Stříhání vlásků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Oz
9304
22.1.10 12:49

Ahojte, tak my máme plešouna, ale teď, v 18ti měsících jsme sjeli hlavu strojkem. A kamarádka přišla s tím, že se to prý strojkem nemá, že to někde slyšela, ale neví proč :nevim: Nevíte někdo, jestli nejde jen o pověru?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
22.1.10 21:56

Ahojky, malý má 17 měsíců a stříhání je u nás bez problémů. :-) Stříhám ho od malička sama, jsem kadeřnice. Teď si ho posadím na malou židličku co máme v koupelně, otevřu šuplíčky se strojkem na vousy, malej se v něm přehrabuje a drží jako hluché dveře. Ono u těch dětí je to vcelku problém. Bojí se i pláště a těch nůžek. Ono by je to možná chtělo cvičit odmala, ale nemusíš se bát, nejsi první ani poslední s plačícím dítětem. Já se za svoji praxi nesetkala / jen asi moje dítě je vyjímka / s dítětem, které by neplakalo. Dětem se u toho slibují různé věci, bratranci jsme slibovali, že může jít potom na písek. Ale třeba jednou mi to vyšlo s neteří, tu jsem posadila na odrážedlo a zeptala se jí, jestli jí můžu počesat. A světe div se ona krásně držela :-) Přeji hoooodně trpělivosti tobě i kadeřnici. Tady máš odkaz na facebook jestli ti to půjde, to nás taťka natáčel už ke konci stříhání a to už se mi začal trochu vrtět.
 http://www.facebook.com/#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
12.2.10 14:45

To nevím jestli jde o pověru. Právě jsmem se bavila se švagrovou (je kadeřnice)jestli malou ostříháme a říkala, že určitě nužkama, protože mají na strojek moc jemné vlásky. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí