Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mě pomáhá hořčík. Taky to mívám a to kolikrát nemám ani důvod být ve stresu.
… hořčík v tabletách, mě třeba pomáhá i třezalkový čaj - prostě večer, když děti usnou, uvařím si čaj, vezmu knížku, ztlumím světla, otevřu na sebe okno - deka, knížka, něco dobrého
Nebo třeba koupel - stačí chvilka i jen 30 minut - namazat a do postele ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, poslední dobou se cítím ve stresu, někdy je to dobrý a jindy to na mě padne a už nevím jak se mám toho zbavit, mám pocit, že mě všechno stresuje i to co mi dřív nedělalo problém, nevíte někdo co s tím?
Hořčík, meduňkový čaj či sirup, třezalka, procházka přírodou, vytěsnění hezkým zážitkem, uvědomění si, že to co se zdá problém dnes, zítra, bude brzy jen nepodstatnou minulostí…
Ahoj,
toto mívám bohužel velmi často. Je to a chronické. Jsem diagnostikovaná se smíšenou úzkostně depresivní poruchou a stavy co zde píšeš mám hodně intenzivní. Přijde mi ale, že to nikdo nechápe. Vypadám asi klidně ale opak je pravdou. Také nevím co s tím. Ráda bych řekla, že jdi za odborníkem ale já jsem jimi velice zklamaná. Jen si mě pinkají sem a tam a nedokážou mladé holce doopravdy pomoci, když má o to zájem.
Hodně štěstí a dostaň se z toho. ![]()
Zdravím, poslední dobou se cítím ve stresu, někdy je to dobrý a jindy to na mě padne a už nevím jak se mám toho zbavit, mám pocit, že mě všechno stresuje i to co mi dřív nedělalo problém, nevíte někdo co s tím?