CCC obuv

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
10.6.16 13:20
@Frnda píše:
Když opominu co si myslím o CCC, tak jsem nějak nepochopila, co bych měla psát regionální manažerce prodeje. :think:

hromadny email o tom, jak jsme se docetly na emiminu, ze prodava ksunty a ze si vubec dovolila vzit boty do reklamace :mrgreen:

@Enmamma píše:
Jakápak zášť. Já tam koupila postupně 5 párů bot a všechny se rozpadly během dvou měsíců. Takže asi tak.

prvni spatne boty, stane se, druhe spatne boty, mela bych se na pozoru a hodne si rozmyslela, jestli koupim opet. Treti spatne boty, uz bych nekupovala dalsi. Takze nechapu, proc tam stale nakupujes, kdyz je to tak strasny obchod. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.6.16 14:11

@trpaslinka Koupili jsme u nich boty asi třikrát (celkem 5 párů bot) pro mě a partnerku, asi jsem to špatně napsala. Pak jsem řekla, že chci vrátit všechny peníze, že děkuji za nabídku vybrat si šestý nekvalitní pár bot. Že jistě chápou, že to považuji za nesmysl. Všechny peníze nám okamžitě vrátili a od té doby se jim obloukem vyhýbám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12185
10.6.16 21:19

@Enmamma tak jestli to bylo vice paru behem mene navstev, obvzlaste blizko po sobe, tak to chapu. Uz jsem se fakt lekla, ze to mas jako hobby. Koupit, reklamovat, poridit jine, reklamovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
10.6.16 21:57

@trpaslinka Ale ne, to určitě není mé hobby :mrgreen: Já už u nich nenakupuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.6.16 10:41

Bylo mi sděleno, že tato osoba je osoba kompetentní, která toto řeší - reklamace, jinak bych to tady nepsala, zákony znám velmi dobře, škoda jen, že jsem se nechala zatlačit do kouta. Ubohé to není, že jsem to zveřejnila, pro ostatní, kdyby nevěděli na koho se obrátit, tak určitě na tu paní.
1200 za šmejdy to je úlet, to je mi jasné, první nákup tam, tzv. lasocki. Ano mám zášť :) :) :) Nekupujte ccc - polské šmejdy ikdyby byly ze zlata :D

Příspěvek upraven 11.06.16 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.6.16 10:45

JINAK UBOHÉ JE, ŽE CCC - KTERÉ MÁ VELICE NEGATIVNÍ OHLASY NA DISKUZÍCH, V D - TESTU ATD, SE TAKTO SPROSTĚ CHOVÁ K ZÁKAZNÍKŮM. DOUFÁM, ŽE TENTO JEDEN VELKÝ FEJK BRZY ZMIZÍ Z TRHU :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
11.6.16 10:47

ENMAMMA - TO JE DOBŘE, ŽE VÁM VRÁTILI PENÍZE, ZÁLEŽÍ NA JAKOU, S PROMINUTÍM KRÁVU NATREFÍTE, DOMŮŽU SE SVÝCH PRÁV O TOM NEPOCHYBUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.6.16 11:09
@kolje píše:
JINAK UBOHÉ JE, ŽE CCC - KTERÉ MÁ VELICE NEGATIVNÍ OHLASY NA DISKUZÍCH, V D - TESTU ATD, SE TAKTO SPROSTĚ CHOVÁ K ZÁKAZNÍKŮM. DOUFÁM, ŽE TENTO JEDEN VELKÝ FEJK BRZY ZMIZÍ Z TRHU :pankac:

Prosím tě, a když víš, že má negativní ohlasy na diskusích a Dtestu, proč si tam jdeš koupit křápy za 1200,–? :nevim:
Předpokládám, že když hledáš recenze a testy, tak to činíš před nákupem. Pak by ses nemusela rozčilovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.6.16 11:11
@kolje píše:
ENMAMMA - TO JE DOBŘE, ŽE VÁM VRÁTILI PENÍZE, ZÁLEŽÍ NA JAKOU, S PROMINUTÍM KRÁVU NATREFÍTE, DOMŮŽU SE SVÝCH PRÁV O TOM NEPOCHYBUJI

Není to o krávě, ale o tom, že sis měla rovnou říct o peníze. Pokud znáš zákony velmi dobře, jak píšeš, potom nechápu to zatlačení do kouta :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
12.6.16 11:12
@kolje píše:
Dobrý den, jako jedna z mnohých jsem naletěla v CCC - rozlepené boty za 1200 ani ne po měsící, jsou na druhé reklamaci. Perepatie ani nebudu rozepisovat, Snad jen všem, co by chtěli kontakt na osobu zodpovědnou, která je zodpovědná za reklamace a je osobou na to pověřenou

Ing. Regina Stachová

Regionální manažer prodeje

CCC Czech, s. r. o. (CCC Capital Group)

**

tento kontakt totiž jen tak nenajdete, takže do toho :pocitac:

Edit admin - odstraněn kontakt

CCC je šunt, ale že ty neumíš reklamovat je tvůj problém. Mě peníze vrátili. To, že tam už nikdy žádné boty nekoupím je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
13.6.16 13:07

Tak buď ráda, že ti prachy vrátili :potlesk: :potlesk: :potlesk: odmtíla vrátit prachy za každou cenu, byla jsem asi málo přesvědčivá, jinak zákony znám moc dobře, před půl rokem jsem úspěšně vyreklamovala věc za 40.000,a taky to zkoušeli, jo a proč jsem tam nakoupila, nechtělo se mi jet pro boty dál, takže v místě bydliště tedy v ccc - jsem bohužel koupila :-) ALE VĚŘÍM ŽE TO Z TĚCH HOVAD DOSTANU

A ZNOVU NEKUPUJTE V CCC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15398
13.6.16 13:08
@kolje píše:
Tak buď ráda, že ti prachy vrátili :potlesk: :potlesk: :potlesk: odmtíla vrátit prachy za každou cenu, byla jsem asi málo přesvědčivá, jinak zákony znám moc dobře, před půl rokem jsem úspěšně vyreklamovala věc za 40.000,a taky to zkoušeli, jo a proč jsem tam nakoupila, nechtělo se mi jet pro boty dál, takže v místě bydliště tedy v ccc - jsem bohužel koupila :-) ALE VĚŘÍM ŽE TO Z TĚCH HOVAD DOSTANUA ZNOVU NEKUPUJTE V CCC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ty máš dost :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
13.6.16 18:16
@kolje
@kolje píše:
Tak buď ráda, že ti prachy vrátili :potlesk: :potlesk: :potlesk: odmtíla vrátit prachy za každou cenu, byla jsem asi málo přesvědčivá, jinak zákony znám moc dobře, před půl rokem jsem úspěšně vyreklamovala věc za 40.000,a taky to zkoušeli, jo a proč jsem tam nakoupila, nechtělo se mi jet pro boty dál, takže v místě bydliště tedy v ccc - jsem bohužel koupila :-) ALE VĚŘÍM ŽE TO Z TĚCH HOVAD DOSTANUA ZNOVU NEKUPUJTE V CCC :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Oni ti ty peníze raději vrátili, i když si třeba nebyla v právu. Obrázek si jistě udělá každý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
14.6.16 14:08
@Enmamma píše:
Jakápak zášť. Já tam koupila postupně 5 párů bot a všechny se rozpadly během dvou měsíců. Takže asi tak.

ale takhle trapně útočit na osobu která o tom nemá ani tušení? A nevím proč jsi tam kupovala 5 párů bot, když se ti rozpadávaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.6.16 14:23
@Halibar píše:
ale takhle trapně útočit na osobu která o tom nemá ani tušení? A nevím proč jsi tam kupovala 5 párů bot, když se ti rozpadávaly :D

Přečti si diskuzi a najdeš odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák