Střídavá péče 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
491
1.11.18 14:48

@andelka83 gratuluji, já to štěstí nemám, čekam na rozsudek a zvažuji odvolaní proti SP. Ex prostě chce prosadit zakaždou cenu svou, a že trpí děti, tak to ho nezajímá.

@Bábrdl ahh, tak to jsem nepochopila příslěvěk.
Ex chce střídavku, aby mne potrestal, že jsem ho vyhodila na ulici a samo, že si myslí, když chci děti do své péče, že jsem zlatokopka a jde mi o alimenty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
1.11.18 15:29
@andelka83 píše:
A to víš že ty alimenty mám pro jistotu,v rozsudku. Kdyby nebyly,kdoví jak bych to z něj tahala.

Já je mám taky v rozsudku a stejně to z ex nedostanu. Slyším jen: „Nemám“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
1.11.18 16:02
@Miasofi píše:
Já je mám taky v rozsudku a stejně to z ex nedostanu. Slyším jen: „Nemám“ :nevim:

Na neplacené alimenty lze podat exekuci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
1.11.18 16:53

@Obeli no,na alimentech člověk fakt zbohatne :mrgreen: a o děti se taky musí plnohodnotně postarat. Takže to na ušetření není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
1.11.18 17:20
@andelka83 píše:
Na neplacené alimenty lze podat exekuci.

On to dělá tak, že jednou za dva tři měsíce mi něco dá. A aby se mohla dát exekuce, tak musí být myslím čtyři měsíce neplacení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
1.11.18 18:01

@andelka83 vysvětli to ex :lol: ,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
1.11.18 19:26
@Miasofi píše:
On to dělá tak, že jednou za dva tři měsíce mi něco dá. A aby se mohla dát exekuce, tak musí být myslím čtyři měsíce neplacení

Blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
1.11.18 20:30
@Miasofi píše:

To není pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
1.11.18 20:31
@Obeli píše:
@andelka83 vysvětli to ex :lol: ,

Ať si to zkusí v reálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
491
2.11.18 04:59

@andelka83 zkoušíme, minuký týden si chudáček stěžoval, že má málo času :lol: a že já ho mám víc. Nj, dala jsmem na něj povinnosti jako, zajdi s dětmi za doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.18 05:09

známé se neodeslala jedna platba alimentů z účtu a už jí přešla exekuce na plat,že neplatí alimenty…

• Citovat
  • Upravit
800
2.11.18 06:38

@andelka83 @Lama Lama
No jo, popletla jsem to s podáním TO pro zanedbání povinné výživy :oops:

Jenže my stále ještě nejsme rozvedení, takže podávat exekuci už teď mi přijde jako blbost :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
2.11.18 08:37
@Obeli píše:
@andelka83 zkoušíme, minuký týden si chudáček stěžoval, že má málo času :lol: a že já ho mám víc. Nj, dala jsmem na něj povinnosti jako, zajdi s dětmi za doktory.

Jo, přesně tak. Když něco chce,tak ať reálně ví o co jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33047
2.11.18 08:38
@Miasofi píše:
@andelka83 @Lama Lama
No jo, popletla jsem to s podáním TO pro zanedbání povinné výživy :oops:Jenže my stále ještě nejsme rozvedení, takže podávat exekuci už teď mi přijde jako blbost :think:

Ale rozvod s tím nemá nic společného. Soud o svěření do péče a alimenty mu vždycky předchází.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
800
2.11.18 08:41
@andelka83 píše:
Ale rozvod s tím nemá nic společného. Soud o svěření do péče a alimenty mu vždycky předchází.

To já vím. Myslela jsem to tak, že mi přijde blbost podávat exekuci, když jsme stále ještě manželé. To počkám, až budeme rozvedeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna