Strkání matčiny brady do pusy při uspávání

3
30.12.21 21:01

Strkání matčiny brady do pusy při uspávání

Maminky mám problém a potřebuju radu nějaké z Vás zkušenější. V poslední době mi 5/6měsíční syn při uspávání začne horlivě rvát moji bradu do pusy. Chytí mě za vlasy a tu bradu si zuřivě rve do pusinky.
Dělá to jen před večerním spaním. V nedostatku jídla si myslím by to být nemělo - dělá to i po příkrmu. Ale klidně mě vyveďte z omylu.
A pak dlouho nemůže usnout. Chápu to dobře, že to znamená, že se mu nechce ještě jít spát (v 8večer). Prosím prosím poraďte.
 Janča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5122
30.12.21 21:29

Nerostou mu zuby, ze by ho bolely dasne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13849
30.12.21 22:02

A to jsem si stěžovala, ze mi při usinani cpal prsty do pusy a do nosu. Tohle je jinej level :D

Jinak mě taky napadly zuby. Jak dlouho to děla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
30.12.21 22:04

Nemá to náhražku místo kojení? Že se mu ta brada dobře žužlá? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1902
30.12.21 22:21

To dělal i syn a byly to zuby. No a brzo to přestal dělat. Naštěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16409
30.12.21 22:23

Mě to dělaly dvě děti. Asi je tlačily dásně. Prstem jsem jim je masírovala, s nějakým gelem pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.12.21 23:15

Zuby mě taky napadly, ale většinou když ho svědí, tak mi kouše i prst, když mu jej nabídnu. Při tomhle to ale nedělá, ani jeho masírovací kartáček nechce. Dělá mi to nepravidelně už druhý měsíc. A nebudu lhát občas to dost bolí :D

Je to jen jedna ze starostí, co máme, ale dělá to s takovou četností, že jsem se rozhodla ho zkusit pochopit, co tím chce říct

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12572
31.12.21 06:59
@jana404 píše:
Maminky mám problém a potřebuju radu nějaké z Vás zkušenější. V poslední době mi 5/6měsíční syn při uspávání začne horlivě rvát moji bradu do pusy. Chytí mě za vlasy a tu bradu si zuřivě rve do pusinky.
Dělá to jen před večerním spaním. V nedostatku jídla si myslím by to být nemělo - dělá to i po příkrmu. Ale klidně mě vyveďte z omylu.
A pak dlouho nemůže usnout. Chápu to dobře, že to znamená, že se mu nechce ještě jít spát (v 8večer). Prosím prosím poraďte.
Janča

Chce neco dudlat? Co mu nabidniut dudak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2085
31.12.21 21:33

Trochu z jiného soudku. Studovala jsem antropologii a tohle jsme řešili taky. Tedy ne žužlání brady, ale to, proč malé děti všechno strkají do pusy. Dle vědců se jedná především o potřebu vlastnit. Dítě tak úplně nechápe koncept vlastního těla a toho, že druhá osoba není jeho součástí. Tak buď jsou to ty zuby, anebo má potřebu z vás dělat svou součást… nebo jak bych to lépe vysvětlila… ono mi to už moc nemyslí vzhledem k tomu jaký je den a jaká je hodina ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.2.22 20:35

Moc díky za rady a tipy všem. Už jsme se pochopili. Tohle dělá, když je unavený a chce jít opravdu spát (pravděpodobně naznačuje, že chce spinkací dudlík). Ale u nás to nakonec nejsou určitě zuby, je to spaní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí