Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, potřebovala bych poradit, dnes mám 27 DC a MS nikde. S přítelem se snažíme 3 měsíce o miminko, ale za poslední dva týdny jsem bohužel ve stresu. Od ocekavane MS pobolivani podbriska jako u klasicke menstruce. Test cleanblue a obyc. test mi vyšel negativní. Existuje tedy nějaká naděje těhotenství nebo mi menzes pozastavil pouze stres? Děkuji za vsechny názory.
A cyklus je jak dlouhy a jak pravidelny? Byla nedavno vysazena HA? Ano, stres MS oddalit muze. Ano, muze to byt tehotenstvi a test bude pozitivni pozdeji. A nebo to tehotenstvi neni a MS dorazi. Zitra, pozitri, za tyden.
Cyklus mám 21+7 vcelku pravidelný a HA jsem vysadila v rijnu
@Petullka927 píše:
Cyklus mám 21+7 vcelku pravidelný a HA jsem vysadila v rijnu
Co to je za cyklus, 21+7, to je dle platicka antikoncepce, ne? Pokud jsi vysadila prasky v rijnu tak kolik cyklu jsi mela, abys mohla posoudit, jakou delku prirozeneho cyklu mas a zda ti meska/nemeska ms?
Měla jsem asi 3× menzes bez HA. Jinak MD dostávám 22 den prostě jako bych v cyklu pokračovala s HA akorát už jsem bez ní.
21+7 je 28, pokud jsi 27. den 28denniho cyklu, neni nijak neobvykle, ze tu neni ani MS ani pozitivni test. Nebo to mam chapat, ze 6 dni meskas? 1.DC je 1. den menstruace. Rekla bych potom, ze je to sice dost, ale 3 mesice po vysazeni HA se o nejake pravidelnosti neda mluvit, telo se jeste dava dohromady a ty predchozi 2-3 cykly jeste mohly dojet ze setrvacnosti. Pokud bys mela cykly jako hodinky posledni rok a po tydnu meskani mela negativni test, bylo by to divne, ale stava se to. Ja si ted poprve za vic jak dvacet let menstruovani zazila zpozdeni vic jak 2 dny, a to rovnou 15, a to jsem ani nezazivala zadne stresy, proste ma telo asi obcas narok na to ujet. Ale tri mesice po vysazeni bych se tim vubec neznepokojovala, to je normal.
Ahojky, obnovuji diskuzi
S pritelem se zatim o mimco nesnazime, ale 20. 4. jsme meli prerusovany sex a premyslim, jak velka je sance, ze jsem v tom
MS jsem mela dostat 2. 5. a nic. Uz vice nez tyden mam zvlastni pnutí v podbrisku, pred 3 dny me chytlo v krizi, ale dnes uz zase v pohode
Zadne velke křeče, jen takove pnutí, trochu zvětšena prsa a hlavne se mi od vcerejska dela nevolno. Test jsem si delala ve ctvrtek a vysel zcela bílý. Dnes jsem zacla uplne malinko špinit, ale m/s nepřichází. Mam ale pred statnicemi, tak by to mohl vsechno vysvetlovat stres. Stejne jsem z toho ale cela zmatena a rikam si, jestli je mozne, ze jsem v tom a den po meskani se mi jeste jako II neukazal, protoze bylo moc brzy. ![]()