Tuk na podbříšku?

122
7.9.21 18:56

Zvětšující se podbřišek

Dobrý den, už nejakých pár měsícu mě trápí zvětšený podbřišek, jsem hubená i když jsem
teď trochu přibrala kvůli práškom co beru nevím proč to tak mám ráno je menší, ale večer když se jdu sprchovat tak vypadám jak těhotna, nevím co to je ani čím to je a trochu mě to trápí
protože se cítím špatně psychicky, menstruaci mám pravidelnou a beru HA takže nevím jestli bych byla těhotná :D v srpnu jsem byla na gyndě a nenašla nejaký problém. Tak nevím co by to mohlo být. :nevim: Nemá taky někdo takový problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
7.9.21 18:58

Naprosto normální a přirozený jev. Ráno mám břocho menší, než večer, před MS větší než po ní atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.9.21 19:00

@lleennttiillkkaa já vím že to je celkem normální ale mě stačí se jen ráno najíst, nedavno jsem si dala oblečení ktere normálně obleču a šíleně mě to táhlo a to i ráno. Přitom prostě nemám nejak tlusté břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.9.21 19:26

Nafukujes se :nevim: vyzkoušej, jestli nemáš třeba na něco intoleranci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.9.21 19:28

@Kriss Tina ja teda ještě vypiju za den dvě petky vody. Tak jestli to je tou vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
7.9.21 19:29

@Kikina499 voda by to být neměla, to naopak. Spíš třeba po mléku se to stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.9.21 19:32

@Kriss Tina opravdu jsem dnes nic mléčné neměla, já nevím proč mě to furt natahuje nato že jsem těhotná prostě mě to, aj když vím že těhotna nejsem štve😂 🤷‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
7.9.21 19:33

@Kriss Tina ale beru prášky Derin na lepší spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
7.9.21 19:43

Jednoduché řešení v podobě návštěvy lékárny a požádání o těhu testík 🤷🏻‍♀️ není zač 🙋🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
122
7.9.21 20:02

@shadowbabe test jsem si dělala už dávno když mě to začalo trápit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
7.9.21 20:10

@Kikina499 záleží taky na tom, co snídáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jezzz
7.9.21 20:17

@Kikina499 Diastázu nemáš?

• Citovat
  • Upravit
4164
7.9.21 20:26

Tak sama píšeš, žes trochu přibrala, tak někde se ta narostlá váha fyzicky projevit musela. U tebe je to podbřišek, je to prostě typ postavy, geneticky dáno.
Mám to stejně, cokoliv přiberu, jde primárně tam, zas je to fajn indikátor, že je zapotřebí brzdit a máknout, aspoň to jde dolů snadněji než třeba zadek :-)
Pořád je to lepší varianta než nějaký větší gynekologický problém, který předpokládám nemáš, když jsi v srpnu byla na vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.9.21 06:28

Mně se to po Derinu stalo taky, to spodni břicho. Myslím, že je to tím…a co s tím, nevím :(

• Citovat
  • Upravit
122
8.9.21 12:58

@Karamba2020 To ale neni tuk😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat