CCC obuv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.12.19 17:53

Bohužel :(

Ahoj. Firmu CCC mohu jedině velice silně NEDOPORUČIT! Jejich zboží je opravdu velice nekvalitní. Koupila jsem si zde boty a po velice krátkém nošení se začaly rozpadat a začaly být zničené. Zkusila jsem tedy reklamaci, kterou by i podle známých měli objektivně vyhodnotit kladně (u jiné firmy by tato reklamace byla vyhodnocena kladně a byly vráceny prostředky). Reklamace však byla CCC zamítnuta!
Při podání reklamace se ještě tato firma chvástá perfektním servisem - vyřízení do 30 dní, až bude reklamace vyřízená, zavolají vám údajně na vaše tel. číslo. V případě nezvednutí hovoru, napíší údajně sms/email. Vzhledem k vypršení termínu 30 dní od podání reklamace jsem se byla v obchodě CCC informovat, zda již byla reklamace vyřízena, ačkoli jsem dosud neměla žádný hovor, žádnou sms, žádný email, jež slibovali. Odpověděli mi, že reklamace je již 14 dní vyřízena!
K tomu musím s politováním dodat, že firma se svými zákazníky jedná opravdu neslušně a nevybíravě. Opravdu ze všech hledisek tuto firmu nedoporučuji pro koupi jakýchkoli bot! Boty jsou velice nekvalitní a asi by musely být vystaveny v botníku, aby se během 1 měsíce nezničily! Zároveň se ke svým zákazníkům chovají opravdu velice neslušně. Měli by si uvědomit, že s takovýmto přístupem o své zákazníky přijdou. Já už zde více žádné boty nekoupím. Pouze vyhozené peníze z okna! Bohužel, jsem velice zklamaná jak z „kvality“, tak z přístupu ke svým zákazníkům :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák