jox… oboje je naprosto bezkonkurencni v mem pripade..
Ale ten Jox je teda hustej, já si ho jednou stříkla do krku a tekly mě slzy, jak to šťípalo
Ale asi mě to vyžralo, protože bylo po bolesti.Ale víckrát jsem si netroufla ![]()
@Liduš88 píše:
Ale ten Jox je teda hustej, já si ho jednou stříkla do krku a tekly mě slzy, jak to šťípaloAle asi mě to vyžralo, protože bylo po bolesti.Ale víckrát jsem si netroufla
ja tedy Jox mam rada (ale v tehu se podle me nemuze, to jsem jeste nezkousela, ale Stopangin ano), protoze prave zabira rychle..
![]()
Tak jsem zůstala na Strepfenu a slané vodě… je to mnohem lepší ![]()
Noo, já si dnes koupila jox v lékárně, ještě v autě za jízdy jsem si ho stříkla do krku a myslela jsem že to napálím do nejbližšího sloupu, už nikdy víc, navíc jsem se z něj doma
, pamatuju si ho z dob kdy jsem byla malá, ale dnešní verze je teda vážně masakr
Nevíte někdo, jestli si můžu vzít strepsils, když jsem těhotná? Manžel dotáhl něco z práce, chytla jsem to od něj, bolí mě v krku a nic jiného teď doma nemáme. V příbalovém letáku se píše poraďte se s doktorem/lékárníkem
Tak co myslíte? Je tu někdo, kdo ho v těhotenství měl? Díky ![]()
Jedna určitě nevadí. Jinak nevím
Poradit se s lékařem píšou snad všude. Já užívala vždy septisan ![]()
@Nainuva Mně Septisan nepomáhá. Dávala jsem si Tantum Verde, i když by se to asi taky ideálně nemělo, ale mně zabírá a na malé se to teda neprojevilo
Samozřejmě to nesmíš jíst dlouhodobě a po kilech…
PS: Koupila jsem si i nějakej sprej, co je pro těhule, Faringo sprej. Nejenže to nepomohlo, ale je to tak hnusný, že teda nic hnusnějšího jsem si do pusy nikdy nedala (zlatý žaludeční nebo žlučníkový kapky). Ale zkusit to můžeš ![]()
Příspěvek upraven 11.09.13 v 22:28
Tak díky, na etapy tu cucám první pastilku, je to pěkně hnusný
Ale alespoň to na chvíli pomůže…napořád asi taky ne, nikdy mi nepomohlo, taky mi vždy zabralo Tantum verde
Ale ať mám alespoň klidný usínání a zítra zkusím lékárnu..v minulým těhotenství jsem cucala Orofar, ten mi pomáhá, malej je v rámci možností normální
ale teď tu fakt nic jinýho nemáme.. Díky ![]()