Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky.
Chtela bych se zeptat, za jak dlouho po porodu vam strie zesvetlaly? Myslim tim uplne. Budu uz skoro rok po porodu a furt jsou vyrazne i kdyz mazu.. budu rada za kazdou zkusenost s nemi ![]()
@Ketris píše:Četla jsem o jednom snad mexickém tatérovi, který je přetetoval tělovou barvou, takže se staly minimálně barevně viditelné. Za zeptání v nějakém opravdu solidním studiu nic nedáš.
Ahoj holky.
Chtela bych se zeptat, za jak dlouho po porodu vam strie zesvetlaly? Myslim tim uplne. Budu uz skoro rok po porodu a furt jsou vyrazne i kdyz mazu.. budu rada za kazdou zkusenost s nemi
Strie jsou v podstatě jizvy, je to individuální. Pomůže laser u kožního dr.nebo v lepším kosmeťáku. Mazání je podle mého po roce už na prd.
@Klopotkova píše:
Strie po čase zesvětlají, vždyť o nic nejde.
podavatelce ale ano, trápí jí to a asi nechce " po čase".Druhá věc je, že jí asi nic moc nepomůže, jen to čekání až jednou. ![]()
Co zkusit kolagen s vitamínem C jak se o něm zmiňujeme v předešlé diskusi?
@Burj Chalifa píše:
podavatelce ale ano, trápí jí to a asi nechce " po čase".Druhá věc je, že jí asi nic moc nepomůže, jen to čekání až jednou.
Přesně tak, zakladatelce jsou takovéhle „rady“ k ničemu. ![]()
@Ketris Já mám strie ze začátku jsem mazala kokosovým olejem teď už mažu jen Biolem zesvětlali i po kokosáku ale po biolu mi i mizí
Nikdy, mám po dětech doly a ani bych si nikdy nemyslela že to zesvětlá ![]()