Střešní box na auto

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
56278
12.6.16 12:34

střešní box na auto

Ahoj, prosím neřešili jste také někdo?
Potřebujeme střešní box na auto, ale ne ten dlouhý úzký na lyže, ale širší a kratší na na zavazadla. Bohužel ale snad nikde není možné si ho v reálu prohlídnout, tak musíme objednat na internetu naslepo. Z čehož mám docela hrůzu, aby mi pak nepřišlo něco malého, co nám dvakrát nepomůže.
Ze značek půjdeme asi do levnějšího Neumanna, sice má nějaké mouchy, Thule nebo Hakr by byl lepší, ale zas tak často ho používat nebudeme (i bychom si ho jenom půjčili, ale není kde :? ), tak do toho nechceme tolik investovat.
Jaké máte a hlavně jakou velikost, objem? Potřebujeme tam umístit dětskou cyklosedačku, helmy, spacáky, stan a tyhlety věci.. Našla jsem objem 300l, ale neumím si vůbec představit, jestli se tam z toho vejde alespoň něco :oops: :roll: 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
56278
13.6.16 18:49

@monrom bohužel nejsme :?
@roto02 nakonec koupíme :) Nakonec jsme předběžně rozhodnutí pro Hakr Relax 300l, ten má panty na pravé straně. Ještě jsme měli v užším výběru tento - http://www.1stresnibox.cz/…ox-md5/cerna - tam se bojím ale toho otvírání, že se tam blbě budou nandavat a vyndavat věci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dominika222
13.12.18 17:00

Zdravím chceme si koupit nějaký dobrý střešní box za rozumné peníze. Chci pro snadné upínání, abych to zvládla i já. A nejlépe nějaký větší :-) (ať tam mohu dát lyže, lyžáky, boby a ještě nějaké zavazadlo) děkuji

• Citovat
  • Upravit
45
18.1.19 20:58

Dobrý den, už jste asi box koupili, ale kdyby náhodu a pokud jste z Prahy, tak existuje půjčovna střešních boxů , kde boxy můžete vidět a mají i eshop. Co vím, tak je třeba na každé auto jiné. Je to nějak tříděné. Ale to Vám už mohou pomoc přímo v prodejně nebo eshopu, kde to budete kupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocmankova
12.1.21 23:42

Jezdila jsem si box na auto vždy půjčovat, protože jsem bydlela v bytě. Teď už máme domeček a velkou garáž. Proto jsem se rozhodla pořídit si vlastní střešní box, který můžu využít kdykoliv a nemusím pro něj nikam jezdit. Koupila jsem ho na prodejně autoboxy-znojmo. cz, kde jsem ho získala za nejlepší cenu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák