Stres - co s tím?

Anonymní
7.9.21 21:27

Stres - co s tím

Zdravím, poslední dobou se cítím ve stresu, někdy je to dobrý a jindy to na mě padne a už nevím jak se mám toho zbavit, mám pocit, že mě všechno stresuje i to co mi dřív nedělalo problém, nevíte někdo co s tím?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15414
7.9.21 21:43

Mě pomáhá hořčík. Taky to mívám a to kolikrát nemám ani důvod být ve stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
8.9.21 08:47

… hořčík v tabletách, mě třeba pomáhá i třezalkový čaj - prostě večer, když děti usnou, uvařím si čaj, vezmu knížku, ztlumím světla, otevřu na sebe okno - deka, knížka, něco dobrého :) Nebo třeba koupel - stačí chvilka i jen 30 minut - namazat a do postele :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
8.9.21 09:23
@Anonymní píše:
Zdravím, poslední dobou se cítím ve stresu, někdy je to dobrý a jindy to na mě padne a už nevím jak se mám toho zbavit, mám pocit, že mě všechno stresuje i to co mi dřív nedělalo problém, nevíte někdo co s tím?

Hořčík, meduňkový čaj či sirup, třezalka, procházka přírodou, vytěsnění hezkým zážitkem, uvědomění si, že to co se zdá problém dnes, zítra, bude brzy jen nepodstatnou minulostí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.23 16:11

Ahoj,

toto mívám bohužel velmi často. Je to a chronické. Jsem diagnostikovaná se smíšenou úzkostně depresivní poruchou a stavy co zde píšeš mám hodně intenzivní. Přijde mi ale, že to nikdo nechápe. Vypadám asi klidně ale opak je pravdou. Také nevím co s tím. Ráda bych řekla, že jdi za odborníkem ale já jsem jimi velice zklamaná. Jen si mě pinkají sem a tam a nedokážou mladé holce doopravdy pomoci, když má o to zájem.
Hodně štěstí a dostaň se z toho. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast