Striplac - zkušenosti, recenze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
10.2.15 22:47

@Black_Orchids Ano, presne tak jak jsi to napsala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
18.2.15 13:34

Tak opravdu vydrzel propagovanych 11dni v naprosto super stavu. Sundat to slo hladce a nehty to vubec neposkodilo. Za sebe muzu striplac jen doporucit. Nyni mam nalakovano odstinem 69, i s nim se hezky pracovalo. Prikladam fotku po 11dnech pred sloupnutim. Aktivator nebyl treba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.4.15 20:51

Obnovuji diskusi - tento vikend sleva 22% na celý sortiment :-) Slevový kód můžu poslat do zprávy nebo jsou v časopisech ;-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
14.4.15 22:01

@Gonyosoma platí ti za reklamu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.4.15 22:02

@Black_Orchids Bohužel ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
14.4.15 22:06

No po přečtení tvých příspěvku si tim tak jistá nejsem. Nicméně ja s tim až zas tak spokojena nejsem. +- týden mi to vydrží, ale je s tim hrozná práce. Za ty peníze to nestalo. Raději budu zas chodit na manikúru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
14.4.15 22:14

@Black_Orchids Tak to jsi asi necetla moc pozorne ;-) Do diskusi o kosmetice prispivam rada, to jo. A asi dve nebo tri jsem zalozila. Ja teda spokojena jsem. A protoze mi dnes prisel meil o te vikendove akci, napadlo me to sem dat. Jako kdyby mi za to nekdo neco dal, byla by to parada, ale asi by me to nebavilo (a ja se sem chodim bavit) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
15.4.15 07:18
@Gonyosoma píše:
@Black_Orchids Tak to jsi asi necetla moc pozorne ;-) Do diskusi o kosmetice prispivam rada, to jo. A asi dve nebo tri jsem zalozila. Ja teda spokojena jsem. A protoze mi dnes prisel meil o te vikendove akci, napadlo me to sem dat. Jako kdyby mi za to nekdo neco dal, byla by to parada, ale asi by me to nebavilo (a ja se sem chodim bavit) ;-)

heled, a porad mi prosim Tě, myslíš, že by šlo koupit si někde nějakou levnější lampu a od alessandra jen ty strip laky? a myslíš, že má cenu uvažovat, že bych si to v jejich salonu nechala udělat zkušebně? (mě napadá, že cenu to nemá, že v tom ma manikerka grif, dá mi na to nehty kdovíco, a stejně to bude mít jinej-lepší efekt, než když si to budu dělat doma).díky za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
15.4.15 09:04

@tasa Ahoj, já s tím zkušenost nemám, ale než jsem si ten starter kit koupila, pročetla jsem snad všechny diskuse a blogy na netu a na omlazení holky psaly, že to tak některé udělaly. Že si koupily někde na MMB lampu a celá ta sada je pak vyšla třeba na půlku nebo i levněji. Já jsem v tom naprostej amatér, ale jedinej rozdíl v tom je snad ten, že v té original lampě se to vytvrzuje kratší dobu, protože je UV/LED (nebo koupit taky takovou). V tom jejich salonu jsem nebyla, ale kdybych byla pražská, tak bych tam asi na začátku zašla a poradila se, prohlédla si barvy laků (takhle jsem vybírala jen podle reálnejch fotek na fcb). Měla jsem dost strach, jestli mi to bude držet a jestli to budu umět správně (a i hezky) udělat a jestli to nebudou vyhozený peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.5.15 10:47

Ahoj holky, hlásím, že i já jsem spokojenou majitelkou Striplacu a to už asi rok. Kupovala jsem si ho loni koncem léta. Běžný lak mi na nehtech v perfektním stavu vydržel max. 3 dny. Zkoušela jsem i Shellac a ten byl taky moc fajn. Jenže ten je k sehnání trošku hůř a to máčení v acetonu se mi úplně nelíbilo. Mám měkké a lámavé nehty. Momentálně mám na nehtech Hurly burly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
21.5.15 20:56

Tez uz hezkych par mesice Striplac pouzivam.
Ja nehty lehce zbrousim, odlakovacem odmastin, dam coat, barvu a opet coat, tedy celkem jen tri vrstvy. A nakonec setru vypotek odlakovacem.
Doma uz mam asi 10 odstinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
22.5.15 14:32

Mne se arsenal laku po te posledni slevove akci dost rozrostl. Mam jich uz asi osm :-) Jsem taky porad spokojena. Zitra jdu na pedikuru, tak chci zkusit pak nalakovat nohy. Dost me prekvapuje, kolik holek si kolem me lakuje nehty nebo chodi na ten shellac, ale striplac neznaji. Jako ty porizovaci naklady jsou hrozne, ale kdyz se to rozpocita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
27.5.15 11:37

Mám jich doma asi 7 a teď jsem si objednala další :) U nás v práci si holky taky lakují nehty 4 ze 7 kolegyň. Jedna shellac, jedna striplac a ostatní frčí na normálních :). Občas, když se mi moc nechce dělat striplac, protože mi to tu hodinku zabere (dávám 4 vrstvy) tak láknu i normální lak. Mám jich pěknou sbírku, tak abych je trošku provětrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
27.5.15 21:01
@Gonyosoma píše:
Mne se arsenal laku po te posledni slevove akci dost rozrostl. Mam jich uz asi osm :-) Jsem taky porad spokojena. Zitra jdu na pedikuru, tak chci zkusit pak nalakovat nohy. Dost me prekvapuje, kolik holek si kolem me lakuje nehty nebo chodi na ten shellac, ale striplac neznaji. Jako ty porizovaci naklady jsou hrozne, ale kdyz se to rozpocita…

protože se všechny bojí ty ceny, že kdyby jim to nevyhovovalo, tak jsou to vyhozený peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
27.5.15 23:37

@tasa je pravda, ze je na prd, ze se to neda bezne vyzkouset (mimo Prahu) nebo koupit laky nekde v parfumerce (i kdyz v Douglesu mi rekli, ze mi to objednaji, pokud vim presne, co chci, ale vyzkouseno nemam).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí