Stropní ventilátor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14336
9.6.15 13:51
@xmellonekx píše:
@Bureschka a máte prosím nějaký vybraný? ráda bych se inspirovala, kdyby nevadilo :)

o příspěvek výše jsem dávala odkaz, na ten z Ebay a ještě ti pošlu odkaz na Mall :mavam:

https://www.mall.cz/…-vegas-72185?…

https://www.mall.cz/…nce-ii-72415?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 13:53
@martina.se píše:
jaký pořídíte? šupni mi odkaz, sím :kytka:

http://www.ebay.com/…181585931073?…
tenhle to je, chtěla jsem růžový :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.6.15 13:53

@Bureschka jsem si nevšimla, díky.. :palec: nám mají konečně zateplit barák, tak snad už to nebude potřeba.. ale je fakt, že příští rok už nebudem mít kam ten stolní dát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 13:54
@martina.se píše:
@Bureschka jsem si nevšimla, díky.. :palec: nám mají konečně zateplit barák, tak snad už to nebude potřeba.. ale je fakt, že příští rok už nebudem mít kam ten stolní dát :nevim:

když je nouze největší tak je i stolní dobrej, ale fakt mi překáží a parády taky moc nenadělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 13:57
@martina.se píše:
@Bureschka jsem si nevšimla, díky.. :palec: nám mají konečně zateplit barák, tak snad už to nebude potřeba.. ale je fakt, že příští rok už nebudem mít kam ten stolní dát :nevim:

fakt to je dobrá věc a má to i světlo, takže pozitivum, u nás je akorát problém, že to nemáme kam namontovat, protože nemáme ve stropě elektriku, takže musí přijít elektrikář a vyvést nám lištu s kabelem a udělat to celý nový, ale to mi nevadí, hlavně, že to budu mít, barák máme zateplenej, ale vedro tu je příšerný, pere nám sem slunce celý odpoledne a to se fakt nedá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.6.15 14:00
@Bureschka píše:
fakt to je dobrá věc a má to i světlo, takže pozitivum, u nás je akorát problém, že to nemáme kam namontovat, protože nemáme ve stropě elektriku, takže musí přijít elektrikář a vyvést nám lištu s kabelem a udělat to celý nový, ale to mi nevadí, hlavně, že to budu mít, barák máme zateplenej, ale vedro tu je příšerný, pere nám sem slunce celý odpoledne a to se fakt nedá :mavam:

u nás právě šílené.. to je poznat už jak člověk leze po schodech.. v přízemí dobrý, tu, nahoře peklo.. dneska tu máme nádherných 26,2 st, za poslední týden nejnižší teplota.. malý se peče při 22 st, takže chudák trpí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 14:02
@martina.se píše:
u nás právě šílené.. to je poznat už jak člověk leze po schodech.. v přízemí dobrý, tu, nahoře peklo.. dneska tu máme nádherných 26,2 st, za poslední týden nejnižší teplota.. malý se peče při 22 st, takže chudák trpí..

i dneska tam máte takový vedro? u nás to je na kabát, pěkná zima :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 14:02

@martina.se pro vás je ventilátor jako dělaný :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:03

@Bureschka @martina.se to jsem ráda, že mám taky jiný názor než prodejce :) samotné mi vrtalo hlavou tolik peněz. Teď jen přesvědčit manžela, že jeho vysněný vzhled (je kolikrát náročnější jak některá ženská) je zbytečně drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.6.15 14:04
@Bureschka píše:
i dneska tam máte takový vedro? u nás to je na kabát, pěkná zima :mavam:

jo, právě že i dnes.. celý den mám otevřeno na balkon a stejně je ten dům vyhřátej.. venku mi to ukazuje 21,3 a doma 26,1 :mrgreen: zase to o 0,1 st kleslo, juch :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
9.6.15 14:05

@xmellonekx 6 tis bych za to též nedala :think: my taky uvažovali, ale ty ceny byly šílené.. no asi to přehodnotím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14336
9.6.15 14:05
@xmellonekx píše:
@Bureschka @martina.se to jsem ráda, že mám taky jiný názor než prodejce :) samotné mi vrtalo hlavou tolik peněz. Teď jen přesvědčit manžela, že jeho vysněný vzhled (je kolikrát náročnější jak některá ženská) je zbytečně drahý…

prosímtě a co to je za prodejce? kde jste se ptali? a manželovi dej vybrat z toho na co máte peníze, na Mall jsou krásný i za 2500 Kč, ale to se mi zdá taky hodně, pokud teda nemáte nějak vystajlovaný byt, že musíte koupit něco co se fakt hodí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:06

@Bureschka @martina.se my máme právě nezateplený barák a bydlíme v patře. Sluncenám svítí do oken od 11h do večera a už nepomáhají ani zavřená okna a žaluzie. Máme (rodiče tehdy to tak udělali) totiž tmavě hnědou plechovou střechu, strávenou izolaci ve stropech a tmavě hnědé dřevěné obložení fasády - za trest ve vedrech. Čeká nás rekonstrukce, ale se dvěma malýma dětma ještě pár let ne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
9.6.15 14:08
@xmellonekx píše:
@berusa.m máme stolní ventilátor, ale dělá hluk. Syn je celkem citlivý v nocina zvuky, takže by ho to budilo. Nesnáší jakoukoli přikrávku, tak bych měla celkem obavy, aby se průvanem nenachladil (nebo je to zbytečná obava?)

Možná máte něco staršího. Máme jeden takový nerezový na nožce a ten je fakt tichoučký a dá se u něho v pohodě spát. Pak máme takový obyč plastový a ten je teda opravdu hlučnější. Průvanu bych se nebála, pokud to nedáš na nejvyšší stupeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.15 14:09

@Bureschka popravdě aby vybral konečně něco manžel, čekala bych leta, je nerozhodný jak stará panna. Tak jsem se do toho vložila a prostě zkusila něco pročíst a napsat o radu na jedny stránky, kde prodávají více výrobců a specializují se na klimošky a ventilátory. A ne že by byl manžel na módu, spíš naopak, představ si nerealizovaného vojáka, nejradši chodí v maskáčích a nebo spíš modrákách, vše moderní se mu příčí a staré nemá rád :D:D:D takže je s ním někdy těžký pořízení. Už jen na maličkosti to poznáš - nesnáší trika/košila s jakýmkoli nápisem, takže se pro něj nakupuje těžko všechno :D:D:D Pokud to není z armyshopu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí