Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
To je zase draaamo. Lidi a reklamace. Hlavne se zacni vztekat ze mas narok na vraceni penez ![]()
@Ali-Ali ja mam taky Lasocki a zatim bez problemu, jinak tam i normalne kupuju boty detem, protoze to stejne maji na par mesicu. Ja osobne mam nejradsi Deichmanna, i kdyz kvalitou to asi bude nastejno, ale maji i vetsi velikosti, jelikoz mam 41-42, tak fakt nikde moc neporidim, jen u Deichmanna.
Měla jsem z CCC kožené kozacky 5 let, lodičky druhým rokem. Kupuju řadu Lasocki a nemám problém. Bratrovi tam uznali reklamaci bot, vrátili peníze bez problémů. Taky jsem občas občas přístupu nějakého obchodního řetězce vytocena, ale postvavat kvůli tomu na nějakou manazerku lidi na netu je dost ubohý.
@kolje píše:
Dobrý den, jako jedna z mnohých jsem naletěla v CCC - rozlepené boty za 1200 ani ne po měsící, jsou na druhé reklamaci. Perepatie ani nebudu rozepisovat, Snad jen všem, co by chtěli kontakt na osobu zodpovědnou, která je zodpovědná za reklamace a je osobou na to pověřenouIng. Regina Stachová
Regionální manažer prodeje
CCC Czech, s. r. o. (CCC Capital Group)
regina. stachova@ccc.eu
tento kontakt totiž jen tak nenajdete, takže do toho
Pokud se ti boty rozbily po měsíci, máš právo požadovat okamžité vrácení peněz. Vada, která se projeví do šesti měsíců od koupě je totiž vadou, která byla založená již v době prodeje. Tudíž jsi nemusela přistupovat na reklamaci a rovnou sis mohla nechat vyplatit peníze (anebo žádat výměnu za nové, ale stejné boty)
Jestli tohle můžeš žádat i po vyřízení reklamace, to už nevím, ale zavolej si na čoi a informuj se. Není nic jednoduššího ![]()
@Ondrášovka.N píše:
To je zase draaamo. Lidi a reklamace. Hlavne se zacni vztekat ze mas narok na vraceni penez
Ale to fakt má! ![]()
@KPKristy píše:
Ale to fakt má!
No kdyz uz pristoupila na reklamaci tak az po 3 stejne nebo po 4 jine vade ne?
Tak ccc nestojí za nic, já si tam koupila asi 2× bot ale jenom lodičky ve slevě co sem vzala jednou na sebe na ples
Kupovta tam boty na každodení nošení by mě nenapadlo, to si rači připlatim a dojdu i do osvědčenýho krámu kde maj kvalitu a nemusim každej měsíc běhat na reklamaci
A když už tak je lepší deichman, tam když se mi podělala bota tak mi hned vrátili peníze na ruku a nemusela sem čekat měsíc než mi boty opraví ![]()
@Ondrášovka.N píše:
No kdyz uz pristoupila na reklamaci tak az po 3 stejne nebo po 4 jine vade ne?
Nechci kecat, ale myslím, že by mohla chtít hned, když je to ta vada do šesti měsíců. Ale jak píšu, ať si raději zavolá na čoi..
@Kriss Tina a já zrovna musím říct, že boty z CCC se mi ještě nikdy nerozpadly. Letos jsem reklamovala rovnou troje dětské zimní v Deichmannu, jednou už i svoje, ale v CCC ještě nikdy..
@KPKristy tak záleží na co narazíte, neřikam že deichman je lepší nebo kvalitnější, jenom že s těma reklamacema nedělaj takový drama, sou si vědomi toho že prodávaj šunty tak věčinou hned vrátí peníze ![]()
@KPKristy píše:
Nechci kecat, ale myslím, že by mohla chtít hned, když je to ta vada do šesti měsíců. Ale jak píšu, ať si raději zavolá na čoi..
No prave u bot to muze byt jinak. Boty jsem jeste nereklamovala ani neprodavala
Tak za mě CCC rozhodně větší kvalita než Baťa. Z CCC (kupuju Lasocki) nikdy ani jedna reklamace, u Bati pravidelně. Navíc poslední dobou se mi jejich boty vůbec nelíbí.
K zakladatelce se vyjadřovat nebudu, kape z ní jed.
@Kriss Tina píše:Řekla bych, že CCC je to samé, akorát záleží, na koho naražíš. Ségra tam jeden čas chodila reklamovat boty pro neteř a pořád jí je vyměňovali do té doby, než se ty poslední už nezničily
@KPKristy tak záleží na co narazíte, neřikam že deichman je lepší nebo kvalitnější, jenom že s těma reklamacema nedělaj takový drama, sou si vědomi toho že prodávaj šunty tak věčinou hned vrátí peníze
Deichmann určitě není lepší, jsou to všechno sezónní šunty, ale za solidní peníz no ![]()
Pak je potřeba, aby člověk znal svá práva. Já tohle řešila v zimě ve Sportissimu… https://www.emimino.cz/…mace-252198/
No nic ve zlým, ale koupila jsem si boty ve znackovem obchodě, tenisky za 1800, protože jsem chtěla opravdu kvalitní. Za 3 týdny jsem je absolutně zničené šla reklamovat a vytáhla svoje staré z CCC za 300,–, ve kterých jsem spokojeně dosmajdala 3. sezónu.
@Halibar píše:
Ty jo, to je záštido reklamace ti je vzali, ne?
Jakápak zášť. Já tam koupila postupně 5 párů bot a všechny se rozpadly během dvou měsíců. Takže asi tak.