CCC obuv

55
10.6.16 11:38

CCC CCCCC

Dobrý den, jako jedna z mnohých jsem naletěla v CCC - rozlepené boty za 1200 ani ne po měsící, jsou na druhé reklamaci. Perepatie ani nebudu rozepisovat, Snad jen všem, co by chtěli kontakt na osobu zodpovědnou, která je zodpovědná za reklamace a je osobou na to pověřenou

Ing. Regina Stachová

Regionální manažer prodeje

CCC Czech, s. r. o. (CCC Capital Group)

**

tento kontakt totiž jen tak nenajdete, takže do toho :pocitac:

Edit admin - odstraněn kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6590
10.6.16 11:46

Ty jo, to je zášti 8o do reklamace ti je vzali, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
10.6.16 11:52

@kolje Tak pokud ti je vzali na reklamaci, nechápu to rozčílení. Stane se. A vylévat si vztek takovým ubohým způsobem, jako je zveřejnit jméno nějaké manažerky je dost zvláštní. Manažer prodeje navíc jistě neposuzuje reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
10.6.16 11:53

@berusa.m přesně, hlavně ona ta manažerka ty boty nevyrábí a za vadu nemůže a co si budeme nalhávat - boty v CCC je nic moc kvalita. A dát za šunt boty 1200? To snad ne 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
10.6.16 11:54

Reklamovat je můžeš až třikrát, pokud ani potom to nebude v pořádku, dostaneš zpátky peníze.

Já si v CCC koupila kožený boty, po třech dnech se propadla zevnitř stélka, reklamace proběhla výměnou za jiný pár bot do měsíce. Stěžovat si nemůžu, perfektní info, milá obsluha i rychlé vyřízení, už za 10 dní mi přišel email, že je reklamace vyřízená.

• Citovat
  • Upravit
2839
10.6.16 11:56

Tak v prvni rade bych v CCC boty vubec nekupovala, to je podradnej obchod. Vubec se nedivim, ze se rozpadli a jako dat tam za ne 1200 Kc, to fakt ne. To uz si radsi par stovek pridam a zajdu k Batovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.6.16 11:58

Ja s reklamaci nemela problem, uznali mi ji a mohla jsem si vybrat nove boty. Coz jsem uvitala, jelikoz jsem v unoru reklamovala kozacky a pak jsem si vybrala boty na jaro :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
10.6.16 11:58
@lauraka píše:
Tak v prvni rade bych v CCC boty vubec nekupovala, to je podradnej obchod. Vubec se nedivim, ze se rozpadli a jako dat tam za ne 1200 Kc, to fakt ne. To uz si radsi par stovek pridam a zajdu k Batovi.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
10.6.16 11:59

@lauraka mne se treba boty u Bati vubec nelibi, mam z CCC kozene a jsem spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
10.6.16 12:00

Mamka si taky koupila v ccc boty, takový letní balerínky, chodila v nich všechno ok pohodlný, potom se jí začali pomaličku rozpadávat, řekla jo to se stává dala je na reklamaci, tak je opravili, pak opět tak je dala zase na reklamaci, když už ale po třetí tak teda byla naprosto naštvaná a řekla že boty z ccc už nikdy nechce, od té doby tento obchod obcházíme obloukem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15487
10.6.16 12:01

V CCC vůbec, to už je lepší jít na tržnici k ťamanům ;)

Ale nechápu to tvoje rozčilení. Na reklamaci ti je vzali, tak co :nevim: Můžeš být ráda, že tu reklamaci první, vůbec uznali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
10.6.16 12:03

]

@Jolynka píše:
@lauraka mne se treba boty u Bati vubec nelibi, mam z CCC kozene a jsem spokojena.

no ja bych hlavne nemela odvahu tvrdit, ze boty v Batovi jsou kvalitnejsi :lol: jako nemyslim Goex, ktere prodavaji, ale jejicj vlastni boty.
Ja treba z CCC mela kdysi par paru zn. Lasocki a byly super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15487
10.6.16 12:03
@lauraka píše:

On ani už ten Baťa není co býval. Chlap měl od nich boty za 2500 :-) A rozlepovaly se mu taky. Po druhé reklamaci mu automaticky vrátili peníze. Takže s Baťou taky nic moc spokojenej není.
Já mám boty od Bati dvoje, ale moc v nich nechodím. Nejsou mi příjemný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
10.6.16 12:04

@kolje tolik práce sis dala :mrgreen: já s nimi neměla nejmenší problém, reklamace uznaná, nazdar :mrgreen: jo a nemusela jsem to ani vypisovat na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
10.6.16 12:06

Když opominu co si myslím o CCC, tak jsem nějak nepochopila, co bych měla psát regionální manažerce prodeje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák