Střídává péče a kriminálník

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5508
16.5.17 17:40
@Lama Lama píše:
ty jsi svou vylucnou peci snad nenavrhoval?

Ano, ale v situaci, kdy opatrovnický soud považoval za prokázané, že se matka dopustila zločinu s použitím dětí a s cílem poškodit děti. A taky mě zkoušela zdiskreditovat obviněním z napadení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
16.5.17 17:44
@canaglia píše:
Ano, ale v situaci, kdy opatrovnický soud považoval za prokázané, že se matka dopustila zločinu s použitím dětí a s cílem poškodit děti. A taky mě zkoušela zdiskreditovat obviněním z napadení.

no, vidis, takze nejake duvpdy k tomu vest mohou. a nemuzes byt zodpovedny za to, ze v pripade uspechu by seatka na deti vybodla.
chapu, jak tp myslis s tom, ze nekdy opravdu otec v zajmu deti je donucen se jich vzdat, ale ze byc si vsadila na to v tomdle pripade, tak ze bych se ani meptala a rovnou palila…
tak i ty sis tuatku vybral dovrovolne, neznasilnila te. tak kde nastala chyba matrixu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
16.5.17 17:45
@Lama Lama píše:
tak to ale nevime, tak proc ji hned apriori setrit, ze byla proti stridavce.

Jo, máš pravdu, profesní deformace. Dneska zase den, soudy přikrývají jednu prasárnu za druhou.

Takže @zabkacarevna, jestli ten tvůj je skutečně grázl, ty v jeho odsouzení nemáš prsty, tebou nabízený rozšířený styk byl aspoň 5 dní za 14 dní, tak se omlouvám za unáhlený komentář. OK?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5508
16.5.17 17:47
@Lama Lama píše:
no, vidis, takze nejake duvpdy k tomu vest mohou. a nemuzes byt zodpovedny za to, ze v pripade uspechu by seatka na deti vybodla.
chapu, jak tp myslis s tom, ze nekdy opravdu otec v zajmu deti je donucen se jich vzdat, ale ze byc si vsadila na to v tomdle pripade, tak ze bych se ani meptala a rovnou palila…
tak i ty sis tuatku vybral dovrovolne, neznasilnila te. tak kde nastala chyba matrixu?

Zřejmě důsledek nízkého tlaku - dva orgány potřebují hodně krve a při nízkém tlaku nemohou fungovat současně… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.17 18:07

Nemám potřebu se obhajovat, udělala jsem vše pro své kluky.Ale v jeho odsouzení prsty nemám, to si udělal sám. Když dostal první podmínku, kluci byli malicci…,ale začala jsem se ho bát. Stalo me hodne sil se z toho vztahu vymanit, stále nás kontroloval. Když jsem neudělala co chtěl, bylo zle. Nemám se za co stydět, jsem na své kluky pyšná. A ublizilo mu u soudu i to, že dal facku sociální pracovníci. A canaglio, ani jsem nepouzila u soudu nahravku,,nebylo třeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna