Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den, už nejakých pár měsícu mě trápí zvětšený podbřišek, jsem hubená i když jsem
teď trochu přibrala kvůli práškom co beru nevím proč to tak mám ráno je menší, ale večer když se jdu sprchovat tak vypadám jak těhotna, nevím co to je ani čím to je a trochu mě to trápí
protože se cítím špatně psychicky, menstruaci mám pravidelnou a beru HA takže nevím jestli bych byla těhotná
v srpnu jsem byla na gyndě a nenašla nejaký problém. Tak nevím co by to mohlo být.
Nemá taky někdo takový problém?
Naprosto normální a přirozený jev. Ráno mám břocho menší, než večer, před MS větší než po ní atd.
@lleennttiillkkaa já vím že to je celkem normální ale mě stačí se jen ráno najíst, nedavno jsem si dala oblečení ktere normálně obleču a šíleně mě to táhlo a to i ráno. Přitom prostě nemám nejak tlusté břicho.
Nafukujes se
vyzkoušej, jestli nemáš třeba na něco intoleranci.
@Kriss Tina ja teda ještě vypiju za den dvě petky vody. Tak jestli to je tou vodou?
@Kikina499 voda by to být neměla, to naopak. Spíš třeba po mléku se to stává.
@Kriss Tina opravdu jsem dnes nic mléčné neměla, já nevím proč mě to furt natahuje nato že jsem těhotná prostě mě to, aj když vím že těhotna nejsem štve😂 🤷♀️
Jednoduché řešení v podobě návštěvy lékárny a požádání o těhu testík 🤷🏻♀️ není zač 🙋🏻♀️
@shadowbabe test jsem si dělala už dávno když mě to začalo trápit
Tak sama píšeš, žes trochu přibrala, tak někde se ta narostlá váha fyzicky projevit musela. U tebe je to podbřišek, je to prostě typ postavy, geneticky dáno.
Mám to stejně, cokoliv přiberu, jde primárně tam, zas je to fajn indikátor, že je zapotřebí brzdit a máknout, aspoň to jde dolů snadněji než třeba zadek ![]()
Pořád je to lepší varianta než nějaký větší gynekologický problém, který předpokládám nemáš, když jsi v srpnu byla na vyšetření.
Mně se to po Derinu stalo taky, to spodni břicho. Myslím, že je to tím…a co s tím, nevím ![]()